Παρασκήνιο

ΕΟΠΥΥ: Πρώην σύμβουλος του Μπερσίμη συμμετέχει σε σημερινό έργο που έχει αποζημιωθεί, όμως ΔΕΝ λειτουργεί

ΕΟΠΥΥ: Πρώην σύμβουλος του Μπερσίμη συμμετέχει σε σημερινό έργο που έχει αποζημιωθεί, όμως ΔΕΝ λειτουργεί

Της Νικολέτας Ντάμπου 

Μάθετε από το παρασκήνιο του healthweb.gr ότι σε συνέχεια του άρθρου μας « ΕΟΠΥΥ: Έργο για την λειτουργία ηλεκτρονικών Υπηρεσιών έχει αποζημιωθεί, όμως ΔΕΝ λειτουργεί » και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του healthweb.gr η εταιρεία που είχε αναλάβει το έργο «Σύστημα Κεντρικής Διαχείρισης Λειτουργίας Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών προς Ασφαλισμένους και Φαρμακείων ΕΟΠΥΥ» , στις 24/7/2019 με έγγραφό της προς τον ΕΟΠΥΥ, Τμήμα προμηθειών και με θέμα «Προσθήκη μέλους στην ομάδα έργου» Σύμβαση 26/2019, αιτείται την ενίσχυση της ομάδας έργου με έναν Σύμβουλο Υλοποίησης και συγκεκριμένα τον κ. Αθανασιάδη Κυριάκο και επισυνάπτει το βιογραφικό του .

Εμείς θέλουμε να επισημάνουμε ότι, ο κ. Αθανασιάδης εργαζόταν επί χρόνια στον ΕΟΠΥΥ ως σύμβουλος του πρώην Προέδρου κ. Σωτήρη Μπερσίμη και συμμετείχε στα πλείστα όσα έργα υλοποιήθηκαν στον ΕΟΠΥΥ.

Αναρωτιόμαστε ποιος ενέκρινε την συμμετοχή του;

Επίσης, ρωτάμε τον κύριο Αθανασιάδη εάν είχε κάποια σχέση με την εταιρία που ανέλαβε το εν λόγω έργο κατά το διάστημα που εκείνος εργαζόταν στον ΕΟΠΥΥ ;

 

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Νοσοκομεία: Η χρηματοδότηση ,οι δαπάνες και το clawback το 2020

22.500,00€ δαπανά το Υπουργείο Υγείας για ταχυδρομικές υπηρεσίες

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Μίνα Γκάγκα: Ποια είναι η νέα αναπληρώτρια υπουργός Υγείας

Έκπληξή αποτέλεσε η  κ. Μίνα Γκάγκα η οποία ανέλαβε την θέση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας καθώς δεν ήταν στις προβλέψεις των ‘’ στοιχημάτων ‘’ πριν ανακοινωθεί το νέο σχήμα της κυβέρνησης και του υπουργείου Υγείας.

Ο ΕΟΠΥΥ συνεχίζει να κινείται χωρίς πυξίδα

Ο ΕΟΠΠΥ είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός του δημοσίου και της Υγείας με προϋπολογισμό που ξεπερνάει τα 6,7 δις ευρώ ετησίως. Πολύ πιο μικρότεροι οργανισμοί και επιχειρήσεις είναι υποχρεωμένες να δημοσιεύουνισολογισμό και τους επιβάλλεται πρόστιμο εάν δεν το κάνουν. Ο ΕΟΠΠΥ όμως δεν δημοσιεύει ισολογισμό τα τελευταία χρόνια παρόλο που μεγαλώνει συνεχώς το ποσό που διαχειρίζεται και επιβάλλει clawback και rebate στους παρόχους.

Βαλτάς : Θα ζητήσει αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου χορήγησης των ιατροτεχνολογικών προϊόντων

Αλλαγή του τρόπου αποζημίωσης και χορήγησης των Ιατροτεχνολογικών προϊόντων από τον ΕΟΠΥΥ , πρόκειται να ζητήσει ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού  Συλλόγου που είναι και μέλος του ΔΣ του ΕΟΠΥΥ κ.  Απόστολος Βαλτάς, σύμφωνα με πληροφορίες του healthweb.gr . Με αφορμή  την τεράστια  απάτη  εις βάρος του ΕΟΠΥΥ που  αποκάλυψε η Ελληνική Οικονομική Αστυνομία ο πρόεδρος […]