Πολιτική Υγείας

Λος Άντζελες: Οι γονείς πιστεύουν πως οι δάσκαλοι χρησιμοποιούν τα παιδιά ως διαπραγματευτικές μάρκες

Λος Άντζελες: Οι γονείς πιστεύουν πως οι δάσκαλοι χρησιμοποιούν τα παιδιά ως διαπραγματευτικές μάρκες

Ο Jonathon Zachreson, ένας γονέας από την Καλιφόρνια που ξεκίνησε μια από τις μεγαλύτερες εκστρατείες στη χώρα για να ανοίξει ξανά τα σχολεία, δήλωσε ότι πιστεύει πως τα συνδικάτα των εκπαιδευτικών λειτουργούν «με το πρόσχημα της ασφάλειας» για να δώσουν προτεραιότητα στις ανάγκες των μελών έναντι της παιδικής εκπαίδευσης.

 Λος Άντζελες: Σε μια συναισθηματική τηλεφωνική κλήση στην Ενοποιημένη σχολική περιοχή στο Los Angeles μια μητέρα παρακάλεσε τους υπαλλήλους της κομητείας να ανοίξουν ξανά σχολεία και παιδικές χαρές – αλλά η έκκλησή της φαινόταν να αγνοείται.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το μη λογοκριμμένο Συνδικάτο Εκπαιδευτικών στο Λος Άντζελες UTLA  αυτήν την εβδομάδα, τα μέλη του εκπαιδευτικού συμβουλίου του Λος Άντζελες έτρωγαν και έλεγχαν τα τηλέφωνά τους καθώς ένας αναστατωμένος γονέας ικέτευε να ανοίξουν ξανά οι αίθουσες διδασκαλίας. Η ουσία της έκκλησής του ήταν να εγκαταλείψει το εκπαιδευτικό συμβούλιο το Συνδικάτο Εκπαιδευτικών του Λος Άντζελες  και να επικεντρωθεί στις ανάγκες των παιδιών της νότιας Καλιφόρνιας.

“Είμαι εδώ για να σας πω ότι σιωπήθηκα από το Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Λος Άντζελες , είπε στα μέλη. “Επειδή η αφήγησή μου έρχεται σε αντίθεση με αυτό που προσπαθούν να ωθήσουν.” “Τα παιδιά μου, και χιλιάδες άλλα, κρατούνται όμηροι από αυτόν τον οργανισμό”, συνέχισε. Ενώ τα δημοτικά σχολεία άνοιξαν ξανά την περασμένη εβδομάδα, οι μαθητές της μέσης και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δεν θα επιστρέψουν στην τάξη μέχρι το τέλος του μήνα.

Οι γονείς παραμένουν απογοητευμένοι από τα υβριδικά προγράμματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές, αναγκάζοντάς τους να συνεχίζουν να ζογκλάρουν στο σπίτι με τα παιδιά και να διαχειρίζονται τη σταδιοδρομία τους.

“Βλέπουμε τα πρακτικά διδασκαλίας και βλέπουμε την ποιότητα της εντολής ζουμ, που δεν ισοδυναμεί με μια καλή εκπαίδευση”, δήλωσε η μητέρα στα μέλη του εκπαιδευτικού συμβουλίου συμβουλίου του  Λος Άντζελες LAUSD.

“Κάνω την πλειονότητα της δουλειάς στο σπίτι.” «Είμαι χτυπημένος από το γεγονός ότι αφήσατε τις πόρτες σας να παραμείνουν κλειστές για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν έχετε καμία αίσθηση επείγοντος», συνέχισε, καθώς ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου έσκυψε να φάει. “Το κακό που έχετε κάνει σε αυτά τα παιδιά είναι πέρα ​​από εμένα.”

Τους τελευταίους μήνες, έχουν γίνει αναφορές σε συνδικάτα δασκάλων σε ολόκληρο το έθνος που χρησιμοποιούν την πανδημία κορωνοϊού για να αντιμετωπίσουν αυξημένους μισθούς και παροχές – απογοητεύοντας τους θυμωμένους γονείς.

Ο Jonathon Zachreson, ένας γονέας από την Καλιφόρνια που ξεκίνησε μια από τις μεγαλύτερες εκστρατείες στη χώρα για να ανοίξει ξανά τα σχολεία, δήλωσε ότι πιστεύει πως τα συνδικάτα των εκπαιδευτικών λειτουργούν «με το πρόσχημα της ασφάλειας» για να δώσουν προτεραιότητα στις ανάγκες των μελών έναντι της παιδικής εκπαίδευσης.

