Σεξουαλική Υγεία

Τεχνολογία σχέσεις: Πώς επηρεάζει η τεχνολογία την σεξουαλικότητα

Τεχνολογία σχέσεις: Πώς επηρεάζει η τεχνολογία την σεξουαλικότητα

Τεχνολογία σχέσεις: Πώς επηρεάζει η τεχνολογία την σεξουαλικότητα. Η τεχνολογία και οι νέες μορφές επικοινωνίας είναι μία από τις μεταβλητές που έχουν ρυθμίσει περισσότερο τη σύνθεση της σημερινής κοινωνίας.

Επιπλέον, ουσιαστικά δεν υπάρχουν πεδία που έχουν εξελιχθεί αδιάφορα στην παρουσία του. Με αυτόν τον τρόπο, έχουν γίνει πρωταγωνιστές στον τομέα της ξεκούρασης, της τροφής και, φυσικά, της σεξουαλικότητας. Υπάρχουν πολλές τεχνολογίες, αλλά ίσως οι πιο διαδεδομένες και ενοχλητικές είναι τα κινητά τηλέφωνα. Στον τομέα της σεξουαλικότητας, τώρα δεν είναι απαραίτητο να έχουμε προσωπική συνάντηση, oύτε καν να είσαι σωματικά με άλλο άτομο για σεξουαλική σχέση.

Πρώτον, η τεχνολογία έχει καταφέρει να καταλάβει ένα τεράστιο ποσoστό περιεχομένου που σχετίζεται με τη σεξουαλικότητα. Πληροφορίες, αλλά και εικονικοί χώροι για συζήτηση. Ταινίες, λίγο πολύ σαφείς, με τεράστια σεξουαλική χρέωση και χωρίς κανένα είδος λογοκρισίας. Περιεχόμενο που μπορούμε να καταναλώσουμε πότε και πώς θέλουμε.  Η απουσία λογοκρισίας συνέβαλε στον τερματισμό πολλών ταμπού, αλλά έχει δημιουργήσει πολλά άλλα. Χωρίς να προχωρήσουμε περαιτέρω, οι αναλύσεις που έγιναν σε ταινίες με περιεχόμενο για ενήλικες αποκαλύπτουν ότι οι σκηνές που γυρίστηκαν λίγη ή  καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα. Από την άλλη πλευρά, σε πολλές άλλες περιπτώσεις, η γυναίκα αντιμετωπίζεται ως αντικείμενο ή ενισχύεται η ιδέα ότι η άρνησή της να κάνει σεξουαλικές σχέσεις υποτίθεται.

Εφαρμογές γνωριμιών. Βρίσκουμε επίσης τις εφαρμογές για φλερτ. Αυτές οι εφαρμογές έχουν μειώσει σημαντικά το κόστος έναρξης μιας σχέσης δημιουργώντας έναν κόσμο δυνατοτήτων. Χάρη σε αυτές τις εφαρμογές ή σελίδες μπορούμε να παίρνουμε τη γεύση μιας καλής ομάδας ανθρώπων και να αποφασίσουμε εάν αυτό που μας παρουσιάζουν ταιριάζει με αυτό που ψάχνουμε. Είναι σαν το μπαρ που συνδέουμε να έχει γίνει ολόκληρη η χώρα, γνωρίζοντας επίσης ότι όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται σε αυτό το μέρος αναζητούν μια σχέση. Το κακό είναι ότι  στα προφίλ αυτών των εφαρμογών το άτομο δεν λέει πάντα την αλήθεια. Συμβαίνει επίσης ότι, δεδομένης μιας τόσο μεγάλης προσφοράς, οι σχέσεις τείνουν να σπάνε πιο εύκολα, χωρίς να γνωρίζουν πραγματικά το άλλο. Έτσι, πολλοί άνθρωποι περνούν το ίδιο με πολλές μέρες, χωρίς να το παρατηρούμε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Ο γιόγκι Sadhguru και η επίμονη σκέψη του σεξ

Απάντησε στις ερωτήσεις αυτές και δες αν έχεις σεξουαλική αυτοεκτίμηση

Μην ξεχνάς την ερωτική ζωή με το ζευγάρι σου

Πόσο διαδεδομένο είναι το BDSM

Επηρεάζει η σεξουαλική δραστηριότητα την αθλητική απόδοση;

Η ομάδα ποδοσφαίρου του Μεξικού ανακοίνωσε το 2014 ότι οι παίκτες της κλήθηκαν να απέχουν από το σεξ κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία, προκειμένου να μεγιστοποιήσουν την αθλητική τους απόδοση.

