Αυτοφροντίδα

Γάμος με τα όλα του: 5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου πριν

Γάμος με τα όλα του: 5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου πριν

Γάμος με τα όλα του: 5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου πριν.  Μία κοινωνική λειτουργός αποφάσισε πριν συγκατοικήσει με τον σύντροφό της να δημιουργήσει μία λίστα με 200 τοποθετήσεις ή ερωτήσεις για να δουν τις προσδοκίες που έχει ο καθένας από αυτή την σχέση και το μοίρασμα. 

Ήταν απίστευτα  λεπτομερές και με ακρίβεια  λέει ο συγγραφέας του The Real Thing: Lessons on Love and Life from a Wedding Reporter’s Notebook. “Ήθελε πραγματικά να ξέρει τι περίμεναν ο καθένας γιατί πίστευε ότι θα βοηθούσε στη μείωση των συγκρούσεων. Ήταν τόσο έξυπνο, αλλά οι υπόλοιποι απλώς βγαίνουμε σε αυτό.”

Επομένως, για να διασφαλίσετε ότι μπαίνετε σε μια συνειδητή, συμβατή και υγιή συνεργασία, ακολουθούν πέντε ερωτήσεις από ειδικούς που πρέπει να αναρωτηθείτε πριν παντρευτείτε: Είναι δίκαιη αυτή η σχέση;
Όταν σχεδιάζετε έναν γάμο, μπορεί να έχετε την τάση να συζητήσετε πώς θα διαιρέσετε τα οικονομικά, αλλά τι γίνεται με την ισορροπία της συναισθηματικής εργασίας;  Πώς μου ενέπνευσαν οι γονείς μου ορισμένες προσδοκίες; Αν και κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό, είναι σημαντικό να εξετάσετε πώς οι γονείς σας και οι άλλοι συγγενείς σας συνέβαλαν στις προσδοκίες σας για την οικογενειακή ζωή. Θέλω παιδιά; Ορισμένες διαφορές είναι πιο δύσκολο να διαπραγματευτούν και άλλες. Εάν ο ένας σύντροφος θέλει παιδιά και ο άλλος δεν το κάνει, θα είναι δύσκολο να βρεις συμβιβασμό.

Ποιοι είναι οι στόχοι μου στη ζωή και είναι συμβατοί με τους στόχους του συνεργάτη μου; Βεβαιωθείτε ότι είστε ξεκάθαροι για το τι θέλετε – τόσο τώρα όσο και 10 χρόνια στο δρόμο. Τι θα κάνω για να προετοιμαστώ για το γάμο μου; Η Rosenthal γνώρισε πολλά ζευγάρια που ήταν πολύ προετοιμασμένα για την ημέρα του γάμου τους, αλλά λίγοι που σκέφτονταν ενεργά πώς να χτίσουν έναν επιτυχημένο γάμο. «Πιστεύουμε ότι η αγάπη και οι σχέσεις πρέπει να είναι διαισθητικές, αλλά αυτό είναι αληθινό», λέει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Τα ζευγάρια που μοιράζονται τις δουλειές του σπιτιού κάνουν περισσότερο σεξ

Τείνει το swingers να γίνει μόδα ή είναι ήδη

Ανάτρεψε την αίσθηση της αποτυχημένης μετά από ένα διαζύγιο

Πώς αναλύουν οι ειδικοί τη σωματική επικοινωνία χωρίς σεξ

Η επιστημονική εξήγηση για την αγάπη μας στη θάλασσα

Η επιστήμη πίσω από τη φράση "Η θάλασσα με κάνει χαρούμενο". Όλοι οι λάτρεις συμφωνούν ότι η παραλία είναι το "ευτυχισμένο" μέρος τους. Τα μάτια μας λάμπουν όταν σκεφτόμαστε την επόμενη επίσκεψή μας εκεί και για τους περισσότερους, το να είμαστε μακριά από την καθημερινή ρουτίνα μας είναι λόγος για να πάμε στην παραλία. Τι ακριβώς είναι αυτό με την παραλία που μας κάνει ευτυχισμένους; Γιατί στρεφόμαστε στο νερό για μια αίσθηση ηρεμίας και διαύγεια;

