Παρασκήνιο

Παρασκήνιο : Ο Χάρρυ Κλυνν ζει !!

Παρασκήνιο : Ο Χάρρυ Κλυνν ζει !!

Της Νικολέτας Ντάμπου

Μάθετε από το παρασκήνιο του www.healthweb.gr ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) αποφάσισε πριν λίγες ημέρες να αυξήσει το μετοχικό κεφάλαιο του Εθνικού Κέντρου Αξιολόγησης της Ποιότητας & Τεχνολογίας στην Υγεία (ΕΚΑΠΤΥ) κατά 176.000 ευρώΔιαβάστε εδώ την απόφαση.

Δεν θέλουμε να θυμηθούμε τι είχε πει ο προηγούμενος πρόεδρος του ΕΚΑΠΤΥ κύριος Παπαδάκης για την αύξηση αυτή και τα σκάνδαλα που κατήγγειλε – Διαβάστε εδώ : ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αποπομπή προέδρου ΕΚΑΠΤΥ : Πρωτοφανείς καταγγελίες για σκάνδαλο     ( Αλήθεια τι κάνει με αυτό η εισαγγελία διαφθοράς;)

Μαθαίνουμε όμως ότι το ΕΚΑΠΤΥ θα προσλάβει 60 άτομα τις επόμενες μέρες για να βοηθήσουν το έργο του! Ο ΕΟΦ χρηματοδοτεί όλες τις προσλήψεις που θα γίνουν σε ειδικούς στο χώρο της Υγείας.

Η κατάσταση θυμίζει έντονα το 1981 – 1985 όπου διοριζόντουσαν στο δημόσιο κατά εκατοντάδες χιλιάδες και οι περισσότεροι χωρίς προσόντα, γιγαντώνοντας το δημόσιο τομέα και βάζοντας μία βόμβα στα θεμέλια της οικονομίας. Ο αείμνηστος Χάρρυ Κλυνν στις παραστάσεις και συνεντεύξεις του, το είχε προβλέψει ότι σε 30 χρόνια θα έχει καταστραφεί οικονομικά η Ελλάδα όπως και έγινε. Σατίριζε στις παραστάσεις του στο Άλσος τους δημόσιους υπαλλήλους να είναι δεμένοι με την καρέκλα τους ακόμα και όταν πήγαιναν στην τουαλέτα για να μη τους την πάρει κάποιος άλλος από αυτούς που είχαν διοριστεί και δεν είχαν καρέκλα να καθίσουν. Σήμερα νοικιάζουν κτίρια για να τους ‘’ αποθηκεύσουν ‘’ –Διαβάστε εδώ : Αποκλειστικό: Φουρνιές ανέργων ‘στοιβάζονται’ στον ΕΟΦ 

Για καρέκλες δεν ξέρουμε αν θα τους αγοράσουν. Ίσως και να μην χρειάζεται γιατί μέχρι να τοποθετηθούν και να καταλάβουν τι γίνεται , θα έχει τελειώσει το οκτάμηνο ή δωδεκάμηνο για το οποίο θα έχουν προσληφθεί- Διαβάστε εδώ : Παρασκήνιο: Αποθήκη ψυχών ο ΕΟΦ για να μειωθεί η ανεργία 

Μόνο που δεν θα γίνονται έλεγχοι στην αγορά και δεν θα συνταχθούν προδιαγραφές σωστές όπως μας είχαν υποσχεθεί . Ενώ, οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΠΤΥ θα πληρώνονται χωρίς να παράγουν έργο αφού θα προσλάβουν 60 νέους συμβασιούχους. Τι να περιμένουν ;

Που είσαι Χάρρυ να τους δεις , να τους γράψεις και να τους διδάξεις και αυτούς …!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Σκάνδαλο για υπέρογκες αποζημιώσεις σε Κέντρο Ειδικής Αγωγής στην Κρήτη;

Rapid test που έχουν πιστοποιητικό στην Ελλάδα έχουν βρεθεί ψευδεπίγραφα στην ΕΕ & Αμερική

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τα ληξιπρόθεσμα των νοσοκομείων και το Πόθεν Έσχες Διοικητών & Προέδρων   

Τα ληξιπρόθεσμα των νοσοκομείων αυξάνονται συνεχώς. Η αξιολόγηση των διοικητών δεν έρχεται ποτέ και την ίδια ώρα … διοικητές και Πρόεδροι Οργανισμών γίνονται πλουσιότεροι …. χωρίς ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ !

Η ‘μυστική΄ απάντηση της Καρποδίνη για κατάργηση της ΥΠΕΔΥΦΚΑ ,επιβεβαίωσε το  healthweb

Καρποδίνη ΕΟΠΥΥ : Η προσωρινή Διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ Θεανώ Καρποδίνη, επιβεβαίωσε  το δημοσίευμα του  healthweb για κατάργηση της ΥΠΕΔΥΦΚΑ, με «μυστική» άτυπη ενημέρωση.

700.000 ευρώ στους εργαζόμενους του ΕΟΦ ως κίνητρο απόδοσης

Με απόφαση, που υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης και ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης δίνουν κίνητρο απόδοσης για το έτος 2021 στους εργαζομένους του ΕΟΦ της τάξης των 700.000 ευρώ.