Πολιτική Φαρμάκoυ

Digital Pharma: Οι μεγαλύτεροι influrncers στα ψηφιακά φαρμακευτικά προϊόντα το 4ο τρίμηνο του 2020:

Digital Pharma: Οι μεγαλύτεροι influrncers στα ψηφιακά φαρμακευτικά προϊόντα το 4ο τρίμηνο του 2020:

Ο Brian Ahier είναι ο κύριος μηχανικός πληροφορικής υγείας στο MITER, μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών πληροφορικής και τεχνολογίας, που ειδικεύεται στον τομέα της πληροφορικής υγείας, της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και της μηχανικής συστημάτων.

Digital Pharma: Οι δέκα κορυφαίοι παράγοντες επιρροής στα ψηφιακά φαρμακευτικά προϊόντα το 4ο τρίμηνο του 2020

John Nosta (@JohnNosta)

Ο John Nosta είναι ο πρόεδρος της NostaLab, μιας ομάδας προβληματισμού για την καινοτομία στον τομέα της υγείας που επικεντρώνεται στην ενσωμάτωση της τεχνολογίας στους τομείς της υγείας και των φαρμακευτικών προϊόντων. Είναι ειδικός στους τομείς της επιστήμης, της ιατρικής και της καινοτομίας, ο οποίος συμβουλεύει οργανισμούς, κυβερνήσεις και μη κυβερνητικούς οργανισμούς (ΜΚΟ) για την ιατρική καινοτομία και την ψηφιακή υγεία. Ο Nosta είναι επίσης το ιδρυτικό μέλος ειδικών σε θέματα ψηφιακών προγραμμάτων στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και είναι επίσης μέλος του συμβουλευτικού συμβουλίου της Google για την υγεία.

Brian Ahier (@ahier)

Ο Brian Ahier είναι ο κύριος μηχανικός πληροφορικής υγείας στο MITER, μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών πληροφορικής και τεχνολογίας, που ειδικεύεται στον τομέα της πληροφορικής υγείας, της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και της μηχανικής συστημάτων. Είναι τεχνολόγος υγειονομικής περίθαλψης και εμπειρογνώμονας ψηφιακής υγείας με εμπειρία στην ανταλλαγή δεδομένων, στα αναλυτικά στοιχεία και στη χρήση που επιτρέπει τη μετατροπή του συστήματος υγείας.

Rafael Grossmann (@ZGJR)

Ο Rafael Grossmann είναι χειρουργός στο Eastern Maine Healthcare Systems (EMHS), ένα ολοκληρωμένο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης που βασίζεται στο Brewer στο Maine των ΗΠΑ. Είναι χειρουργός που ειδικεύεται στη σύγκλιση της υγειονομικής περίθαλψης και της τεχνολογίας.

Ο Γκρόσμαν είναι καλεσμενος στο Πανεπιστήμιο Northeastern, όπου εργάζεται για την εφαρμογή εντυπωσιακών τεχνολογιών στην υγειονομική περίθαλψη. Είναι επίσης κλινικός σύμβουλος στην εταιρεία ηλεκτρονικών καταναλωτών Magic Leap.

Sahba Ferdowsi (@DrFerdowsi)

Ο Sahba Ferdowsi είναι ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Housemed, μιας εταιρείας που προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες. Είναι προσωπικός ιατρός υποδοχής, με εμπειρία στην οικογενειακή ιατρική, υπηρεσίες ασθενών, ολιστική ιατρική και αθλητική ιατρική. Ο Ferdowsi εργάζεται επίσης στο HealthTap, μια εταιρεία υγείας και ευεξίας και συνιδρύτρια της Medicast, μιας κινητής υπηρεσίας υγείας που επιτρέπει στους ασθενείς να επικοινωνούν με τους γιατρούς ουσιαστικά.

Donna K Lencki (@DonnaKLencki)

Η Donna K Lencki είναι επαγγελματίας ερευνητής και σύμβουλος με επίκεντρο τις δημιουργικές στρατηγικές, την καινοτομία και τις αναδυόμενες ψηφιακές λύσεις.