Αναζητώντας το κατάλληλο πρόσωπο για σχέση

Πώς να βρω τον κατάλληλο: Κόλπα και συμβουλές. Είσαι ελεύθερος και ψάχνεις για αγάπη; Δυσκολεύεσαι να γνωρίσεις το σωστό άτομο; Όταν δυσκολεύεστε να βρείτε μια σχέση, είναι πολύ εύκολο να αποθαρρυνθείτε ή να πιστέψετε τους καταστροφικούς μύθους εκεί έξω για τα ραντεβού και τις σχέσεις.

Ερωτευμένος με τον έρωτα

Ερωτικά συναισθήματα: Ερωτευμένος με την ιδέα του έρωτα. Σε κάθε νέα ρομαντική σχέση, υπάρχει ενθουσιασμός. Μαθαίνοντας την ιστορία κάποιου, βιώνοντας πράγματα φρέσκα μέσα από τα μάτια του, τα κοινά ενδιαφέροντα, την εξερεύνηση της φυσικής. Αλλά ξανά και ξανά ακούμε τους ανθρώπους να αναρωτιούνται "πώς ξέρω αν είναι αγάπη;" Και, πιο πρόσφατα, κάποιος ρώτησε, "Πώς είναι το να ξέρεις στην πραγματικότητα;"

Γιατί αποφεύγει την σεξουαλική επαφή μας η γυναίκα μου

Η γυναίκα μου δεν ενδιαφέρεται για το σεξ: Τι μπορεί να ευθύνεται για αυτό. Ίσως η γυναίκα σου δεν κάνει σεξ, ή φαίνεται να το αποφεύγει ενεργά. Ίσως να απορρίπτει τις σεξουαλικές σου προόδους όποτε τις κάνεις, και έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που κάνατε σεξ. Παρακάτω υπάρχουν μερικοί πιθανοί λόγοι που μπορεί να εξηγήσουν γιατί η γυναίκα σου δεν ενδιαφέρεται για σένα σεξουαλικά.

Λόγοι που η γυναικεία λίμπιντο επηρεάζεται λιγότερο από την εμμηνόπαυση

Εμμηνόπαυση: Λόγοι που η γυναικεία λίμπιντο επηρεάζεται λιγότερο. Η εμμηνόπαυση μπορεί να επηρεάσει τη σεξουαλική ζωή των γυναικών με πολύ διαφορετικούς τρόπους. Για κάποιους, η κολπική ξηρότητα μπορεί να οδηγήσει σε σεξουαλική δυσλειτουργία και σε λιγότερο ενδιαφέρον για το σεξ συνολικά. Για άλλους, το σεξ εξακολουθεί να θεωρείται εξαιρετικά σημαντικό στη μέση ζωή.

Αρνείται κάθε κατηγορία για σεξουαλική παρενόχληση ο καθηγητής του ΑΠΘ

Αυτή ήταν μια βασανισμένη κοπέλα, που είχε παντρευτεί, είχε κάνει παιδί και είχε χωρίσει. Την λυπόμουν και της είχα πει να έρθει στο γραφείο μου για να της πω τι να διαβάσει ώστε να περάσει το μάθημα. Δεν ήρθε ποτέ όμως.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις αν ετοιμάζεσαι για... τρίο

Θες να κάνεις τρίο: Δείτε όλα όσα χρειάζεστε. Η εύρεση ενός ζευγαριού μπορεί να πάρει λίγο χρόνο. Το ιδανικό ζευγάρι είναι σεβαστό, χαλαρό και σταθερό στη σχέση τους. Αν κάποιος από τους δύο φαίνεται να αισθάνεται άβολα με την κατάσταση, θα είναι άβολο και για εσάς. Είτε συναντάτε το ζευγάρι στο διαδίκτυο, είτε στην πραγματική ζωή, σίγουρα σημειώστε τη χημεία τους πριν μπείτε στην εξίσωση.

Εσύ έχεις αισθανθεί οργασμό στον ύπνο σου

Οργασμός στον ύπνο σου: Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρεις. Όταν ανατρέξετε στο σεξ (στο δημοτικό, το γυμνάσιο και το λύκειο), μερικά πράγματα ξεχωρίζουν  όπως τα αμήχανα συναισθήματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη οργάνων που σχετίζονται με το σεξ, τα ζωντανά βίντεο εγκυμοσύνης, και την πιθανότητα να έχουμε όνειρα με υγρό τρόπο.