Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Επιχειρηματικά

Η Thermo Fisher Scientific αποκτά την Qiagen για 11,5 δις δολάρια

Η Thermo Fisher Scientific αποκτά την Qiagen για 11,5 δις δολάρια

Η Thermo Fisher Scientific ανακοίνωσε ότι εξαγοράζει την Qiagen, έναν ολλανδικό οργανισμό δειγματοληψίας και τεχνολογιών ανάλυσης, για 11,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με τη συμφωνία, η Thermo Fisher θα εξαγοράσει την εταιρεία για € 39 (US $ 43,69) ανά μετοχή σε μετρητά και η συναλλαγή εξαρτάται από την ικανοποίηση των συνήθων όρων κλεισίματος, σύμφωνα με τη Thermo Fisher. Η συμφωνία αναμένεται να κλείσει κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021. Η εξαγορά αυτή θα δώσει στην Thermo Fisher την ευκαιρία να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της με τις δυνατότητες μοριακής διάγνωσης και δοκιμών μολυσματικών ασθενειών της Qiagen, ενώ διευρύνει την εμπορική και γεωγραφική της εμβέλεια μέσω του χαρτοφυλακίου προϊόντων της Qiagen. 

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε μαζί τις συμπληρωματικές προσφορές μας για να προωθήσουμε το σημαντικό έργο των πελατών μας, από την ανακάλυψη έως τη διάγνωση”, δήλωσε ο Marc N. Casper, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Thermo Fisher Scientific. “Η εξαγορά αυτή μας δίνει την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε τις κορυφαίες δυνατότητες της επιχείρησής μας και την τεχνογνωσία μας στην έρευνα και την ανάπτυξη για να επιταχύνουμε την καινοτομία και να αντιμετωπίσουμε τις αναδυόμενες ανάγκες υγειονομικής περίθαλψης.

“Το όραμά μας στη Qiagen ήταν πάντα να κάνουμε βελτιώσεις στη ζωή με τις διαφοροποιημένες λύσεις Sample to Insight για μοριακές δοκιμές”, δήλωσε ο Thierry Bernard, προσωρινός διευθύνων σύμβουλος της Qiagen και ανώτερος αντιπρόεδρος, επικεφαλής του τομέα των μοριακών διαγνωστικών . “Αυτό το στρατηγικό βήμα με τη Thermo Fisher θα μας επιτρέψει να εισέλθουμε σε μια νέα υποσχόμενη εποχή και θα δώσουμε στους εργαζόμενους μας την ευκαιρία να έχουν ακόμη μεγαλύτερη επίπτωση. Ο συνδυασμός έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει σημαντική αξία στους μετόχους μας, ενώ παράλληλα μας επιτρέπει να επιταχύνουμε την επέκταση των λύσεών μας για να παρέχουμε στους πελάτες σε παγκόσμιο επίπεδο καινοτομίες που προωθούν τις γνώσεις μας για την επιστήμη της ζωής και βελτιώνουν τα αποτελέσματα της υγείας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

NEO almora PLUS® ENERGY για ενέργεια και ενυδάτωση

Απέρριψε ο FDA το PD-1 συνδυασμό για καρκίνο του ήπατος των Hengrui και Elevar

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Για 7η συνεχή χρονιά η Servier Hellas ρωγός στην  ευαισθητοποίηση των πολιτών για τον τακτικό έλεγχο της αρτηριακής πίεσης

Με στόχο να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει το ευρύ κοινό για την καίρια σημασία της έγκαιρης διάγνωσης της υπέρτασης μέσω του τακτικού ελέγχου της αρτηριακής πίεσης και με αφορμή τη 17η Μαΐου, η οποία έχει ορισθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης, η Servier Hellas στηρίζει για ακόμη μία χρονιά την εκστρατεία #BecauseIsayso του Ομίλου Servier.

Vodafone Business και Osmos Hellas εγκαθιστούν έξυπνες εφαρμογές για την προληπτική συντήρηση 250 γεφυρών

Το Vodafone Business και η Osmos Hellas ανέλαβαν την υλοποίηση του έργου “Έξυπνες Γέφυρες” που προκηρύχθηκε από το ΤΕΕ και χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης – Ελλάδα 2.0 με συνολική αξία 95,3 εκατ. ευρώ, 24μηνη διάρκεια σύμβασης και αντικείμενο την προμήθεια και εγκατάσταση έξυπνων συστημάτων για την παρακολούθηση των υποδομών σε 150 γέφυρες του οδικού […]

Πες το ΔΥΝΑΤΑ – Μίλα για τον Πόνο της Αξονικής Σπονδυλοαρθρίτιδας

ΠΕΣ ΤΟ ΔΥΝΑΤΑ. Μίλα για την Αξονική Σπονδυλοαρθρίτιδα». Η AbbVie, η παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία, μέσω της εκστρατείας ενημέρωσης προτρέπει τους ασθενείς, να κάνουν το πρώτο βήμα, να μιλήσουν για τη νόσο, για τα συμπτώματα και πώς αυτά επιβαρύνουν την ποιότητα της ζωής τους, εξαιτίας της δυσκαμψίας, του πόνου, της κόπωσης, του ελλιπούς ύπνου.

2η Εκπαιδευτική Ημερίδα Market Access for non «Σύγχρονες Προκλήσεις και Εξελίξεις στην Πρόσβαση των Ασθενών στις Θεραπείες τους»

H Ελληνική Ένωση Market Access (ΕΛ.Ε.Μ.Α.) διοργανώνει τη 2η Εκπαιδευτική Ημερίδα Market Access for non - Market Access, με τίτλο «Σύγχρονες Προκλήσεις και Εξελίξεις στην Πρόσβαση των Ασθενών στις Θεραπείες τους» που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο CROWNE PLAZA, την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Διπλός μαραθώνιος από τους Παιδιάτρους Β. Ελλάδος για τα παιδιά της Μαδαγασκάρης

Διπλός… Μαραθώνιος από την Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Βορείου Ελλάδος  για την εθελοντική ανθρωπιστική αποστολή στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης

Πλατινένιο βραβείο για το Canephron® Uno στα «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024»

Πλατινένιo βραβείο στην κατηγορία «Kαινοτόμο Προϊόν στο Φαρμακείο» έλαβε το Canephron® Uno στα «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024». Στο πλαίσιο αυτό, διακρίθηκε ως η κορυφαία επιλογή στην προτίμηση των φαρμακοποιών και της κριτικής επιτροπής, ξεχωρίζοντας για την αξιοπιστία του ανάμεσα σε πολλά σκευάσματα.

Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.

Close Icon