Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Παρασκήνιο

Διοικητές ΥΠΕ και νοσοκομείων υπονομεύουν την εξέλιξη του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ

Διοικητές ΥΠΕ και νοσοκομείων υπονομεύουν την εξέλιξη του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ

Η αξιολόγηση για τους διοικητές και υποδιοικητές ΥΠΕ και νοσοκομείων καθυστερεί και κυκλοφορούν πολλά σχόλια για την εξέλιξη τους. Όλα είναι αρνητικά αφού φροντίζουν γι’ αυτό οι νυν διοικητές διαδίδοντας σκόπιμα ότι ο υπουργός τους διαβεβαίωσε ότι δεν θα γίνει , αν γίνει είναι εξασφαλισμένη η θέση τους κι άλλα τέτοια καλά .

Το καλύτερο είναι ότι επειδή φοβούνται ότι δεν θα καταφέρουν να περάσουν  τις εξετάσεις (sic) και θα ρεζιλευτούν διαδίδουν ότι το τεστ αξιολόγησης δεν έχει καμία αξία γιατί γι’ αυτούς μιλάει το έργο τους! Αυτό ξεπερνάει κάθε όριο αλαζονείας αφού το έργο των περισσότερων μιλάει , αρνητικά όμως.

Διορίστηκαν παράνομα αφού δεν ίσχυσε  γι’ αυτούς ο νόμος  ν . 4735/2020 , παρατάθηκε η θητεία τους ( παράνομα πάλι με πρόσχημα την αξιοκρατική πρόσληψη.) , πολλαπλασίασαν  στη θητεία τους τα ληξιπρόθεσμα, εκτόξευσαν τις δαπάνες των  νοσοκομείων  κατά 100% και δημιούργησαν μία λίστα με 102.000 ασθενείς που περιμένουν έως και τέσσερα χρόνια για να χειρουργηθούν. Αυτό είναι το έργο πολλών εξ’ αυτών και έχει καταχωρηθεί στα κατάστιχα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και της συνείδησης των ασθενών .

Να θυμίσουμε για μία ακόμη φορά ο νόμος για την αντικειμενική και διάφανη πρόσληψη διοικητών  νοσοκομείων υπήρχε και τον ψήφισε η παρούσα κυβέρνηση. Είναι ένα κακό προηγούμενο που δίνει τη δυνατότητα σ’ όσους  έχουν το θράσος, να υφαίνουν σενάρια για να μην ξανά εφαρμοσθεί ο νόμος ώστε να παραμείνουν για να μας χρεώνουν και να μας ταλαιπωρούν.

  • Εμείς πάντως  πιστεύουμε ότι Υπουργός Υγείας θα διαψεύσει θετικά όλους αυτούς που με τα υπόγεια σχόλια τους υπονομεύουν το ήδη δύσκολο έργο του .

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε Eπίσης:

Διαγωνισμός για διοικητές ΥΠΕ και Νοσοκομείων: Στοίχημα αλά ΟΠΑΠ ή πραγματικές διαδικασίες ΑΣΕΠ

Αληθεύει ότι προϋπολογισμοί είναι χαμηλότεροι των πραγματικών δαπανών στα νοσοκομεία στο τέλος του 2023;

Αποκλεισμός των  ικανών διοικητών για ΥΠΕ και νοσοκομεία

Διοικητές νοσοκομείων: Μοριοδοτούνται προκλητικά τα πτυχία κατωτέρων σχολών από των πανεπιστημιακών

Δημοσιεύθηκε και η προκήρυξη για τους διοικητές των Νοσοκομείων

Προκλητική η πρόσκληση ενδιαφέροντος για διοικητές

Ξεκινούν οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ για διοικητές και υποδιοικητές

Μ.Θεμιστοκλέους -healthweb: Το management του ΕΣΥ θα βρίσκεται υπό την εποπτεία νέου φορέα το 2024

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Απάντηση του ΕΟΦ σε δημοσίευμα του healthweb για αυξήσεις σοκ σε 461 φάρμακα

Μετά το δημοσίευμα του healthweb.gr για αυξήσεις σοκ σε τιμές 461 φαρμάκων ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων έβγαλε ανακοίνωση. Καμία αναφορά στα θέματα της νομιμότητας της ανατιμολόγησης των φαρμάκων.

O Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί  το Υπουργείο Υγείας

O Πρωθυπουργός προσπαθεί να αφουγκραστεί τα προβλήματα που υπάρχουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας γι΄ αυτό χθες βρέθηκε αιφνιδιαστικά στο νοσοκομείο «Λαϊκό» και αύριο θα επισκεφτεί το Υπουργείο Υγείας.

Διαγωνισμός για διοικήσεις ΥΠΕ και Νοσοκομείων: Τα διδακτορικά με 4ετή διάρκεια δεν μοριοδοτήθηκαν αλλά μοριοδοτήθηκαν τα ενός έτους μεταπτυχιακά

Διαγωνισμός για διοικήσεις Νοσοκομείων- ΥΠΕ : Τα διδακτορικά με 4ετή διάρκεια δεν μοριοδοτήθηκαν , αντίθετα μοριοδοτήθηκαν τα ενός έτους μεταπτυχιακά .

H επιλογή των νέων διοικήσεων των οργανισμών μέσω ΑΣΕΠ οδηγείται σε ακύρωση ;

H επιλογή των νέων διοικήσεων των Οργανισμών που θα έπρεπε να έχουν γίνει μέσω διαγωνισμού του  ΑΣΕΠ μάλλον οδηγείται  σε ακύρωση είτε μέσω συνεχών παρατάσεων είτε με την προτεινόμενη νομοθετική ρύθμιση που ακούγεται,  θα θέλαμε να ρωτήσουμε. Οι διορισμένοι πρόεδροι, αντιπρόεδροι σε ΕΟΦ και  ΙΦΕΤ  αποδείχτηκαν αποτελεσματικοί ή αναποτελεσματικοί ; Το σύστημα υγείας βελτιώθηκε ή […]

Κάτι παράξενο συμβαίνει με τα στοιχεία πωλήσεων των φαρμάκων

Κάτι παράξενο συμβαίνει με τα στοιχεία των πωλήσεων των φαρμάκων. Σε πρόσφατη μελέτη της η IQVIA αναφέρει ότι ήπια ανοδικά κινείται η αγορά των φαρμάκων στα ιδιωτικά φαρμακεία τους τελευταίους δώδεκα μήνες, ενισχυμένη κατά 2,4% σε αξίες, αλλά με οριακή υποχώρηση 0,5% σε ό,τι αφορά τον όγκο.

Close Icon