Σεξουαλική Υγεία

Tinder γνωριμία: Πώς να έχεις ένα σούπερ ραντεβού μέσω της εφαρμογής

Tinder γνωριμία: Πώς να έχεις ένα σούπερ ραντεβού μέσω της εφαρμογής

Tinder γνωριμία: Πώς να έχεις ένα σούπερ ραντεβού μέσω της εφαρμογής. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χαμογελάτε πολύ, να είστε ευγενικοί με τον σερβιτόρο και να αποφύγετε να περπατάτε στις μύτες, και κανείς δεν θα είναι σε θέση να πει ότι το ραντεβού σας δεν ήταν, επιτυχία.

Έτσι, μιλάτε με κάποιον στην εφαρμογή εδώ και αρκετό καιρό, και τελικά, θέτετε το ζήτημα της συνάντησης σε ένα περιβάλλον χωρίς pixel. Προσπαθήστε να κανονίσετε την ημερομηνία σας για το άμεσο μέλλον. Η πρόβλεψη θα κορυφωθεί αμέσως μετά την οργάνωση της ημερομηνίας, και όσο πιο μακριά από τη συμφωνηθείσα ημέρα, τόσο πιο δύσκολο είναι να διατηρηθεί αυτή η αίσθηση του ενθουσιασμού.

Είναι πάντα καλή ιδέα να κρατάτε ένα μικρό διαμάντι για συζήτηση και για τη μεγάλη ημερομηνία, αντί να καταγράφετε την ιστορία της ζωής σας στο διαδίκτυο και να μην αφήνετε τίποτα να συζητήσετε από κοντά. Φυσικά, τίποτα υπερβολικό. Λίγο “ψήσιμο” κάνει καλό… Η τοποθεσία της πρώτης σας συνάντησης εξαρτάται πραγματικά από εσάς και την ημερομηνία. Ένας περίπατος σε ένα φθινοπωρινό πάρκο μπορεί να είναι πολύ ρομαντικός – όλοι φαίνονται πιο ελκυστικοί με τη λάμψη των φουσκωμένων μάγουλων – ωστόσο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν εφαρμογές ραντεβού για διαφορετικούς λόγους.  Προσανατολίσου για ένα ραντεβού σ’ ένα ωραίο μπαρ.

Προσπαθήστε να αποφύγετε στο ραντεβού σας να ζητάτε “άλλο έναν γύρο”, και να μην ντραπείτε ποτέ να βγείτε έξω ή να παραγγείλετε ένα ποτήρι νερό αν αισθάνεστε ότι το έχετε παρακάνει. Η αυτογνωσία είναι σέξι. Πώς κάνεις θεαματική έξοδο… Δεν χρειάζεται να σκαρφίζεσαι περίτεχνες δικαιολογίες ή να σκαρφαλώνεις από τα παράθυρα του μπάνιου. Ένα απλό “Ήταν υπέροχα, αλλά έχω δουλειά νωρίς το πρωί” θα πρέπει να αρκεί. Φυσικά, αν το ραντεβού σου  πάει πραγματικά καλά, μπορεί να μην θέλεις να τελειώσει καθόλου το βράδυ... αλλά αυτό είναι ένα θέμα για ένα άλλο άρθρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ενοικιαζόμενες σχέσεις

Παθήσεις που ενεργοποιούνται λόγω αποχής από το σεξ

Συστήστε τις ψυχές όχι μόνο τα σώματα

Γυναικεία σεξουαλική δυσλειτουργία και η ανάγκη για κατανόηση

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η καλή σεξουαλική ζωή μπορεί να είναι συνταγή για ευτυχία

Σεξ οφέλη υγεία: Μείωση του άγχους, άνοδος της λίμπιντο και αυξημένη οικειότητα μεταξύ συντρόφων, είναι ορισμένα μόνο από τα οφέλη του σεξ στη συναισθηματική μας υγεία. Και με τη σειρά τους τα συναισθηματικά οφέλη της σεξουαλικής επαφής είναι μόνο το ήμισυ της ιστορίας. Το σεξ προάγει τη σωματική σας υγεία, επίσης. Στην πραγματικότητα, η σεξουαλική σας δραστηριότητα μπορεί να οδηγήσει σε πολλά μακροχρόνια οφέλη για την υγεία.

Πατήστε το κουμπί της σεξουαλικής σας επαναφοράς

Σεξ επανεκκίνηση: Όποιος και αν είναι ο λόγος, μερικές φορές αυτό που χρειάζεστε είναι να πατήσετε το κουμπί επαναφοράς. Όπως όλα τα άλλα στη ζωή μας, το σεξ είναι κάτι στο οποίο μπορούμε να εργαστούμε και να αναπτυχθούμε και να το κάνουμε όλο και καλύτερο καθώς το σώμα, η ζωή και τα γούστα μας μεταμορφώνονται.

Τι οδηγεί σε "σεξουαλική ξηρασία" την σχέση σας;

Χαμηλή libido: Ένα βλέμμα, ένα άγγιγμα ή ακόμα και μία μυρωδιά και ο εγκέφαλός μας τρελαίνεται, μέχρι να κατακτηθεί το αντικείμενο του πόθου μας, ξανά και ξανά. Και αυτό συνήθως κρατάει κάποιο καιρό, πολλές φορές κρατάει και αρκετό καιρό.

Sex tips για καλύτερο σεξ και μεγαλύτερη απόλαυση

Σεξ: Σύμφωνα με μια μελέτη που διεξήχθη από την Jamea, οι άνθρωποι που είναι περίεργοι και ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες γενικά τείνουν να αναφέρουν υψηλότερα επίπεδα σεξουαλικής ικανοποίησης. Να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και μην φοβάστε να δοκιμάσετε νέα πράγματα με τον/την σύντροφό σας.

Τι είναι ο φετιχισμός και πώς συνυπάρχει σε μία υγιή σεξουαλική σχέση;

Σεξ φετίχ: Ο φετιχισμός είναι τυπικό χαρακτηριστικό της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Ωστόσο, η φετιχιστική διέγερση μπορεί να αποδειχθεί πρόβλημα όταν παρεμβαίνει στην κανονική σεξουαλική ή κοινωνική λειτουργία ή όταν η σεξουαλική διέγερση είναι αδύνατη χωρίς το αντικείμενο φετίχ.

Όταν ο φόβος για το σεξ γίνεται εμπόδιο

Ερωτοφοβία: Ο όρος ερωτοφοβία δεν είναι τόσο νέος όσο νομίζουμε. Είναι η φοβία που έχουν ορισμένοι άνθρωποι και αφορά καταστάσεις οι οποίες έχουν να κάνουν με την σεξουαλικότητα και την σεξουαλική ζωή του ατόμου.

Πώς να ξεπεράσετε το άγχος που σχετίζεται με τον αυνανισμό

Άγχος Αυνανισμός: Το άγχος από τον αυνανισμό μπορεί να πηγάζει από την ενοχή. Τα αισθήματα ενοχής γύρω από τον αυνανισμό μπορεί να συνδέονται με πνευματικές, πολιτισμικές ή θρησκευτικές απόψεις, που θεωρούν τον αυνανισμό ως ανήθικο ή «βρώμικο».