Πολιτική Υγείας

ΗΠΑ Εκπαίδευση: Τα περισσότερα σχολεία δεν είναι πλήρως ανοιχτά παρά τη χρηματοδότηση1,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων

ΗΠΑ Εκπαίδευση: Τα περισσότερα σχολεία δεν είναι πλήρως ανοιχτά παρά τη χρηματοδότηση1,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Ο εκπρόσωπος Andy Biggs, R-Ariz κατηγόρησε τα συνδικάτα ότι κρατούν όμηρο «το μέλλον των παιδιών». Τα συνδικάτα έχουν εκφράσει ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια του προσωπικού.

 ΗΠΑ Εκπαίδευση: Η ομάδα εργασίας για το «Πρωί με τη Μαρία» συζητά την έκθεση θέσεων εργασίας του Μαρτίου, τον αντίκτυπό της στην οικονομία, τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να συνεχιστεί η ανάπτυξη της απασχόλησης και πώς η επιστροφή των παιδιών στο σχολείο θα δώσει ώθηση στην οικονομία. Οι δημοκράτες έκαναν τα σχολεία προτεραιότητα στον λογαριασμό τους για την ανακούφιση ύψους 1,9 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, αλλά τα στοιχεία δείχνουν ότι η πλειοψηφία των μαθητών συνεχίζει να μαθαίνει εξ αποστάσεως τουλάχιστον μέρος του χρόνου.

Από τις 29 Μαρτίου, περίπου το 42% των δημοτικών σχολικών διάφορων περιοχών ήταν πλήρως ανοιχτό για προσωπική διδασκαλία, σε σύγκριση με το 7% που ήταν εντελώς απομακρυσμένο και περισσότερο από το 50% που ήταν επιλογή για μάθηση από το σπίτι, σύμφωνα με τον ιστότοπο Return 2 Learn.

Τα δεδομένα συγκεντρώθηκαν από το Ινστιτούτο Αμερικάνικης Επιχείρησης σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία Κρίσης του Κολεγίου του Davidson και παρακολουθεί περισσότερες από 8.000 δημόσιες σχολικές περιοχές.

Οι δημοκράτες διέθεσαν περισσότερα από 128 δισεκατομμύρια δολάρια σε σχολεία στο Αμερικανικό Σχέδιο Διάσωσης, αν και το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κογκρέσου υπολόγισε ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτών των χρημάτων θα εδαπανάτο μετά το 2021, επειδή υπήρχαν προηγουμένως αχρησιμοποίητα κονδύλια για τη στήριξη των επαναλειτουργιών του σχολείου.

Οι New York Times σημείωσαν επίσης ότι οι σχολικές περιοχές έχουν εκτεταμένη εξουσία να διανέμουν τα χρήματα κατά τη διακριτική τους ευχέρεια, γεγονός που έχει εγείρει ανησυχίες για το πώς θα δαπανηθούν τα χρήματα.

Οι Ρεπουμπλικάνοι επέκριναν τα συνδικάτα των δασκάλων για την επιβράδυνση της διαδικασίας επανέναρξης.

Ο εκπρόσωπος Andy Biggs, R-Ariz κατηγόρησε τα συνδικάτα ότι κρατούν όμηρο «το μέλλον των παιδιών». Τα συνδικάτα έχουν εκφράσει ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια του προσωπικού.

Ο Μπάιντεν έκανε μια προσπάθεια να εμβολιαστούν οι εκπαιδευτικοί, καθοδηγώντας τις πολιτείες να τους καταστήσουν επιλέξιμους στις αρχές Μαρτίου.

Άλλα μέλη του σχολικού προσωπικού έπρεπε επίσης να λάβουν προτεραιότητα από το ομοσπονδιακό πρόγραμμα εμβολίων φαρμακείων για τοn μήνα.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων σημείωσαν ότι από τα τέλη Μαρτίου, περίπου το 80% των εκπαιδευτικών πριν από το Κ-12 είχαν λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου.

