Σεξουαλική Υγεία

Γνωριμία μέσω σόσιαλ: Πώς να γίνεις συμπαθής για να κερδίσεις μία συνάντηση

Γνωριμία μέσω σόσιαλ: Πώς να γίνεις συμπαθής για να κερδίσεις μία συνάντηση

Γνωριμία μέσω σόσιαλ: Πώς να γίνεις συμπαθής για να κερδίσεις μία συνάντηση. Το να εκτίθεσαι στο διαδίκτυο μπορεί να είναι τρομακτικό και αμήχανο, αλλά μπορείς να μάθεις πώς να κάνεις μια κοπέλα να σε συμπαθήσει στο διαδίκτυο, ώστε να μπορείς να συναντηθείς πρόσωπο με πρόσωπο. 

Δεν είμαι σίγουρη  αν έχει να κάνει με το γεγονός ότι η διαδικτυακή επικοινωνία αφαιρεί το συναίσθημα και τη γλώσσα του σώματος από την εξίσωση ή αν έχει να κάνει περισσότερο με την σκληρή προσπάθεια, αλλά μπορώ σίγουρα να σας δώσω κάποιες συμβουλές για το πώς να κάνετε ένα κορίτσι να του αρέσει η επαφή σας, ώστε να μπορείτε να τη συναντήσετε και να την εντυπωσιάσετε από κοντά.

Μην προσπαθείς να ικανοποιήσεις τις προσδοκίες της. Ξέρω ότι όταν πρόκειται για διαδικτυακές γνωριμίες βάζεις το καλύτερο εαυτό σου μπροστά, αλλά δεν θέλεις να γίνεις κάτι που δεν είσαι. Δεν θέλεις να φέρεσαι σαν να είσαι τέλειος και να μην έχεις ελαττώματα. Αλλά επίσης δεν θέλετε να φωνάξετε τι ανησυχίες σας για τον εαυτό σας από την ταράτσα. Όχι, μην αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου. Δεν σας συμβουλεύω να είστε αλαζόνες, αλλά προσπαθήστε να μην επιθυμείτε την έγκριση κανενός άλλου. Μπορεί να είναι δύσκολο όταν κατά μία έννοια αυτό ακριβώς προσπαθείς να κάνεις. Πρέπει να μπορείς να αντιμετωπίσεις την απόρριψη και να μην την παίρνεις προσωπικά για να κάνεις τα διαδικτυακά ραντεβού να δουλέψουν για σένα.

Ακόμα και με τα διαδικτυακά ραντεβού να είναι ασφαλέστερα από ότι ήταν κάποτε, οι γυναίκες θα είναι πάντα διστακτικές να σε συναντήσουν αυτοπροσώπως. Αν θέλεις να αισθανθεί άνετα να σε γνωρίσει, μην πιέζεις. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν φυσιολογικά και όταν έρθει η ώρα, θα συναντηθείτε. Με την ησυχία σου. Δεν χρειάζεται να την κάνεις να σε συμπαθήσει αυτή τη στιγμή. Δεν θα μπορέσει να σε συμπαθήσει χωρίς να σε γνωρίσει έστω και λίγο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Οι μύθοι του sexting

Το σεξ δεν είναι μόνο προνόμιο της νεότητας

Οι απογοητεύσεις που κρύβει το περιστασιακό σεξ

7 προοδευτικές απόψεις του Φροιντ για το σεξ

Η απομυθοποίηση της ανδρόπαυσης

Πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν τον όρο “ανδρόπαυση” για να περιγράψουν τις ορμονικές αλλαγές στους άντρες, που έρχονται με το πέρασμα των χρόνων. Άλλοι όροι είναι γνωστοί ως “σύνδρομο ανεπάρκειας τεστοστερόνης”, “ανεπάρκεια ανδρογόνων” στους ηλικιωμένους άνδρες και “όψιμη έναρξη του ανδρικού υπογοναδισμού”.

