Νέα Υγείας

Εμβόλιο επιστήμονες: Έκκληση να εμβολιαστούν οι πολίτες

Εμβόλιο επιστήμονες: Έκκληση να εμβολιαστούν οι πολίτες

Οι φόβοι  αυξάνονται στις ΗΠΑ διότι πιστεύουν ότι ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ένα τέταρτο κύμα πανδημίας του Covid-19 ,  γι αυτό και οι επιστήμονες του τομέα της υγείας παρακαλούν τους Αμερικανούς να συνεχίσουν να λαμβάνουν προφυλάξεις μέχρι την ολοκλήρωση των εμβολιασμών.

 Συγκεκριμένα τους λένε
  1. περιμένετε μέχρι να εμβολιαστείτε πλήρως και μετά ταξιδέψετε,
  2. Για να ανοιχτούν οι δραστηριότητες υ ψηλού κινδύνου πρέπει πρώτα να είστε εντελώς ασφαλής.

Δήλωση γιατρού για ΗΠΑ

  • Γιατρός δήλωσε σε συνέντευξη  ότι “Χωρίς αμφιβολία όταν εμβολιάζεστε, οι δραστηριότητες που κάποτε ήταν υψηλού κινδύνου, θα μετατραπούν σε χαμηλότερου κινδύνου και γι ‘αυτό περιμένετε μέχρι τότε”.
  •  Επίσης δήλωσε ότι ότι ανησυχεί ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται στην καταστροφή αν όντως επαληθευτούν οι φοβίες ενός τέταρτου κύματος επειδή τα στοιχεία δείχνουν ότι οι λοιμώξεις έχουν πλέον στραφεί προς τις νεότερες γενιές.

Φοβίες και άλλων επιστημόνων
  • Τις ίδιες φοβίες εξέφρασε και ένας άλλος επιστήμονας, ο οποίος δήλωσε   ότι κατανοεί, ότι όλη αυτή η κατάσταση είναι κουραστική για τους πολίτες, αλλά είναι σημαντικό οι ΗΠΑ να συνεχίσουν να λαμβάνουν προφυλάξεις όσο ο εμβολιασμός συνεχίζεται στην Αμερική.
  • Πρέπει να αντέξουμε λίγο ακόμα, ώστε  να δώσουμε στα εμβόλια την ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα σε αυτό”,
  • Τέλος εγγυούνται ότι αφού μπαίνουμε στα τέλη της άνοιξης και στις αρχές του καλοκαιριού, θα υπάρξει μία  μερική επιστροφή στην καθημερινότητα που όλοι ελπίζουν, αλλά δεν θα γίνει βεβιασμένα.
Παράγοντες μεταλλάξεων
  • Οι παράγοντες που κάνουν τους ειδικούς  να ανησυχούν είναι η εξάπλωση των μεταλλάξεων κοραναϊού στις ΗΠΑ.
  • Το Μίτσιγκαν δήλωσε την Πέμπτη ότι εντόπισε την πρώτη του μετάλλαξη στη Βραζιλία, και στην συνέχεια μεταλλάξεις που εντοπίστηκαν σε άλλα μέρη των ΗΠΑ.  Ακόμα τόνισε ότι για την εξάπλωση ευθύνεται η η χαλάρωση των κοινωνικών αποστάσεων και των εντολών μάσκας σε πολλές πολιτείες, η οποία  συνέβαλε σε ένα επιρροές μοντέλο που αύξησε την πρόβλεψή του για τον αριθμό των ανθρώπων που θα πεθάνουν από τον ιό μέχρι την 1η Ιουλίου.

Ακολουθεί βίντεο για τα εμβόλια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Νίκος Χαρδαλιάς: Ποιες περιοχές παραμένουν στο βαθύ κόκκινο

Βασίλης Κοντοζαμάνης: Από τις 7 Απριλίου ξεκινά ο εφοδιασμός των φαρμακείων με τα self test

Πολλαπλή σκλήρυνση: Εγκρίθηκε η πρώτη αυτό χορηγούμενη θεραπεία

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Όταν η υπέρβαση στην κατανάλωση νερού προκαλεί υπονατριαιμία

Ο γιατρός σας μπορεί να διαγνώσει την υπονατριαιμία με βάση τις εξετάσεις αίματος και ούρων. Τα συμπτώματα αυτής της κατάστασης είναι συνήθως ήπια και οι ασθενείς μπορούν να αναρρώσουν στο σπίτι. Αλλά σε σοβαρές περιπτώσεις, οι ασθενείς πρέπει να νοσηλευτούν στο νοσοκομείο.

Το θαλασσινό νερό είναι το φάρμακο για την οπισθορρινική καταρροή

Ρινοπλύσεις Θαλασσινό Νερό: Το pH του θαλάσσιου νερού κυμαίνεται από 7,5 μέχρι 8,4, είναι δηλαδή ελαφρώς αλκαλικό. Η ταχύτητα του ήχου μέσα στο νερό της θάλασσας είναι κατά μέσο όρο περίπου 1.500 μέτρα ανά δευτερόλεπτο.

Pipa Midleton Εγκυμοσύνη: Δείτε το φύλλο του μωρού της

Pipa Midleton Εγκυμοσύνη: Καινούργιο μέλος στην οικογένεια ήρθε για την αδερφή της δούκισσας του Κέιμπριτζ, εμείς βρήκαμε το πότε γέννησε και το φύλλο του μωρού και σας το αποκαλύπτουμε.

Κορωνοιός τεχνητη νοημοσύνη: Είναι νομικά αποδεκτή

Κορωνοιός τεχνητή νοημοσύνη: Φρένο στην εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης προσπαθούν να βάλουν επιστήμονες εξετάζοντας πόσο ηθικό είναι να χρησιμοποιούνται τεχνητά μέσα προκειμένου να ανιχνευθεί ο κορωνοιός.

Χρώμα ματιών έρευνα: Μάθετε που οφείλετε το χρώμα της Ίριδας

Η μεγαλύτερη γενετική μελέτη που πραγματοποιήθηκε από ξένα πανεπιστήμια έδειξε ότι υπάρχουν πάνω από 50 γονίδια για το χρώμα των ματιών όπως έδειξε η ανάλυση σε 195.000 ανθρώπους σε Ασία και Ευρώπη