Η Lencki είναι επίσης ο ιδρυτής της Geneia, μιας εταιρείας λύσεων υγειονομικής περίθαλψης και αναλυτικών στοιχείων, και ο δημιουργός του Choicelinx, μιας εταιρείας λογισμικού υπολογιστών που επιδιώκει να διευκολύνει το κίνημα υγειονομικής περίθαλψης που βασίζεται στον καταναλωτή.

Eric Topol (@EricTopol)

Ο Eric Topol είναι ο ιδρυτής και διευθυντής του Scripps Research Translational Institute, ενός οργανισμού που επικεντρώνεται στη βελτίωση της ανθρώπινης υγείας. Είναι ιατρός-επιστήμονας και συγγραφέας, που ειδικεύεται στην καρδιολογία, τη γονιδιωματική, τη γενετική, την τεχνητή νοημοσύνη, την ψηφιακή ιατρική και την ιατρική ακριβείας. Ο Topol ήταν επίσης αντιπρόεδρος του West Wireless Health Institute, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού αφιερωμένου στη μείωση των δαπανών για υγειονομική περίθαλψη.

Jamey Edwards (@ jameyedwards)

Η Jamey Edwards είναι συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Cloudbreak Health, ενός νοσοκομείου και ενός οργανισμού υγειονομικής περίθαλψης που παρέχει λύσεις τηλευγείας.

Η Edwards ειδικεύεται σε τομείς όπως η διαχείριση νοσοκομείων, η ανάπτυξη εφαρμογών τηλεϊατρικής, η εξωτερική ανάθεση ιατρών και η συμβουλευτική περίθαλψη, μεταξύ άλλων. Ο Έντουαρντς χρησιμεύει επίσης ως ψηφιακός επηρεαστής του HIMSS, μιας μη κερδοσκοπικής εταιρείας διαχείρισης οργανισμών και είναι μετασχηματιστής υγείας στο Start Up Health, πάροχου υγείας και ευεξίας.

Rasu Shrestha (@RasuShrestha)

Ο Rasu Shrestha είναι ο επικεφαλής στρατηγικής και αξιωματούχος μετασχηματισμού και εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Atrium Health, ενός ολοκληρωμένου μη κερδοσκοπικού συστήματος υγειονομικής περίθαλψης. Ηγείται της καινοτομίας, των νέων εφευρέσεων υγειονομικής περίθαλψης και των ανακαλύψεων που υποστηρίζουν ασθενείς και κοινότητες.

Ο Shreshta είχε προηγουμένως υπηρετήσει ως διευθυντής καινοτομίας στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ (UPMC), παρόχου υγειονομικής περίθαλψης και φορέα ασφάλισης.

Jane Sarasohn-Kahn (@healththinker)

Η Jane Sarasohn-Kahn είναι σύμβουλος του W2O Group, μιας εταιρείας που παρέχει υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ και επικοινωνίας στον τομέα της υγείας. Οι ειδικότητές της περιλαμβάνουν τη στρατηγική σχεδιασμού σεναρίων, την περιβαλλοντική ανάλυση και τη μεταρρύθμιση της πολιτικής και της υγειονομικής περίθαλψης. Η Kahn είναι επίσης οικονομολόγος υγείας και υφαντής τάσεων στο Think-Health, ενός οργανισμού δημόσιας ασφάλειας. Εργάστηκε επίσης ως διευθύντρια σε διάφορες εταιρείες συμβουλευτικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των Laventhol & Horwath και Touche Ross / Deloitte UK.

Daniel Kraft (@daniel_kraft)

Ο Daniel Kraft είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος της Exponential Medicine, ενός διεπιστημονικού προγράμματος που διερευνά το μέλλον της υγείας και της ιατρικής μέσω της σύγκλισης της υγειονομικής περίθαλψης και της τεχνολογίας. Ο Kraft ειδικεύεται στην παιδιατρική, στην ιατρική καινοτομία, στις εφαρμογές ψηφιακής υγείας και στην αεροδιαστημική ιατρική. Ο Kraft είναι επίσης πρόεδρος της XPRIZE Global Pandemic Alliance, η οποία στοχεύει στην επιτάχυνση των κρίσιμων λύσεων για την αντιμετώπιση της κρίσης Covid-19 και επίσης στην πρόληψη μελλοντικών πανδημιών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Οι ψηφιακές διαφημίσεις ‘συνταγή’ επιτυχίας των φαρμακοβιομηχανιών

