Σεξουαλική Υγεία

Sexting: Ποια είναι τα συνήθη ψέματα που το συνοδεύουν

Sexting: Ποια είναι τα συνήθη ψέματα που το συνοδεύουν

Sexting: Ποια είναι τα συνήθη ψέματα που το συνοδεύουν. Το Sexting είναι μια ολοένα και πιο κοινή πρακτική, που ευνοείται από νέες μορφές επικοινωνίας.

Οι μύθοι του sexting συμβάλλουν σε αυτήν την πρακτική να θεωρείται από πολλούς ως επιβλαβείς. Αλλά, αν το κάνουμε λαμβάνοντας κάποια προληπτικά μέτρα, μπορούμε να εφαρμόσουμε αυτές τις πρακτικές χωρίς να ρισκάρουμε. Η λέξη sexting προκύπτει από τη σύντηξη των αγγλικών λέξεων σεξ και γραπτών μηνυμάτων (γραπτά μηνύματα). Είναι μια ολόκληρη σειρά πρακτικών που συνίστανται στην αποστολή ερωτικού περιεχομένου μέσω ηλεκτρονικών συσκευών.  Αυτές οι πρακτικές περιλαμβάνουν όλα τα είδη μορφών: φωτογραφίες, gif, βίντεο, κείμενα, ήχους …

Το κύριο μειονέκτημα αυτών των πρακτικών είναι ότι δεν έχει όρια. Με άλλα λόγια, τα μειονεκτήματα έχουν να κάνουν περισσότερο με τη χρήση παρά με το τι συνεπάγεται το ίδιο το sexting. Οι ηλεκτρονικές μας συσκευές μας επιτρέπουν να στέλνουμε κάθε είδους περιεχόμενο και πρέπει να είμαστε αυτοί που θέτουν τα όρια. Ποιες είναι οι επιπτώσεις της μη θέσπισης ορίων ή της μη σωστής χρήσης του Sexting ; Ενδέχεται να προκύψει πίεση ή εκβιασμός για την αποστολή ερωτικού περιεχομένου χωρίς το άτομο να το θέλει. Εναλλακτικά, ότι το άτομο που λαμβάνει το περιεχόμενο, χωρίς την άδεια του αποστολέα, μπορεί να το κοινοποιήσει σε περισσότερα άτομα. Μύθοι του sexting

Το Sexting είναι επικίνδυνο . Δεν είναι ούτε είναι. Αυτό που μπορεί να είναι επικίνδυνο, όπως αναφέραμε, είναι η κατάχρηση του. Το Sexting είναι κρύο και απρόσωπο. Η αποστολή ερωτικού περιεχομένου μέσω ηλεκτρονικών συσκευών δεν χρειάζεται να αντικαταστήσει ερωτικές σχέσεις στις οποίες υπάρχει φυσική επαφή. Αντίθετα, έχουν άλλες λειτουργίες.Επιπλέον, χρησιμοποιούνται συχνά σε συμβατικά ζευγάρια που δεν έχουν άλλο τρόπο να εκφράσουν και να ικανοποιήσουν τις ερωτικές τους ανάγκες. Το sexting τελειώνει πάντα άσχημα. Στην πραγματικότητα, όλο και περισσότεροι επαγγελματίες σεξουαλικής εργάζονται σε αυτό το ζήτημα με αγόρια και κορίτσια σε μαθήματα σεξουαλικής εκπαίδευσης .

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Γιατί κοιμάται μετά το σεξ κατευθείαν

Γιατί οι άνδρες προτιμούν τη virtual από τη real επαφή

To sexting έχει γίνει μόδα και στους εφήβους!

Κίνδυνο κλοπής προσωπικών δεδομένων από free WiFi;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πατήστε το κουμπί της σεξουαλικής σας επαναφοράς

Σεξ επανεκκίνηση: Όποιος και αν είναι ο λόγος, μερικές φορές αυτό που χρειάζεστε είναι να πατήσετε το κουμπί επαναφοράς. Όπως όλα τα άλλα στη ζωή μας, το σεξ είναι κάτι στο οποίο μπορούμε να εργαστούμε και να αναπτυχθούμε και να το κάνουμε όλο και καλύτερο καθώς το σώμα, η ζωή και τα γούστα μας μεταμορφώνονται.

Τι οδηγεί σε "σεξουαλική ξηρασία" την σχέση σας;

Χαμηλή libido: Ένα βλέμμα, ένα άγγιγμα ή ακόμα και μία μυρωδιά και ο εγκέφαλός μας τρελαίνεται, μέχρι να κατακτηθεί το αντικείμενο του πόθου μας, ξανά και ξανά. Και αυτό συνήθως κρατάει κάποιο καιρό, πολλές φορές κρατάει και αρκετό καιρό.

Sex tips για καλύτερο σεξ και μεγαλύτερη απόλαυση

Σεξ: Σύμφωνα με μια μελέτη που διεξήχθη από την Jamea, οι άνθρωποι που είναι περίεργοι και ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες γενικά τείνουν να αναφέρουν υψηλότερα επίπεδα σεξουαλικής ικανοποίησης. Να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και μην φοβάστε να δοκιμάσετε νέα πράγματα με τον/την σύντροφό σας.

Τι είναι ο φετιχισμός και πώς συνυπάρχει σε μία υγιή σεξουαλική σχέση;

Σεξ φετίχ: Ο φετιχισμός είναι τυπικό χαρακτηριστικό της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Ωστόσο, η φετιχιστική διέγερση μπορεί να αποδειχθεί πρόβλημα όταν παρεμβαίνει στην κανονική σεξουαλική ή κοινωνική λειτουργία ή όταν η σεξουαλική διέγερση είναι αδύνατη χωρίς το αντικείμενο φετίχ.

Όταν ο φόβος για το σεξ γίνεται εμπόδιο

Ερωτοφοβία: Ο όρος ερωτοφοβία δεν είναι τόσο νέος όσο νομίζουμε. Είναι η φοβία που έχουν ορισμένοι άνθρωποι και αφορά καταστάσεις οι οποίες έχουν να κάνουν με την σεξουαλικότητα και την σεξουαλική ζωή του ατόμου.

Πώς να ξεπεράσετε το άγχος που σχετίζεται με τον αυνανισμό

Άγχος Αυνανισμός: Το άγχος από τον αυνανισμό μπορεί να πηγάζει από την ενοχή. Τα αισθήματα ενοχής γύρω από τον αυνανισμό μπορεί να συνδέονται με πνευματικές, πολιτισμικές ή θρησκευτικές απόψεις, που θεωρούν τον αυνανισμό ως ανήθικο ή «βρώμικο».

Η αριστερά υποστηρίζει ότι οι γονείς θα πρέπει να αναθέτουν τη διδασκαλία των παιδιών για το σεξ σε εντελώς αγνώστους ειδικούς

Τα σχολεία έχουν ξεπεράσει τα αρχικά όρια της «σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης» για να ρωτήσουν τα παιδιά μας για προσωπικές λεπτομέρειες για τη ζωή τους, κάνοντάς τα να φαίνονται ότι οι νέοι έφηβοι, ακόμη και τα παιδιά θα έπρεπε να κάνουν σεξ. Αυτή η απαίσια άσκηση έχει διαρκέσει αρκετά.