Σεξουαλική Υγεία

Σεξουαλική επαφή : Τόσο πρέπει να διαρκεί

Σεξουαλική επαφή :  Τόσο πρέπει να διαρκεί

Σεξουαλική επαφή : Εάν ένας ασθενής ανησυχεί για το πόσο διαρκεί η σεξουαλική επαφή, αυτά τα δεδομένα μπορούν να βοηθήσουν να απομακρύνουν τον ασθενή από μια ανησυχία για σωματικές διαταραχές και να μάθει να τις αντιμετωπίζει αρχικά με συμβουλευτική μέθοδο.

Οι ερευνητές του Penn State Erie Eric Corty και Jenay Guardiani διεξήγαγαν μια έρευνα για 50 πλήρη μέλη της Εταιρείας για Σεξουαλική Θεραπεία και Έρευνα, στην οποία περιλαμβάνονται ψυχολόγοι, γιατροί, κοινωνικοί λειτουργοί, θεραπευτές γάμου / οικογένειας και νοσοκόμες που έχουν δει συλλογικά χιλιάδες ασθενείς για αρκετές δεκαετίες .
Τόσο διαρκεί μία ικανοποιητική σεξουαλική ζωή
  • Η ικανοποιητική σεξουαλική επαφή για ζευγάρια διαρκεί από 3 έως 13 λεπτά, σε αντίθεση με τη δημοφιλή φαντασία σχετικά με την ανάγκη για ώρες σεξουαλικής δραστηριότητας, σύμφωνα με μια έρευνα αμερικανικών και καναδικών σεξουαλιστών.

Αξιολόγηση χρονικών περιόδων σεξουαλικής επαφής

  • Τριάντα τέσσερα, ή 68 τοις εκατό, της ομάδας απάντησαν και αξιολόγησαν ένα εύρος χρονικών περιόδων για σεξουαλική επαφή, από τη διείσδυση του κόλπου από το πέος έως την εκσπερμάτωση, που θεώρησαν επαρκή, επιθυμητή, πολύ σύντομη και πολύ μεγάλη.
  • Οι μέσες απαντήσεις των θεραπευτών καθόρισαν το εύρος των χρόνων δραστηριότητας της επαφής: «επαρκές», από 3-7 λεπτά. “επιθυμητό”, από 7-13 λεπτά. “πολύ σύντομο” από 1-2 λεπτά. και “πολύ μεγάλο” από 10-30 λεπτά.
  • Η ερμηνεία ενός άνδρα ή μιας γυναίκας για τη σεξουαλική του λειτουργία καθώς και ο σύντροφός του βασίζεται σε προσωπικές πεποιθήσεις που αναπτύχθηκαν εν μέρει από τα μηνύματα της κοινωνίας, επίσημα και ανεπίσημα», ανέφεραν οι ερευνητές. Δυστυχώς, η σημερινή λαϊκή κουλτούρα έχει ενισχύσει τα στερεότυπα για τη σεξουαλική δραστηριότητα. Πολλοί άνδρες και γυναίκες φαίνεται να πιστεύουν το φανταστικό μοντέλο των μεγάλων πέους, τις σκληρές στύσεις και τη σεξουαλική επαφή όλη τη νύχτα.

Προηγούμενη έρευνα διαπίστωσε ότι ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών και γυναικών, που απάντησαν, ήθελαν το σεξ να διαρκέσει 30 λεπτά ή περισσότερο.

Τι δήλωσε επικεφαλής συγραφέας

  • Φαίνεται μια κατάσταση ώριμη για απογοήτευση και δυσαρέσκεια”, δήλωσε ο επικεφαλής συγγραφέας Eric Corty, αναπληρωτής καθηγητής ψυχολογίας. “Με αυτήν την έρευνα, ελπίζουμε να διαλύσουμε τέτοιες φαντασιώσεις και να ενθαρρύνουμε τους άνδρες και τις γυναίκες με ρεαλιστικά δεδομένα σχετικά με την αποδεκτή σεξουαλική επαφή, αποτρέποντας έτσι τις σεξουαλικές απογοητεύσεις και τις δυσλειτουργίες.

Ακολουθεί βίντεο για την σεξουαλική ζωή

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Οργασμός κεφάλι : Έτσι λειτουργεί στον εγκέφαλο

Σεξουαλική ζωή : Τα προβλήματα που την ανισχυροποιούν

Σεξουαλική υγεία : Το καλό σεξ εξαρτάται απο την λειτουργία του σώματος σας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Μια αγκαλιά την ημέρα μπορεί να κρατήσει τις ρυτίδες μακριά

Σεξ Δέρμα: Το σεξ και η φυσική οικειότητα μπορούν πραγματικά να σας δώσουν πολύ περισσότερα από μια στιγμιαία κατάσταση ευδαιμονίας. Για την μακροχρόνια υγεία & ευεξία του δέρματός σας, το σεξ είναι εξίσου σημαντικό όσο η ισορροπημένη διατροφή και μια καλή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας.

Sexting : Δείτε πως θα σώσετε τον γάμο σας

Ενώ το sexting μπορεί να μοιάζει με μια φλερτ μορφή επικοινωνίας που χρησιμοποιείται κυρίως από άτομα που αναζητούν fling, αποδεικνύεται ότι όσοι ωφελούνται περισσότερο από την αποστολή ατμών μηνυμάτων είναι στην πραγματικότητα μακροχρόνιες, δεσμευμένες σχέσεις 

Τα οφέλη της χορτοφαγίας στη σεξουαλική σας υγεία

Σεξουαλική Υγεία Διατροφή: Μπορεί η διατροφή να επηρεάσει την ερωτική σας διέργεση ή/και λίμπιντο; Σύμφωνα με μια έρευνα, η απάντηση είναι "Ναι, μπορεί" και επιπλέον η χορτοφαγική ή vegan διατροφή μπορεί να σας προσφέρει και μεγαλύτερη απόλαυση στο κρεβάτι.

Σεξουαλική ζωή: Συμβουλές για να είναι υγιείς

Σεξουαλική ζωή : Το πόσο συχνά κάνετε σεξ εξαρτάται από πολλά πράγματα, όπως εάν έχετε σύντροφο, τι άλλο συμβαίνει στη ζωή σας και πόσο ισχυρή είναι η σεξουαλική σας ορμή.

Τι γνωρίζουμε για τα διεγερτικά φυσικά προϊόντα

Αφροδισιακά τρόφιμα: Εάν σκέφτεστε να στραφείτε σε φυσικές επιλογές προκειμένου να αυξήσετε τη λίμπιντό σας, ίσως να θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε ορισμένα χαρακτηριστικά αυτών, προτού τα δοκιμάσετε, καθώς κάποια μπορεί να επηρεάσουν την υγεία σας.