Κρίσιμη η μετάβαση από τα παραδοσιακά στα ψηφιακά ιατρικά συνέδρια

Σύγχρονοι παράγοντες στην ανάπτυξη φαρμάκων για τον ασθενή

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Λετονία: Ουρές από 30άρηδες για ένα εμβόλιο της AstraZeneca

Λετονία: Ουρές – όχι για τεστ κατά του κορωνοϊού – αλλά για το εμβόλιο της AstraZeneca σχημάτισαν από το πρωί οι 30άρηδες στη Λετονία, μετά την απόφαση των αρχών της βαλτικής χώρας να προσφέρουν το εν λόγω σκεύασμα σε όποιον το επιθυμεί, καθώς η άρνηση πολλών ηλικιωμένων να το λάβουν έχει δημιουργήσει μεγάλα αποθέματα.

Johnson & Johnson Εμβόλιο: Αναστέλλεται προληπτικά η χρήση του στις ΗΠΑ

Johnson & Johnson Εμβόλιο: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις ΗΠΑ αναφορικά με τη χορήγηση του εμβολίου της Johnson & Johnson. Όπως έγινε γνωστό οι αμερικανικές ομοσπονδιακές υπηρεσίες υγείας ζητούν να ανασταλλεί προσωρινά η χρήση του, μετά από έξι περιστατικά θρομβώσεων, που εμφανίστηκαν περίπου δύο εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό.

PIF : Δέσμευση Φιλίππου για αξιολόγηση φαρμάκων μέχρι 8 μήνες

Σε θετικό κλίμα διεξήχθη η διαδικτυακή συνάντηση μεταξύ του Κου Φιλίππου, Προέδρου της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης Τιμών Φαρμάκων και Προέδρου του ΕΟΦ και εκπροσώπων του PhRMA Innovation Forum (PIF) την 8η Μαρτίου 2021.

Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών: Ναι στη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca σε άτομα άνω των 30 ετών

Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών: Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, μετά από αξιολόγηση των διαθέσιμων δεδομένων, συνιστά τη συνέχιση του προγράμματος εμβολιασμού με κάθε διαθέσιμο εμβόλιο, περιλαμβανομένου και του εμβολίου AstraZeneca, στα άτομα ηλικίας 30 ετών και άνω.

Μειωμένες οι παρενέργειες της Covid-19 με τη λήψη φαρμάκου για την Ηπατίτιδα

Κορωνοϊός Παρενέργειες: Μια εφάπαξ δόση του φαρμάκου για την ηπατίτιδα C όταν ληφθεί νωρίς, θα μπορούσε να βοηθήσει τους ασθενείς Covid-19 να ανακάμψουν γρηγορότερα, και να αποφύγουν επιπλοκές που παρατηρήθηκαν στα προχωρημένα στάδια της νόσου, δήλωσε η Cadila Healthcare Ltd της Ινδίας.

Ήρθε η ώρα για την Ευρώπη να γεφυρώσει το χάσμα στον έλεγχο νεογνώνγια Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία

Η πρόσφατα σχηματισμένη Ευρωπαϊκή Συμμαχία για τον Διαγνωστικό Έλεγχο Νεογνών για Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία, αποτελούμενη από ευρωπαϊκές οργανώσεις ασθενών, ακαδημαϊκούς και τη φαρμακευτική βιομηχανία, δημοσίευσε  την πρώτη της Λευκή Βίβλο με τίτλο «Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία: διαγνώστε κατά τη γέννηση, σώστε ζωές (Spinal muscular atrophy: screen at birth, save lives)», με την οποία καλεί όλα τα ευρωπαϊκά κράτη να εισάγουν έλεγχο-ρουτίνα όλων των νεογνών για νωτιαία μυϊκή ατροφία (SMA) έως το 2025.