Η Pfizer ανακοίνωσε επίσης πρόσφατα ότι το εμβόλιό της ήταν 100% αποτελεσματικό κατά τη διάρκεια δοκιμών που αφορούσαν παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών.

Ο Μπάιντεν έχει θέσει ως στόχο να ανοίξει ξανά την πλειοψηφία των τάξεων K-8 για προσωπική μάθηση έως το τέλος του μήνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Σπάνια η μετάδοση της COVID-19 σε σχολεία με κάλυψη, απόσταση και ανίχνευση επαφών

Ο συσχετισμός του κλεισίματος των σχολείων με την ανάσχεση της πανδημίας

Οι μαθητές είναι τελικά φορείς υπερμετάδοσης του κορωνοϊού;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Μάριος Θεμιστοκλέους: Χρονοδιάγραμμα εμβολιασμών – Διεύρυνση ωραρίου

Μάριος Θεμιστοκλέους: Τα εμβόλια της AstraZeneca είναι ασφαλή και οι κίνδυνοι που υπάρχουν από το εμβόλιο είναι εξαιρετικά χαμηλοί, διαβεβαίωσε o Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους. Έχουμε κάνει και στη χώρα μας πάνω από 2,5 εκατ. εμβολιασμούς με ελάχιστα συμβάντα δήλωσε γενικά για τα εμβόλια.

Υπουργείο Υγείας: Πρωτοβουλίες για τη φροντίδα της ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων

Ζωή Ράπτη: Η συνεργασία στοχεύει στην ανάπτυξη ενός 5ετούς επιστημονικού προγράμματος με στόχο την ενίσχυση του τομέα ψυχικής Υγείας παιδιών και εφήβων στην Ελλάδα, τη βελτίωση της ποιότητας της φροντίδας παρέχοντας πρόσβαση σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας σε παιδιά και εφήβους στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας.

Βασίλης Κικίλιας: Μ. Τρίτη ανοίγει η πλατφόρμα για τις ηλικίες 30-39 με AstraZeneca – Εμβολιασμοί και σε ιδιωτικά κέντρα

Βασίλης Κικίλιας: Με έντονο συναισθηματικό τόνο, ο κ. Κικίλιας μίλησε για όλους τους ανθρώπους που έχουν χαθεί από τον φονικό ιό και το δράμα που περνούν οι οικογένειές τους, καθώς και για την αδιάκοπη προσπάθεια του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του ΕΣΥ, καταλήγοντας ότι όλα αυτά μπορούν να αποφευχθούν αν όλοι οι πολίτες εμβολιαστούν.

Αριστοτελία Πελώνη: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εγκλωβισμένος στη λογική της κορωνοκαπηλείας

Αριστοτελία Πελώνη: Για «ξαφνικό ενδιαφέρον» του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το άνοιγμα της εστίασης κάνει λόγο σε δηκτικό σχόλιο της η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη με αφορμή τις τοποθετήσεις στελεχών της Κουμουνδούρου που θέτουν το ζήτημα αυτό.

Ο Μπάιντεν και ο σύμβουλός του Fauci χαρακτηρίζουν την ένοπλη βία «κρίση στη δημόσια υγεία»

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν αναφέρθηκε στους πυροβολισμούς ως «επιδημία και διεθνή αμηχανία». Ο Μπάιντεν χαρακτήρισε επίσης την ένοπλη βία ως «κρίση για τη δημόσια υγεία» όταν ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ένα σύνολο εκτελεστικών δράσεων και προτάσεων για τον έλεγχο των όπλων.

Τα εμβόλια covid -19 θα διατίθενται σε βασικά αεροδρόμια της Αλάσκας από την 1η Ιουνίου

Οι λεπτομέρειες που κυκλοφόρησαν την Παρασκευή διέφεραν από το αίτημα του τμήματος τον Μάρτιο που περιελάμβανε το ενδιαφέρον για χρήση εμβολίου μίας δόσης, βάσει διαθεσιμότητας.