Ρεπορτάζ Υγείας

Κινητοποιήσεις για την Υγεία στη Δυτική Αθήνα

Κινητοποιήσεις για την Υγεία στη Δυτική Αθήνα

Για την Υγεία διαδηλώνουν την Πέμπτη εκπαιδευτικοί και γιατροί στη Δυτική Αθήνα. Με ανακοίνωση που εξέδωσε το δ.σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγάλεω καλεί όλη την εκπαιδευτική κοινότητα να συμμετάσχει μαζικά στην πορεία που διοργανώνουν τα σωματεία των εργαζομένων στα Νοσοκομεία της Δυτικής Αθήνας (Αττικό, Λοιμωδών, ΨΝΑ, Δρομοκαΐτειο, Θριάσιο και ΕΚΑ) την Πέμπτη 4 Δεκέμβρη στις 6 μ.μ. στο σταθμό μετρό Περιστερίου. 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Κυβέρνηση-ΔΝΤ και Ε.Ε υποβαθμίζουν καθημερινά τις υποδομές υγείας με τεράστιο κίνδυνο για τη ζωή και την υγεία εκατομμυρίων πολιτών. Πρέπει τώρα να ανατρέψουμε αυτήν την κατάσταση!!

– Δημόσιο, δωρεάν, σύγχρονο σύστημα υγείας – πρόνοιας με ισότιμη, καθολική και έγκαιρη πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας για όλους τους κατοίκους της περιοχής μας.

– Να μην κλείσει το Ψ.Ν.Α και κανένα νοσοκομείο. Να επαναλειτουργήσει πλήρως το Λοιμωδών και όλα τα πρωτοβάθμια Κέντρα Υγείας.

– Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού πλήρους απασχόλησης με σταθερές σχέσεις εργασίας.

– Αύξηση των δαπανών για την υγεία, χρηματοδότηση των νοσοκομείων για να καλύψουν τις ανάγκες λειτουργίας τους.

– Ούτε 1 ευρώ από τους συμπολίτες μας για την υγεία τους. Να καταργηθούν όλες οι διατάξεις, που βάζουν τον ασθενή να πληρώνει στο δημόσιο νοσοκομείο (τακτικά ιατρεία, απογευματινά ιατρεία και χειρουργεία, εξετάσεις κλπ).

– Έξω οι εργολάβοι και οι επιχειρηματίες από το δημόσιο σύστημα υγείας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Ξεκίνησε η διενέργεια rapid test στα φαρμακεία

Εργαζόμενοι σε Εστίαση - Τουρισμό: Δύο εβδομαδιαία Covid test για τους μη εμβολιασμένους - Διευκρινίσεις

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΕΟΔΥ Κορωνοϊός 26/07/21 : Σημεία που διενεργούνται Rapid test

ΕΟΔΥ Κορωνοϊός 26/07/21 : Για την έκδοση πιστοποιητικού αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 παρακαλούνται οι πολίτες να επισκεφθούν το gov.gr και να μεταβούν στην υπηρεσία "Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19" ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες. Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Ο χάρτης του Κορωνοιού στην Ελλάδα 25/07/21: 491 κρούσματα Αττικη-193 στην Θεσσαλονίκη

Ο χάρτης του Κορωνοιού στην Ελλάδα 25/07/21: Κάτω από 2.000 είναι τα κρούσματα σήμερα , αλλά και πάλι η Αττική κρατάει την πρώτη θέση με 491 κρούσματα και η Θεσσαλονίκη την δεύτερη με 193 κρούσματα.

Κορωνοιός κλιμάκια ΕΟΔΥ 25/07: Αποτελέσματα ελέγχων Drive throught testing

Κορωνοιός κλιμάκια ΕΟΔΥ 25/07: Σε μία προσπάθεια αναχαίτησης της πανδημίας του Κορωνοιού η ελληνική κυβέρνηση με συνεργασία με τους επιστήμονες έχουν βάλει κλιμάκια αποτελούμενα από γιατρούς και νοσηλευτές ώστε να πραγματοποιούν τέστ κορωνοιού σε όλους τους πολίτες. Παρακάτω βλέπετε τα αποτελέσματα που προέκυψαν.

Επίσκεψη κλιμακίων του Γερμανικού και του Αυστριακού Ερυθρού Σταυρού στη Μυτιλήνη

Εκπρόσωποι του Γερμανικού και του Αυστριακού Ερυθρού Σταυρού, αφού επισκέφθηκαν τον Προέδρο του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιο Αυγερινό και του εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους για το τεράστιο ανθρωπιστικό έργο του Οργανισμού.

Ο χάρτης του Κορωνοιού στην Ελλάδα 24/07/21: 985 κρούσματα στην Αττική

Ο χάρτης του Κορωνοιού στην Ελλάδα 24/07/21: Από τα 2.472 νέα κρούσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα από τον ΕΟΔΥ, οι 985 μολύνσεις διαγνώστηκαν στην Αττική, Στην δεύτερη θέση έρχεται η Θεσσαλονίκη με 245 κρούσματα.