Πιθανές αιτίες που αισθάνεσαι μόνιμη κόπωση

Αισθάνομαι κουρασμένη: Γιατί νιώθεις αυτή την κατάπτωση . "Γιατί είμαι τόσο κουρασμένη;" είναι μια ερώτηση που οι άνθρωποι αναρωτιούνται αρκετά συχνά. Όλοι κουράζονται κάποια στιγμή, ιδιαίτερα μετά από μια ασθένεια, μια μακρά νύχτα με ένα άρρωστο παιδί ή μια πολυάσχολη εβδομάδα στη δουλειά. Ωστόσο, όταν η κούραση είναι επίμονη, όταν νιώθεις κουρασμένος μόλις ξυπνήσεις το πρωί ή όταν ο ύπνος δεν φαίνεται να βοηθάει, όσο και αν ξεκουράζεσαι—μπορεί συχνά να υποδεικνύει ένα βαθύτερο, υποκείμενο πρόβλημα.

Κάντε τον χρόνο να δουλεύει υπέρ σας

Αλλά μία προσέγγιση που γίνεται ολοένα και πιο διαδεδομένη αντιπροσωπεύεται από το μότο «δουλεύω εξυπνότερα, όχι σκληρότερα». Η σωστή διαχείριση του χρόνου δεν είναι η ολοκλήρωση πολλών εργασιών μέσα σε μια μέρα• είναι η απλοποίηση της καθημερινότητας και η ανακούφιση από το στρες.

Εξάσκησε και εσύ την αυτοσυμπόνια σου... Δες εδώ πώς

Αυτοσυμπόνια: Πώς να την εξασκήσεις. Τιμωρείς πάντα τον εαυτό σου για τα λάθη σου; Όλοι κάνουν λάθη αλλά αντί να είσαστε σκληροί για τον εαυτό σας, προσπαθήστε να αποδεχτείτε ότι δεν είστε τέλειοι και να είστε ευγενικοί με τον εσάς. Αν αυτό είναι κάτι που κάνετε τακτικά, τότε γράψτε μια σημείωση που ενθαρρύνει την αυτοσυμπόνια.

Φρόντισε τον οργανισμό σου και το δέρμα σου μέσω τον προβιοτικών

Προβιοτικά υγεία: Σε ποιες περιπτώσεις θα σε βοηθήσουν.  'Ενα από τα πιο πολυσυζητημένα οφέλη είναι η καλύτερη πέψη, ειδικά σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς με επιπλέον προκλήσεις όπως η δυσκοιλιότητα καραντίνας και τα στομαχικά προβλήματα λόγω άγχους.  Επίσης, προσφέρουν πραγματικά μια σειρά απίστευτων πλεονεκτημάτων, εκτός από το να βοηθούν την πέψη και το αίμα.

Η επικοινωνία μέσω σόσιαλ και οι παρανοήσεις

Διαχείριση κοινωνικών μέσων: Αξιοποίησε την αρχή του Hanlon. Τα κοινωνικά δίκτυα έχουν φέρει επανάσταση στον τρόπο που επικοινωνούμε. Πριν από χρόνια, ήταν αδιανόητο να μιλήσουμε με τους φίλους μας σχεδόν σε πραγματικό χρόνο όταν δεν ήμασταν μαζί τους. Τώρα χρειαζόμαστε μόνο σύνδεση στο διαδίκτυο και ένα από τα πολλά κοινωνικά δίκτυα στα οποία είμαστε συνδεδεμένοι.

Βασικές αρχές του Laziness Lie και πώς επηρεάζουν τη ζωή μας

Laziness Lie: Βασικές αρχές και πώς επηρεάζουν τη ζωή μας. Η παραγωγικότητα είναι ο καλύτερος τρόπος για να μετρήσουμε την αξία μας. Τα ψυχολογικά θεμέλια του "ψέματα οκνηρίας" και το πόσο μεγαλύτερες εργάσιμες ημέρες, υπερφόρτωση πληροφοριών και μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αυξήσει την πίεση να κάνουν συνεχώς και να είναι "περισσότερα".