Ο κύκλος της απαγορευμένης σχέσης

Απαγορευμένο σεξ: Ο κύκλος του να ξυπνάς με κάποιον που δεν πρέπει. Έτσι ξεκινάει: Λαμβάνεις ένα ή δύο μηνύματα που και που αλλά δεν το σκέφτεστε καθόλου. Μάλλον ήταν μεθυσμένος και είναι το αφεντικό σου. Κάθε επόμενο πρωί, είναι σαν να μην συνέβη τίποτα. Αυτή τη φορά, το κείμενο είναι πιο ενδιαφέρον, και αρχίζεις να τον θεωρείς λιγότερο ενοχλητικό. 

Πώς να κάνετε μία σχέση να λειτουργήσει

Σχέση από απόσταση: Πώς να την κάνετε να λειτουργήσει. Καθώς σηκώνετε το τηλέφωνο και αρχίζετε να μιλάτε με το αγαπημένο/η σας, στα μάτια σας έρχονται εικόνες και φαντάζεστε να είστε μαζί τους, αλλά στο ενδιάμεσο των κλήσεων αναρωτιέστε αν η σχέση σας, λόγω απόστασης,θα λειτουργήσει ή όχι. Πρόκειται για μια κοινή κατάσταση για τους ανθρώπους που έχουν σχέσεις μεγάλων αποστάσεων. Είναι σύνηθες να αρχίσετε να σκέφτεστε πώς να κάνετε τις σχέσεις μεγάλων αποστάσεων να λειτουργούν για εσάς.

Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα ενός γάμου

Προβλήματα γάμου: Τα πιο συνηθισμένα ζητήματα και πώς να τα αντιμετωπίσεις. Όλες οι ταινίες που έχουμε δει  έχουν δώσει στον κόσμο μας μια ματιά στο πώς θα πρέπει να είναι η πραγματική αγάπη. Οι γυναίκες αναζητούν τον γοητευτικό πρίγκιπα επειδή ο κόσμος μας τείνει να δοξάζει τον γάμο.

Απόχη από το σεξ και η σημασία της για το σώμα

Σεξουαλική επαφή: Πώς η απουσία της αποτυπώνεται στο σώμα σου.  Το σεξ είναι κάτι που πρέπει να είναι υγιές και συναινετικό. Οι άνθρωποι που δεν θέλουν να κάνουν σεξ δεν χρειάζεται να βρουν κάποιο λόγο για να το κάνουν. Επιλέγουμε το σεξ για ευχαρίστηση, μερικές φορές για να ευχαριστήσουν το σύντροφό τους, για οικειότητα, ανακούφιση από το άγχος, για να ξεφύγουν από μια συγκεκριμένη κατάσταση ή για αυτοεπικύρωση.

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι όταν κάνεις σεξ έχοντας λοίμωξη στα γεννητικά σου όργανα

Mυκητιασική λοίμωξη σεξ: Ποιοι είναι οι κίνδυνοι. Οι  μυκητησιακές λοιμώξεις μπορεί να προκαλέσουν μη φυσιολογική κολπική έκκριση, δυσφορία κατά την ούρηση, φαγούρα και καύση στην κολπική περιοχή. Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να κάνουν το σεξ άβολο. Το να κάνετε σεξ έχοντας λοίμωξη µήτρας µπορεί να ενέχει κινδύνους ακόμα και αν δεν εμφανίζετε συμπτώματα.

Τι έλεγε το απαγορευμένο εγχειρίδιο του σεξ

Περίεργο εγχειρίδιο του σεξ: Απαγορευμένο για τρεις αιώνες. Πριν από πολλά χρόνια, ένα παλιό εγχειρίδιο σεξ δημοπρατήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Λίγοι γνώριζαν την ύπαρξή του, καθώς ήταν ένα βιβλίο που είχε απαγορευτεί τον δέκατο έβδομο αιώνα. Ο λόγος? Το συνηθισμένο: το σεξ ήταν, και εξακολουθεί να είναι, θέμα ταμπού. Οι λογοκριτές κάθε εποχής πιστεύουν ότι κάνουν καλό στην κοινωνία, αποτρέποντας περισσότερη γνώση του θέματος.