Σεξουαλική Υγεία

Sexting: Ποια είναι τα συνήθη ψέματα που το συνοδεύουν

Sexting: Ποια είναι τα συνήθη ψέματα που το συνοδεύουν

Sexting: Ποια είναι τα συνήθη ψέματα που το συνοδεύουν. Το Sexting είναι μια ολοένα και πιο κοινή πρακτική, που ευνοείται από νέες μορφές επικοινωνίας.

Οι μύθοι του sexting συμβάλλουν σε αυτήν την πρακτική να θεωρείται από πολλούς ως επιβλαβείς. Αλλά, αν το κάνουμε λαμβάνοντας κάποια προληπτικά μέτρα, μπορούμε να εφαρμόσουμε αυτές τις πρακτικές χωρίς να ρισκάρουμε. Η λέξη sexting προκύπτει από τη σύντηξη των αγγλικών λέξεων σεξ και γραπτών μηνυμάτων (γραπτά μηνύματα). Είναι μια ολόκληρη σειρά πρακτικών που συνίστανται στην αποστολή ερωτικού περιεχομένου μέσω ηλεκτρονικών συσκευών.  Αυτές οι πρακτικές περιλαμβάνουν όλα τα είδη μορφών: φωτογραφίες, gif, βίντεο, κείμενα, ήχους …

Το κύριο μειονέκτημα αυτών των πρακτικών είναι ότι δεν έχει όρια. Με άλλα λόγια, τα μειονεκτήματα έχουν να κάνουν περισσότερο με τη χρήση παρά με το τι συνεπάγεται το ίδιο το sexting. Οι ηλεκτρονικές μας συσκευές μας επιτρέπουν να στέλνουμε κάθε είδους περιεχόμενο και πρέπει να είμαστε αυτοί που θέτουν τα όρια. Ποιες είναι οι επιπτώσεις της μη θέσπισης ορίων ή της μη σωστής χρήσης του Sexting ; Ενδέχεται να προκύψει πίεση ή εκβιασμός για την αποστολή ερωτικού περιεχομένου χωρίς το άτομο να το θέλει. Εναλλακτικά, ότι το άτομο που λαμβάνει το περιεχόμενο, χωρίς την άδεια του αποστολέα, μπορεί να το κοινοποιήσει σε περισσότερα άτομα. Μύθοι του sexting

Το Sexting είναι επικίνδυνο . Δεν είναι ούτε είναι. Αυτό που μπορεί να είναι επικίνδυνο, όπως αναφέραμε, είναι η κατάχρηση του. Το Sexting είναι κρύο και απρόσωπο. Η αποστολή ερωτικού περιεχομένου μέσω ηλεκτρονικών συσκευών δεν χρειάζεται να αντικαταστήσει ερωτικές σχέσεις στις οποίες υπάρχει φυσική επαφή. Αντίθετα, έχουν άλλες λειτουργίες.Επιπλέον, χρησιμοποιούνται συχνά σε συμβατικά ζευγάρια που δεν έχουν άλλο τρόπο να εκφράσουν και να ικανοποιήσουν τις ερωτικές τους ανάγκες. Το sexting τελειώνει πάντα άσχημα. Στην πραγματικότητα, όλο και περισσότεροι επαγγελματίες σεξουαλικής εργάζονται σε αυτό το ζήτημα με αγόρια και κορίτσια σε μαθήματα σεξουαλικής εκπαίδευσης .

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Γιατί κοιμάται μετά το σεξ κατευθείαν

Γιατί οι άνδρες προτιμούν τη virtual από τη real επαφή

To sexting έχει γίνει μόδα και στους εφήβους!

Κίνδυνο κλοπής προσωπικών δεδομένων από free WiFi;

Η σεξουαλική υγεία στην τρίτη ηλικία

Σεξ: Κάποτε το σεξ μετά τα 60 ήταν σπάνιο. Οι άνθρωποι υπέφεραν από περισσότερα προβλήματα υγείας τότε και πέθαιναν πολύ νωρίτερα από ό, τι σήμερα.

Πέντε συνήθειες που σαμποτάρουν τη σχέση

Κατά τη διάρκεια μιας διαφωνίας ή μια έντονης συζήτησης, καταλήγουν τελικά να διακόπτουν ο ένας τον άλλο. Αν αυτό γίνει συνήθεια, και οι δύο θα νιώθετε ότι δεν είστε σημαντικοί, ότι δεν ακούγεστε πραγματικά και ότι δεν λαμβάνεστε υπόψη.

Ερωτική επαφή χωρίς ...διείσδυση

Σεξ χωρίς συνουσία: Ερωτική επαφή χωρίς ...διείσδυση. Μερικές φορές έχετε τη διάθεση να κάνετε κάποια κίνηση αλλά δεν έχετε την αίσθηση να έχετε τίποτα μέσα σας (Ή, ίσως, ζούμε σε μια πανδημία όπου ο ασφαλέστερος σύντροφος του σεξ είναι το δικό σας καλοπλυμένο χέρι). Είτε βρίσκεστε στην περίοδο σας ή απλά δεν έχετε διάθεση για αυτό, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να τα βγάλετε πέρα εσείς και ο σύντροφός σας χωρίς να έχετε παλιομοδίτικη συνουσία.

Το σεξ μετά την παράλυση ή με σπαστικότητα

Σεξουαλική υγεία: Ο,τι μπορεί να απασχολεί έναν άνδρα μετά από παράλυση. Η σεξουαλική ταυτότητα είναι μια σημαντική και περιεκτική πτυχή της προσωπικότητας του ατόμου - η σεξουαλικότητα παίζει σημαντικό ρόλο στο πώς νιώθουμε για τους εαυτούς μας, στο πώς συσχετιζόμαστε με τους άλλους, στο πώς οι άλλοι σχετίζονται με εμάς.

Επηρεάζει η σεξουαλική δραστηριότητα την αθλητική απόδοση;

Η ομάδα ποδοσφαίρου του Μεξικού ανακοίνωσε το 2014 ότι οι παίκτες της κλήθηκαν να απέχουν από το σεξ κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία, προκειμένου να μεγιστοποιήσουν την αθλητική τους απόδοση.

Αναζητώντας το κατάλληλο πρόσωπο για σχέση

Πώς να βρω τον κατάλληλο: Κόλπα και συμβουλές. Είσαι ελεύθερος και ψάχνεις για αγάπη; Δυσκολεύεσαι να γνωρίσεις το σωστό άτομο; Όταν δυσκολεύεστε να βρείτε μια σχέση, είναι πολύ εύκολο να αποθαρρυνθείτε ή να πιστέψετε τους καταστροφικούς μύθους εκεί έξω για τα ραντεβού και τις σχέσεις.