Παρασκήνιο

Παρασκήνιο-ΥΠΕΔΥΦΚΑ: Πλήθος ερωτηματικών για τις μετακινήσεις του επιθεωρητή

Παρασκήνιο-ΥΠΕΔΥΦΚΑ: Πλήθος ερωτηματικών για τις μετακινήσεις του επιθεωρητή

της Νικολέτας Ντάμπου

Διαβάστε στο παρασκήνιο του www.healthweb.gr, πλήθος ερωτηματικών προκαλούν οι συχνές μετακινήσεις του Γενικού Επιθεωρητή της ΥΠΕΔΥΦΚΑ, προς έναν συγκεκριμένο προορισμό που είναι ο νόμος Θεσσαλονίκης και Ημαθίας , για την διενέργεια ελέγχων.

Ο προορισμός, λοιπόν, των μετακινήσεων του Γενικού Επιθεωρητή της Υπηρεσίας Ελέγχου Δαπανών Υγείας Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης (ΥΠΕΔΥΦΚΑ) , ως προς τους νόμους Θεσσαλονίκης αλλά και η συχνότητα , δημιουργεί προβληματισμό . Αναρωτιόμαστε, τόση μεγάλη διαφθορά υπάρχει στους νόμους Θεσσαλονίκης και αναγκάζεται να μεταβαίνει ο γενικός επιθεωρητής της ΥΠΕΔΥΦΚΑ τουλάχιστον μια φορά το μήνα για 3 ημέρες; Σχετίζονται οι μετακινήσεις με το γεγονός , ότι η οικογένεια του ζει στον νομό Θεσσαλονίκης;

Να σημειώσουμε, ότι η δαπάνη γι’ αυτές τις μετακινήσεις επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του ΕΟΠΥΥ. Τα έξοδα αφορούν στα οδοιπορικά και διόδια αλλά και στο κόστος των διανυκτερεύσεων -διανομή, που ανέρχονται από 400 ευρώ .

Οι αποφάσεις φέρουν την υπογραφή του προέδρου του ΕΟΠΠΥ Βασίλη Πλαγιαννάκου.

 

Παραθέτουμε ενδεικτικά:

 

3 7sm eopyy

 

ms3

 

 

 

 

 

 

MS2

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :  Σκανδαλώδης παράταση της θητείας του Γεν. επιθεωρητή της ΥΠΕΔΥΦΚΑ πριν τις εκλογές

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Αποκάλυψη για ΕΟΠΥΥ : Διορισμός από το παράθυρο

ΕΟΠΥΥ: Η πρώτη επίσημη επίσκεψη της Γκογκοζώτου συνοδευόμενη από τον υπουργό Υγείας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Δικαιώνεται το healthweb : Απορρίφθηκε το νομοσχέδιο για αλλαγή στην οργανωτική δομή του ΕΟΠΥΥ.Παρασκήνιο τι θα κάνει η Διοικήτρια ;

Δικαιώνεται το healthweb.gr για  το ρεπορτάζ του, που αφορά στις σαρωτικές και μη αναγκαίες αλλαγές στην διάρθρωση του ΕΟΠΥΥ ,όπως η αύξηση του αριθμού Γενικών  Διευθύνσεων , που είχε εισηγηθεί η κυρία Θεανώ  Καρποδίνη στο Διοικητικό Συμβούλιο του οργανισμού , καθώς τις απέρριψε το Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Εσωτερικών και δεν θα εκδοθεί σχετικός νόμος.