Ρεπορτάζ Υγείας

ΣΗΠ: Μεταβολές στον κατάλογο των γνωμοδοτούντων γιατρών

ΣΗΠ: Μεταβολές στον κατάλογο των γνωμοδοτούντων γιατρών

Μεταβολές στον κατάλογο των γνωμοδοτούντων γιατρών που συμμετέχουν στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Προέγκρισης (Σ.Η.Π.) του Εθνικού Οργανισμού Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), πραγματοποίησε το Υπουργείο Υγείας .

Συγκεκριμένα, μετά την τροποποίηση με υπουργική απόφαση ο κατάλογος των γνωμοδοτούντων ιατρών διαμορφώνεται ως εξής :

 Στην ειδικότητα Α) ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, αντικαθίσταται ο κος ΡΕΠΟΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, με την  KAZAKOY ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Ε.Α.Ν. ΠΕΙΡΑΙΑ «ΜΕΤΑΞΑ» 2η

Στην ειδικότητα Β) ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΉ/ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΉ, αντικαθίσταται η κα ΠΕΠΟΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, με την ΠΟΜΩΝΗ ΜΑΡΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΑ Α’ Π.Γ.Ν. ΠΑΤΡΩΝ 6η.

Στην ειδικότητα ΙΑ) ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ εξαιρείται η κα ΛΑΜΠΡΟΔΗΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ.

sip giatros gynaika

Στην ειδικότητα ΙΒ)ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ, εξαιρείται ( λόγω συνταξιοδότησης ο κος ΜΠΕΣΛΙΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, και διορθώνεται ο βαθμός του κου ΔΙΤΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

Στην ειδικότητα ΙΔ) ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑ, εξαιρείται ο κος ΜΑΥΡΙΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ και αντικαθίσταται ο κος ΡΟΥΒΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ από τους :ΤΣΙΜΟΡΟΖΙ ΝΑΝΤΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Κ.Υ. ΠΕΙΡΑΙΑ 2η 6.

Στην ειδικότητα ΙΣΤ) ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ, και αντικαθίσταται ο κος ΚΑΡΑΜΠΑΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, από τους ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Γ.Ν.Θ. “ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ” 3η και 45 ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» 2η 46 ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Γ.Ν.Θ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 3η 3 7.

Στην ειδικότητα ΙΖ) ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΊΑ, αντικαθίσταται η κα ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, με τον ΜΑΡΚΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Γ.Ν. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ «ΘΡΙΑΣΙΟ» 2η 8.

Στην ειδικότητα ΙΘ) ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΉ, διορθώνεται ο βαθμός της κας ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑΣ, με συνέπεια η καταγραφή στο σημείο να έχει πλέον ως ακολούθως: 7 ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Κ.Υ. ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 2η Κατά τα λοιπά ισχύει ο κατάλογος της με αριθ. πρωτ. ΕΑΛΕ/Γ.Π. 8336/20-02-2020 υπουργικής απόφασης (ΑΔΑ: ΨΡΞΚ465ΦΥΟ-Ω0Λ)

Για τους γνωμοδοτούντες ιατρούς που περιλαμβάνονται στον κατάλογο ισχύουν τα ασυμβίβαστα του άρθρου 252 του ν. 4512/2018, όπως ισχύει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Είναι τα λασπώδη ποτά πραγματικά βλαβερά για την υγεία των μικρών παιδιών;

ΕΟΔΥ: Έξαρση κρουσμάτων κοκκύτη στην Ευρώπη και τη χώρα μας - Επιτακτική ανάγκη εμβολιασμού

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Κωστής Χατζηδάκης: Υπεβλήθη σε χολοκυστεκτομή στο Αττικό Νοσοκομείο ο ΥΠΕΘΑ

Κωστής Χατζηδάκης: Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κ. Χατζηδάκης υποβλήθηκε στο Νοσοκομείο μας σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή λόγω οξείας χολοκυστίτιδας. Η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία και ο Υπουργός αναρρώνει ομαλά.

ΦΣΘ: Στάση εργασίας με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την τραγωδία στα Τέμπη

ΦΣΘ: Κήρυξη στάσης εργασίας για αύριο Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, από τις 11:30 έως τις 14:30, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ανείπωτη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Τι είναι η μετωποκροταφική άνοια

Ομάδες υποστήριξης και ιατρικοί σύλλογοι για τις διάφορες διαταραχές του μετώπιου κροταφικού εκφυλισμού μπορούν να βοηθήσουν τους ασθενείς, τις οικογένειές τους και τους συνεργάτες φροντίδας να τις αντιμετωπίσουν. «Η καθιέρωση μιας έγκαιρης και ακριβούς διάγνωσης της FTD είναι το πρώτο βασικό βήμα», λέει ο Δρ Boeve.

Υπεκυψε στα τραύματά του ο Αμερικανός στρατιωτικός που αυτοπυρπολήθηκε μπροστά στην ισραηλινή πρεσβεία στην Ουάσιγκτον

Ο στρατιωτικός νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά την αυτοπυρπόλησή του μπροστά στην πρεσβεία του Ισραήλ στην Ουάσιγκτον την Κυριακή. Μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως προέβη στο απονενοημένο διάβημα διαμαρτυρόμενος για τον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας.

Ευθύμιος Λέκκας: Αναμένεται μεγάλος σεισμός στην Τουρκία - Επικινδυνότητα για την Αγία Σοφία

Στην Ελλάδα, τα δημόσια κτήρια είναι σε πολύ καλή κατάσταση και εξελίσσεται ο πρωτοβάθμιος θεσμικός υποχρεωτικός έλεγχος. Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε μία μερική εικόνα και στη συνέχεια στο τέλος του χρόνου θα έχουμε μία ολοκληρωμένη εικόνα» είπε, τέλος ο Ευθύμιος Λέκκας.