Σεξουαλική Υγεία

Γνωριμία μέσω σόσιαλ: Πώς να γίνεις συμπαθής για να κερδίσεις μία συνάντηση

Γνωριμία μέσω σόσιαλ: Πώς να γίνεις συμπαθής για να κερδίσεις μία συνάντηση

Γνωριμία μέσω σόσιαλ: Πώς να γίνεις συμπαθής για να κερδίσεις μία συνάντηση. Το να εκτίθεσαι στο διαδίκτυο μπορεί να είναι τρομακτικό και αμήχανο, αλλά μπορείς να μάθεις πώς να κάνεις μια κοπέλα να σε συμπαθήσει στο διαδίκτυο, ώστε να μπορείς να συναντηθείς πρόσωπο με πρόσωπο. 

Δεν είμαι σίγουρη  αν έχει να κάνει με το γεγονός ότι η διαδικτυακή επικοινωνία αφαιρεί το συναίσθημα και τη γλώσσα του σώματος από την εξίσωση ή αν έχει να κάνει περισσότερο με την σκληρή προσπάθεια, αλλά μπορώ σίγουρα να σας δώσω κάποιες συμβουλές για το πώς να κάνετε ένα κορίτσι να του αρέσει η επαφή σας, ώστε να μπορείτε να τη συναντήσετε και να την εντυπωσιάσετε από κοντά.

Μην προσπαθείς να ικανοποιήσεις τις προσδοκίες της. Ξέρω ότι όταν πρόκειται για διαδικτυακές γνωριμίες βάζεις το καλύτερο εαυτό σου μπροστά, αλλά δεν θέλεις να γίνεις κάτι που δεν είσαι. Δεν θέλεις να φέρεσαι σαν να είσαι τέλειος και να μην έχεις ελαττώματα. Αλλά επίσης δεν θέλετε να φωνάξετε τι ανησυχίες σας για τον εαυτό σας από την ταράτσα. Όχι, μην αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου. Δεν σας συμβουλεύω να είστε αλαζόνες, αλλά προσπαθήστε να μην επιθυμείτε την έγκριση κανενός άλλου. Μπορεί να είναι δύσκολο όταν κατά μία έννοια αυτό ακριβώς προσπαθείς να κάνεις. Πρέπει να μπορείς να αντιμετωπίσεις την απόρριψη και να μην την παίρνεις προσωπικά για να κάνεις τα διαδικτυακά ραντεβού να δουλέψουν για σένα.

Ακόμα και με τα διαδικτυακά ραντεβού να είναι ασφαλέστερα από ότι ήταν κάποτε, οι γυναίκες θα είναι πάντα διστακτικές να σε συναντήσουν αυτοπροσώπως. Αν θέλεις να αισθανθεί άνετα να σε γνωρίσει, μην πιέζεις. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν φυσιολογικά και όταν έρθει η ώρα, θα συναντηθείτε. Με την ησυχία σου. Δεν χρειάζεται να την κάνεις να σε συμπαθήσει αυτή τη στιγμή. Δεν θα μπορέσει να σε συμπαθήσει χωρίς να σε γνωρίσει έστω και λίγο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Οι μύθοι του sexting

Το σεξ δεν είναι μόνο προνόμιο της νεότητας

Οι απογοητεύσεις που κρύβει το περιστασιακό σεξ

7 προοδευτικές απόψεις του Φροιντ για το σεξ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Γιατί το sex στις ταινίες είναι ικανό να επηρεάσει και την δική μας σεξουαλική ζωή;

Sex ταινίες: Σύμφωνα με έρευνες, οι άνδρες όπως και οι γυναίκες, βιώνουν δυσαρέσκεια με την εικόνα του σώματος, όταν συγκρίνονται με τους αστέρες του Χόλιγουντ, ενώ το κινηματογραφικό σεξ είναι σεξ χωρίς περιορισμούς, το οποίο είναι απρόσιτο για πολλούς ανθρώπους.

Τελικά, αξίζει το σεξ με πρώην;

Σεξ: Η ερωτική επαφή με τον πρώην σας, μπορεί να αποτελέσει είτε κάτι θετικό είτε κάτι αρνητικό. Θετικό γιατί μπορεί να σας δημιουργήσει παροδικά χαρούμενα συναισθήματα, όμως αργότερα μπορεί να νιώθετε διαφορετικά.

Τι συμβαίνει στην πρώτη ερωτική επαφή;

Sex: Ο καθένας βιώνει διαφορετικά τη πρώτη φορά που έρχεται σε επαφή με τον σύντροφό του. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια κοινά tips για να αποφύγετε τις επώδυνες καταστάσεις.

Αποκατάσταση της ανδρικής γονιμότητας μετά τον καρκίνο

Υπογονιμότητα στους άνδρες: Μια τραγική παρενέργεια της χημειοθεραπείας μπορεί να είναι η υπογονιμότητα των ανδρών. Τώρα, οι ερευνητές ανακαλύπτουν μια ζωτική οδό για την αποκατάσταση της γονιμότητας μετά την θεραπεία.

Τα παλιομοδίτικα ερωτικά γράμματα μπορεί να είναι η απάντηση, λέει η Iαπωνική πόλη Miyazaki

Μέχρι στιγμής, 32 ζευγάρια έχουν δημιουργήσει συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, με τον ρομαντισμό να ανθίζει για 17 ζευγάρια που έχουν ξεκινήσει σχέση. Ένας συμμετέχων, ένας 25χρονος κάτοικος Μιγιαζάκι, είπε ότι η ιδέα έφερε όμορφες αναμνήσεις.

4 φυσικά λιπαντικά για ευχάριστη σεξουαλική δραστηριότητα

Σεξ: Τα καλύτερα φυσικά λιπαντικά είναι αυτά που μιμούνται τις φυσικές σωματικές εκκρίσεις αξιόπιστης πηγής. Τα φυσικά λιπαντικά μπορεί να περιλαμβάνουν είδη οικιακής χρήσης ή εμπορικά προϊόντα που οι κατασκευαστές χαρακτηρίζουν ως φυσικά.

Συμβουλές για να μειώσετε το άγχος των γυναικολογικών εξετάσεων

Άγχος γυναικολόγος: Οι εξετάσεις μπορούν να βοηθήσουν στην έγκαιρη αντιμετώπιση των προβλημάτων. Για παράδειγμα, εάν υπάρχουν μη φυσιολογικά κύτταρα στον τράχηλο της μήτρας, είναι πολύ πιο εύκολο να αντιμετωπιστούν όταν είναι προκαρκινικά έναντι όταν είναι καρκινικά.