Παρασκήνιο

Διοικητές νοσοκομείων : Νομιμοποιούνται με την ψήφιση του νόμου για την επιλογή διοικήσεων

Διοικητές νοσοκομείων : Νομιμοποιούνται με την ψήφιση του νόμου για την επιλογή διοικήσεων

Η ηγεσία του  υπουργείου υγείας μας άκουσε και μας διάβασε στο healthweb.gr. Διάβασε τα άρθρα μας για τις παράνομες τοποθετήσεις των διοικητών των  νοσοκομείων  και αποφάσισε  να τους νομιμοποιήσει  με την ψήφιση του επικείμενου νόμου για τις διοικήσεις νοσοκομείων .

Γιατί πως αλλιώς να εξηγήσει την μοριοδότηση των νυν διοικητών νοσοκομείων με 6 μόρια ανά μήνα αλλά οι άλλοι πιθανόν να είναι αξιόλογοι  αλλά δεν είχαν μέσον η κομματική ταυτότητα να διοριστούν παράνομοι διοικητές, θα πάρουν 2,4 μόρια ανά μήνα θητείας .

 

Γιατί η διαφορά των 200 μορίων δεν καλύπτεται από κάποιες άλλες δεξιότητες αφού είδαν ότι οι κομμώτριες, οι γυμναστές και η βουλκανιζατέρ δεν έχουν διδακτορικό και για  πρώτη φορά στην ιστορία του ΑΣΕΠ δεν μοριοδοτείται το διδακτορικό !

Και σαν μην έφταναν όλα τα παραπάνω οι αποδοχές των διοικητών των νοσοκομείων αυξάνονται  και  θα είναι πλέον στο ίδιο ύψος με των Γενικών Γραμματέων των υπουργείων , όπως είπε ο  πρωθυπουργός στην Βουλή στην ομιλία του για το ν/σ για την επιλογή διοικήσεων.

 

  • Συγχαρητήρια λοιπόν σ’ όλους τους νυν διοικητές  που κατάφεραν παράνομα να διοριστούν, να πάρουν τα μόρια για την νομιμοποίηση της ηθικής και οικονομικής χρεωκοπίας στο νοσοκομείων.

Και εις ανώτερα !

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Το νόμιμο, το ηθικό για διοικητές νοσοκομείων & τον νέο Γεν. Γραμματέα του Υπ. Υγείας

Συνεχίζεται η παράταση θητείας των Διοικητών Νοσοκομείων

Πότε περιμένουμε την προκήρυξη των Διοικητών στο ΕΣΥ;

Η επιτροπή αξιολόγησης των διοικητών και οι  συγκρούσεις  συμφερόντων

Το σκάνδαλο στο ΜΕΤΑΞΑ,οι ευθύνες του ΟΔΙΠΥ & οι παράνομοι διοικητές νοσοκομείων

Αξιολόγηση στα νοσοκομεία και στο προσωπικό από κλιμάκια εμπειρογνωμόνων σχεδιάζει να κάνει το Υπουργείο Υγείας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ο Χρυσοχοΐδης θα είναι το όργανο για δημόσιες συμβάσεις προμήθειας μονοκλωνικών αντισωμάτων

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα ασκεί ο ίδιος την αρμοδιότητα της τελικής υπογραφής για δημόσιες συμβάσεις προμήθειας μονοκλωνικών αντισωμάτων και άλλων φαρμάκων για την αντιμετώπιση της νόσου COVID- 19.

Ποιοι εμποδίζουν την εγκατάσταση GPS στα ασθενοφόρα;

Εμπόδια υπάρχουν στην εφαρμογή απλών τεχνολογιών στο ΕΚΑΒ. Ποιοι εμποδίζουν την εγκατάσταση GPS στα ασθενοφόρα; Πως θα επιτευχθεί η δημιουργία και εφαρμογή του Πύργου ελέγχου και αναβάθμιση των συστημάτων επικοινωνίας;

Ο κύριος υπεύθυνος για τις ελλείψεις φαρμάκων μέλος της νέας επιτροπής παρακολούθησης

Το υπουργείο Υγείας στην προσπάθεια να ελέγξει τις ελλείψεις φαρμάκων δημιούργησε μια νέα επιτροπή που θα  παρακολουθεί τις ελλείψεις φαρμάκων αλλά και τη διαθεσιμότητά τους και η οποία συνεδριάζει στον ΕΟΦ .

ΕΚΑΠΥ: Οι συνεχείς παρατάσεις για να ξεκινήσει το έργο της και οι εξοικονομήσεις που πέτυχαν ο νυν και πρώην πρόεδρος

Η ΕΚΑΠΥ έρχεται πάντα στην δημοσιότητα για δύο λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι ότι παίρνει συνεχώς παρατάσεις για να ξεκινήσει η εφαρμογή όλων όσων έγραφε η  νομοθεσία για το σκοπό και το έργο της .

Ο Ά. Αγγέλης που ανέλαβε τα φάρμακα είναι συγγενής με στέλεχος μεγάλης φαρμακευτικής

Υπουργείο Υγείας: Ο νέος Γενικός Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού του Υπουργείου Υγείας Άρης Αγγέλης ο οποίος αναλαμβάνει τα φάρμακα είναι συγγενής πρώτου Βαθμού, με στέλεχος μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας.

ΗΔΙΚΑ: Διενεργεί διαγωνισμό για την βελτίωση Ψηφιακής Ετοιμότητας των Νοσοκομείων - Αναβάθμιση πληροφοριακών συστημάτων

Ανοικτό ηλεκτρονικό διεθνή διαγωνισμό διενεργεί η ΗΔΙΚΑ για τη ανάδειξη αναδόχου που θα αναλάβει το έργο «Βελτίωση της Ψηφιακής Ετοιμότητας των Νοσοκομείων - Αναβάθμιση πληροφοριακών συστημάτων & υποδομών νοσοκομείων».