Επιχειρηματικά

23 εταιρίες τιμήθηκαν στα βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας

23 εταιρίες τιμήθηκαν στα  βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας

Τα βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας «Salus Index 2014» έλαβαν χώρα την Παρασκευή, στα πλαίσια της εκδήλωσης της Active Business.

Εικοσιτρεις άξιες επιχειρήσεις (23) κατάφεραν και κέρδισαν ένα δύσκολο στοίχημα αφού όχι μόνο επιβίωσαν, αλλά κατέγραψαν την προηγούμενη χρονιά σημαντικά κέρδη, συνεχίζοντας να επενδύουν παρά τις αντίξοοες συνθήκες και το δύσκολο περιβάλλον, να αυξάνουν το ανθρώπινο δυναμικό τους, να καινοτομούν και να οραματίζονται καλύτερες ημέρες για την οικονομία και την επιχειρηματικότητα.

Οι επιχειρήσεις αυτές, στέλνουν ήδη ένα μήνυμα στην κυβέρνηση, ότι στην Ελλάδα πράγματι συντελούνται δημιουργικά και σημαντικά πράγματα, ωστόσο οι επιχειρηματίες, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι θέλουν λιγότερα εμπόδια στην δουλειά τους, συνέπεια, απλοποίηση γραφειοκρατικών διαδικασιών και στήριξη για να βγούμε από την κρίση και να περάσουμε στην επόμενη ημέρα της ανάπτυξης, αφήνοντας πίσω την μιζέρια και τα απόνερα του Μνημονίου.

Οι εταιρείες που βραβεύθηκαν είναι: ΒΙΑΝΕΞ, Pharmathen, Unipharma, GileadSciencesHellas, NovartisHellas, ΠΕΙΦΑΣΥΝ, BoehringerIngelheimHellas, PfizerHellas, JanssenCillag, Vitafarm, APIVITA, DEMO, UnileverHellas, PowerHealth, MedochemieHellas, Όμιλος Σαράντη, Actelion, BeiersdorfHellas, ΣΥΦΑΝΟΠΕ, ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, MSD, GenesisPharma, SANOFIAVENTIS.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα των ΣΦΕΕ, ΠΕΦ, ΕfEX, ΣΕΙΒ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Τιμητική διάκριση της Lavipharm από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Νέα γυναίκα CFO για την Ανατολική Ευρώπη και την περιοχή DACH

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Το φαρμακευτικό λόμπι καταγγέλλει "ηλίθια" σχέδια πατεντών για πανδημία

Ως εκ τούτου, μια παραίτηση από την πνευματική ιδιοκτησία "που ενδεχομένως υπονομεύει αυτό που λειτούργησε τόσο καλά σε αυτή την πανδημία είναι βασικά εξωφρενικά ανόητο", δήλωσε ο Cueni. Είπε επίσης ότι η πρόταση για παραίτηση από τις πατέντες στις εξετάσεις ήταν "γελοία", καθώς δεν υπήρχε αγορά γενόσημων για τα διαγνωστικά. Ο Cueni δήλωσε ότι οι φαρμακευτικοί όμιλοι επικεντρώνονται στο να διασφαλίσουν ότι αυτό που λειτούργησε καλά στην αντιμετώπιση της COVID-19 δεν θα χαθεί ή θα διακυβευθεί για την ετοιμότητα σε μελλοντικές πανδημίες.

ΣΕΙΒ: Να ενημερωθούν τα νοσοκομεία για το μηδενικό ΦΠΑ

ΣΕΙΒ: Να ενημερωθούν άμεσα τα Δημόσια Νοσοκομεία αναφορικά με τη λήξη ισχύος του άρθρου 73 του Ν.4764/2020, για μηδενικό ΦΠΑ Αφορούσε εναρμόνιση με τις Ευρωπαϊκές κοινοτικές οδηγίες, για τα διαγνωστικά Ι/Π για την Covid-19.

H ελληνική φαρμακοβιομηχανία σύμμαχος στο πολύτιμο έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) ενώνει τις δυνάμεις της για πέμπτη συνεχή χρονιά με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» στηρίζοντας έμπρακτα το έργο της Ένωσης και διασφαλίζοντας την πρόσβαση σε βασικά αγαθά στα παιδιά και τις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Οι εργαζόμενοι της Astellas ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του φορέα “Ένα Παιδί – Ένας Κόσμος"

Astellas: Οι εργαζόμενοι της εταιρείας, με εορταστική διάθεση ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα «...Ξωτικά του Κόσμου… Ενωθείτε» του φορέα «Ένα Παιδί – Ένας Κόσμος», αναλαμβάνοντας, ως βοηθοί του Άη Βασίλη, να γεμίσουν το σάκο του με δώρα.