“Αυτά τα εκπαιδευτικά σωματεία σπαταλούν χρόνο για διαπραγμάτευση περισσότερων πόρων, χρησιμοποιώντας τα παιδιά μας ως διαπραγματευτικές μάρκες”, είπε στο Fox News.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Την απόσταση του ενός μέτρου μεταξύ των μαθητών προτείνει μελέτη του Χάρβαρντ ως ασφαλή έναντι της μετάδοσης του κορωνοϊού

Απαιτείται προετοιμασία για τις επιπτώσεις του κοροναϊού στην ψυχική υγεία των παιδιών

Προσπάθειες Μπάιντεν για το πλήρες άνοιγμα των σχολείων

Οι μαθητές λυκείου στις ΗΠΑ αισθάνονται την αίσθηση της φυσιολογικότητας μετά το άνοιγμα του εμβολίου COVID στις ηλικίες 16 & 17

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ένα μοναδικό εικονικό συνέδριο του Βατικανού για την COVID-19 και άλλες παγκόσμιες απειλές για την υγεία

Ο στόχος του συνεδρίου, είπε, είναι να παραμεριστούν πολιτικές, θρησκευτικές και ιδεολογικές διαφορές και να επικεντρωθούμε στη βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης σε όλον τον κόσμο.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας χορήγησε καταχώρηση έκτακτης ανάγκης στο εμβόλιο covid-19 του Πεκίνου Sinopharm

Η Sinopharm δεν έχει δημοσιεύσει τα αποτελέσματα των δοκιμών στα επιστημονικά περιοδικά, οπότε ο ΠΟΥ ζήτησε ανάλυση των δεδομένων του, τα οποία προέρχονται κυρίως από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το Ηνωμένο Βασίλειο "κοιτάζει προσεκτικά" μια παραλλαγή κορωνοϊού που εντοπίστηκε για πρώτη φορά στην Ινδία,

"Tα κοινοτικά τεστ είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος εύρεσης και απομόνωσης νέων περιπτώσεων παραλλαγών και θα αναπτυχθούν όπου υπάρχουν αποδείξεις για κοινοτική μετάδοση", έγραψε η Δημόσια Υγεία της Αγγλίας .

Χαρδαλιάς: Νέες περιοχές στο «βαθύ κόκκινο»

Νίκος Χαρδαλιάς: Τις νέες περιοχές που εντάσσονται στο «βαθύ κόκκινο» ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης. Πρόκειται για το δήμο Βισαλτίας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών καθώς και το δήμο Μεσολογγίου της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας. Ακόμα, όπως ανακοίνωσε ο κ. Χαρδαλιάς, σε καθολικό lockdown, αντίστοιχο με αυτό της Καλύμνου μπαίνει από αύριο το πρωί και ο οικισμός Καστανιών της Δημοτικής Ενότητας Βύσσας, του Δήμου Ορεστιάδος. Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε, στην Κάλυμνο, όπου βρίσκεται ήδη σε ισχύ το καθολικό lockodwn δε θα ανοίξουν τα σχολεία.

Συγκρατημένα αισιόδοξος ο Μαγιορκίνης: «Περιμένουμε τα στοιχεία από το Πάσχα»

Γκίκας Μαγιορκίνης: Ο αριθμός των ατόμων στις ΜΕΘ, εντός της τελευταίας εβδομάδας, μειώθηκε κατά 6%. Στην Αττική, συνεχίζεται η συρρίκνωση της επιδημίας, έως και 30%, ωστόσο, όπως είπε, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί, καθώς περιμένουμε τα στοιχεία από το Πάσχα. Αναφέρθηκε επίσης και στη σημασία του εμβολιασμού, λέγοντας ότι τα εμβόλια που έχουμε διαθέσιμα αυτή την στιγμή αποτρέπουν χιλιάδες κρούσματα και θανάτους. Η συμμετοχή των νέων είναι σημαντική, καθώς όπως δείχνουν τα στοιχεία οι νέοι οδηγούν την πανδημία, συμπλήρωσε.

Ανοίγουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στις 17 Μαΐου – Διατηρείται το ραντεβού στο λιανεμπόριο

Βάνα Παπαευαγγέλου: Στις 17 Μαΐου θα ανοίξουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, μία εβδομάδα μετά το άνοιγμα των υπόλοιπων σχολικών βαθμίδων. Όπως είπε η Βάνα Παπαευαγγέλου, η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων δεν επιθυμούσε να συμπέσει το άνοιγμα των βρεφονηπιακών με τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά και τα γυμνάσια, τα οποία ανοίγουν στις 10 Μαΐου, γι’ αυτό και αποφασίστηκε η επαναλειτουργία τους μία εβδομάδα μετά.

ΕΟΔΥ : Που θα γίνουν δωρεάν Rapid test σήμερα 07/05/21

ΕΟΔΥ : Κινητές Ομάδες Υγείας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας θα βρίσκονται σήμερα σε κεντρικά σημεία στην επικράτεια, όπου θα πραγματοποιούνται δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.