Greek English French German Italian

ndd optim

Pin It
Μελέτη Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων στη Διοίκηση του Γ.Ν. Νίκαιας Πειραιά «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» παρέδωσε η Διοίκηση της 2η ΥΠΕ.

Η Διοίκηση της 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, στα πλαίσια των ενεργειών της για τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών των νοσοκομείων αρμοδιότητάς της, συνέταξε και παρέδωσε μέσω της Τεχνικής Υπηρεσίας της, τη μελέτη Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων στη Διοίκηση του Γ.Ν. Νίκαιας Πειραιά «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ».

Η μελέτη που περιλαμβάνει συνολικά 22 Διαδικασίες Ποιότητας, καλύπτει το σύνολο των πρακτικών και διαδικασιών παραγωγής των εδεσμάτων (GMPs & GHPs). Περιγράφει επίσης όλες εκείνες τις πρακτικές και διαδικασίες με σκοπό την διατήρηση υγιεινού περιβάλλοντος εντός της εγκατάστασης (καθαρισμοί, απολυμάνσεις, εντομοκτονίες, υγιεινή προσωπικού κτλ.), ενώ παρέχεται ταυτόχρονα στη Διοίκηση η δυνατότητα συστηματικής παρακολούθησης α) της οργανωτικής δομής, β) των μηχανισμών ελέγχου και επιθεώρησης, γ) της ικανοποίησης και της διαχείρισης των παραπόνων των σιτιζομένων αλλά και δ) της εκπαίδευσης του εμπλεκόμενου προσωπικού.

Η μελέτη του Γ.Ν. Νίκαιας Πειραιά «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ», που εναρμονίζεται πλήρως με τις πλέον σύγχρονες κατευθύνσεις Ποιότητας ISO 22000:2005, αλλά και με την ισχύουσα εθνική και κοινοτική νομοθεσία, θα αποτελέσει πρότυπο οδηγό και για τις εγκαταστάσεις παραγωγής Τροφίμων και των υπολοίπων Νοσηλευτικών Μονάδων αρμοδιότητας της 2ης ΥΠΕ.
Pin It

Cook name