Πολιτική Υγείας

Οι αποδοχές διοικητών νοσοκομείων θα είναι πλέον όσες των Γενικών Γραμματέων

Οι αποδοχές διοικητών νοσοκομείων θα είναι πλέον όσες των Γενικών Γραμματέων

Οι αποδοχές διοικητών των νοσοκομείων θα είναι πλέον στο ίδιο ύψος με των Γενικών Γραμματέων των υπουργείων .

Οι αποδοχές διοικητών των νοσοκομείων θα είναι πλέον όσες των Γενικών Γραμματέων, όπως είπε ο  πρωθυπουργός στην Βούλη καθώς μίλησε  για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών που αφορά το νέο σύστημα διορισμού διοικήσεων στο δημόσιο, με διαδικασία με on/off κριτήρια, δομημένη συνέντευξη και ετήσια αξιολόγηση με βάση τις επιδόσεις των νεοδιορισθέντων.


Συγκεκριμένα , είπε ο κ. Μητσοτάκης ότι οι συνολικές αποδοχές των Γενικών Γραμματέων θα φθάσουν τα επίπεδα των 5.156 ευρώ το μήνα, από 4.631 ευρώ- Οι συνολικές αμοιβές των περισσοτέρων Ειδικών Γραμματέων θα ανέλθουν στα 4.386 ευρώ το μήνα, από 3.950 ευρώ, με στόχο  να προσελκύσουν στο δημόσιο στελέχη από τον ιδιωτικό τομέα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ανησυχία για τις αυξημένες δαπάνες των νοσοκομείων της χώρας

Πότε περιμένουμε την προκήρυξη των Διοικητών στο ΕΣΥ;

Μέσω ΑΣΕΠ η επιλογή των διοικητών στα νοσοκομεία

Νομοσχέδιο Διοικητές - Ερωτήσεις - Απαντήσεις για την επιλογή διοικήσεων φορέων του δημοσίου

Αυτοψία Υφυπουργού Υγείας στους χώρους της Ψυχιατρικής Κλινικής στο «Αγία Όλγα»

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Εκπαίδευση αεροδιάσωσης στους διασώστες του ΕΚΑΒ Σερρών - Η εκπαίδευση θα γίνει σε όλη την Ελλάδα

«Η εκπαίδευση γίνεται για να είμαστε έτοιμοι για την πρωτογενή διάσωση, η οποία σημαίνει ότι όταν γίνει ένα ατύχημα θα μπορεί να προσεγγίζει το ελικόπτερο, όπως γίνεται στις προηγμένες χώρες της Ευρώπης. Είναι πάρα πολύ σημαντική εκπαίδευση», είπε ο κ. Αγγελίδης, ευχαριστώντας την Αερολέσχη Σερρών και τον πρόεδρό της Γιώργο Βασιλείου για την παραχώρηση των εξαιρετικών εγκαταστάσεών της.

Επιστολική Ψήφος: Ιστορική τομή εκσυγχρονισμού και διεύρυνσης της δημοκρατικής διαδικασίας στη χώρα

«Μαζί με τις σημαντικές μεταρρυθμίσεις που βελτιώνουν την καθημερινή ζωή, τολμάμε και μεγάλες αλλαγές που αναβαθμίζουν την πολιτική ζωή. Και νομίζω ότι είναι οι πιο χειροπιαστές απαντήσεις που μπορούμε να δώσουμε για την Ευρώπη, για την Ελλάδα, για τη δημοκρατία που θέλουμε» κατέληξε.

Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS - Ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού σχετικά με τον HIV

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών για την αντιμετώπιση του HIV/AIDS (UNAIDS), στόχος είναι μέχρι το 2030 να έχει επιτευχθεί το 95-95-95 που ερμηνεύεται ως εξής: το 95% των ατόμων που ζουν με τον HIV να έχουν διαγνωσθεί, το 90% των ατόμων που ζουν με τον HIV να είναι υπό θεραπεία και το 86% των ατόμων που ζουν με τον HIV να έχουν επιτύχει ιική καταστολή.

Για καινούργιες απώλειες αμάχων προειδοποιούν οι ΗΠΑ

Γάζα Πόλεμος: Οι ΗΠΑ ζητούν από το Ισραήλ να περιορίσει τη ζώνη των μαχών, και να ξεκαθαρίσει πού μπορούν να αναζητήσουν καταφύγιο οι Παλαιστίνιοι άμαχοι στη διάρκεια οποιασδήποτε ισραηλινής επιχείρησης στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας

Υπογράφτηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την προληπτική χορήγηση αντιρετροϊκών φαρμάκων

Προληπτική χορήγηση φαρμάκων: Το Υπουργείο Υγείας, Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αποφάσισαν με κοινή υπουργική απόφαση να θεσπίζεται η διαδικασία προληπτικής διάθεσης αντιρετροϊκών φαρμάκων