Σεξουαλική Υγεία

Tinder γνωριμία: Πώς να έχεις ένα σούπερ ραντεβού μέσω της εφαρμογής

Tinder γνωριμία: Πώς να έχεις ένα σούπερ ραντεβού μέσω της εφαρμογής

Tinder γνωριμία: Πώς να έχεις ένα σούπερ ραντεβού μέσω της εφαρμογής. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χαμογελάτε πολύ, να είστε ευγενικοί με τον σερβιτόρο και να αποφύγετε να περπατάτε στις μύτες, και κανείς δεν θα είναι σε θέση να πει ότι το ραντεβού σας δεν ήταν, επιτυχία.

Έτσι, μιλάτε με κάποιον στην εφαρμογή εδώ και αρκετό καιρό, και τελικά, θέτετε το ζήτημα της συνάντησης σε ένα περιβάλλον χωρίς pixel. Προσπαθήστε να κανονίσετε την ημερομηνία σας για το άμεσο μέλλον. Η πρόβλεψη θα κορυφωθεί αμέσως μετά την οργάνωση της ημερομηνίας, και όσο πιο μακριά από τη συμφωνηθείσα ημέρα, τόσο πιο δύσκολο είναι να διατηρηθεί αυτή η αίσθηση του ενθουσιασμού.

Είναι πάντα καλή ιδέα να κρατάτε ένα μικρό διαμάντι για συζήτηση και για τη μεγάλη ημερομηνία, αντί να καταγράφετε την ιστορία της ζωής σας στο διαδίκτυο και να μην αφήνετε τίποτα να συζητήσετε από κοντά. Φυσικά, τίποτα υπερβολικό. Λίγο “ψήσιμο” κάνει καλό… Η τοποθεσία της πρώτης σας συνάντησης εξαρτάται πραγματικά από εσάς και την ημερομηνία. Ένας περίπατος σε ένα φθινοπωρινό πάρκο μπορεί να είναι πολύ ρομαντικός – όλοι φαίνονται πιο ελκυστικοί με τη λάμψη των φουσκωμένων μάγουλων – ωστόσο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν εφαρμογές ραντεβού για διαφορετικούς λόγους.  Προσανατολίσου για ένα ραντεβού σ’ ένα ωραίο μπαρ.

Προσπαθήστε να αποφύγετε στο ραντεβού σας να ζητάτε “άλλο έναν γύρο”, και να μην ντραπείτε ποτέ να βγείτε έξω ή να παραγγείλετε ένα ποτήρι νερό αν αισθάνεστε ότι το έχετε παρακάνει. Η αυτογνωσία είναι σέξι. Πώς κάνεις θεαματική έξοδο… Δεν χρειάζεται να σκαρφίζεσαι περίτεχνες δικαιολογίες ή να σκαρφαλώνεις από τα παράθυρα του μπάνιου. Ένα απλό “Ήταν υπέροχα, αλλά έχω δουλειά νωρίς το πρωί” θα πρέπει να αρκεί. Φυσικά, αν το ραντεβού σου  πάει πραγματικά καλά, μπορεί να μην θέλεις να τελειώσει καθόλου το βράδυ... αλλά αυτό είναι ένα θέμα για ένα άλλο άρθρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Ενοικιαζόμενες σχέσεις

Παθήσεις που ενεργοποιούνται λόγω αποχής από το σεξ

Συστήστε τις ψυχές όχι μόνο τα σώματα

Γυναικεία σεξουαλική δυσλειτουργία και η ανάγκη για κατανόηση

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Sexting : Δείτε πως θα σώσετε τον γάμο σας

Ενώ το sexting μπορεί να μοιάζει με μια φλερτ μορφή επικοινωνίας που χρησιμοποιείται κυρίως από άτομα που αναζητούν fling, αποδεικνύεται ότι όσοι ωφελούνται περισσότερο από την αποστολή ατμών μηνυμάτων είναι στην πραγματικότητα μακροχρόνιες, δεσμευμένες σχέσεις 

Τα οφέλη της χορτοφαγίας στη σεξουαλική σας υγεία

Σεξουαλική Υγεία Διατροφή: Μπορεί η διατροφή να επηρεάσει την ερωτική σας διέργεση ή/και λίμπιντο; Σύμφωνα με μια έρευνα, η απάντηση είναι "Ναι, μπορεί" και επιπλέον η χορτοφαγική ή vegan διατροφή μπορεί να σας προσφέρει και μεγαλύτερη απόλαυση στο κρεβάτι.

Σεξουαλική ζωή: Συμβουλές για να είναι υγιείς

Σεξουαλική ζωή : Το πόσο συχνά κάνετε σεξ εξαρτάται από πολλά πράγματα, όπως εάν έχετε σύντροφο, τι άλλο συμβαίνει στη ζωή σας και πόσο ισχυρή είναι η σεξουαλική σας ορμή.

Τι γνωρίζουμε για τα διεγερτικά φυσικά προϊόντα

Αφροδισιακά τρόφιμα: Εάν σκέφτεστε να στραφείτε σε φυσικές επιλογές προκειμένου να αυξήσετε τη λίμπιντό σας, ίσως να θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε ορισμένα χαρακτηριστικά αυτών, προτού τα δοκιμάσετε, καθώς κάποια μπορεί να επηρεάσουν την υγεία σας.

Σεξουαλική διέγερση : Συμβουλές για να την πετύχετε

Σεξουαλική διέγερση : Το καλό σεξ μπορεί να έρθει σε καλή επικοινωνία - πόσο καλά εσείς και ο σύντροφός σας μπορείτε να εκφράσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Συχνά, ωστόσο, οι γυναίκες απλά δεν έχουν τις λέξεις για να περιγράψουν τι τους αρέσει ή δεν έχουν αρκετή εμπειρία για να προτείνουν άλλες τεχνικές

Σεξουαλική ζωή : Κάντε από κοινού τις δουλειές του σπιτιού και απογειώστε την

Σεξουαλική ζωή : Μια νέα μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα αποκαλύπτει ότι τα ζευγάρια απολαμβάνουν πιο συχνό και ικανοποιητικό σεξ και για τους δύο συντρόφους, όταν οι άνδρες συνέβαλαν δίκαια στις οικιακές εργασίες.