Σεξουαλική Υγεία

Σεξ ικανοποίηση: Γυναικείες σεξουαλικές δυσλειτουργίες

Σεξ ικανοποίηση: Γυναικείες σεξουαλικές δυσλειτουργίες

Σεξ ικανοποίηση: Γυναικείες σεξουαλικές δυσλειτουργίες… συχνό πρόβλημα.  Αυτό το άρθρο παρουσιάζει τις διάφορες τεχνικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αυξήσουν τη σεξουαλική επιθυμία, τη σεξουαλική διέγερση, τις πιθανότητες οργασμού και την επακόλουθη σεξουαλική ικανοποίηση.

Τα πιο σχετικά σεξουαλικά προβλήματα στις γυναίκες σχετίζονται με την έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας, την απουσία σεξουαλικής διέγερσης, τα εμπόδια για να φτάσουν στον οργασμό ή ο πόνος στη σεξουαλική επαφή! Ωστόσο, ακόμα και αν υπάρχουν συγκεκριμένες τεχνικές για κάθε πρόβλημα, η αλήθεια είναι ότι μπορούμε να προσδιορίσουμε ένα κοινό έδαφος στις περισσότερες από τις παρεμβάσεις.

Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζουμε το κίνητρο για την υποστήριξη της γυναίκας: μπορεί να είναι η αύξηση της ευχαρίστησης, αλλά και η επιθυμία να ικανοποιήσει τον σύντροφο της. Στη δεύτερη περίπτωση, ένα από τα πρώτα σημεία της παρέμβασης θα είναι η ανάλυση και η αναδιάρθρωση σε ορισμένες περιπτώσεις, των λόγων που οδήγησαν το άτομο να συμβουλευτεί. Μεταξύ των θεραπειών για τη σεξουαλική δυσλειτουργία των γυναικών, η τεχνική εστίασης αισθήματος είναι χρήσιμη για τη διευκόλυνση της σεξουαλικής επιθυμίας των γυναικών.  Αυτή η τεχνική επιδιώκει να ανακτήσει την χαμένη ευαισθησία πέρα ​​από την ίδια τη γεννητική επαφή.

Εναλλακτική αισθησιακή διέγερση: παίξτε μόνοι σας. Σε αυτήν την διέγερση, η γυναίκα επιδιώκει να αγγίξει, να μυρίσει και να φιλήσει τον σύντροφό της για να τον “ξυπνήσει”. Είναι εναλλακτικό – ποτέ την ίδια στιγμή – έτσι ώστε αργότερα το άλλο μέλος του ζευγαριού θα πρέπει επίσης να κάνει το ίδιο. Σε αυτήν την εξέταση, και ειδικά στα αρχικά στάδια της παρέμβασης, τα γεννητικά όργανα αποκλείονται. Εναλλακτικά χάδια των γεννητικών οργάνων: και πάλι, εναλλάξ, τα χάδια των γεννητικών οργάνων εκτελούνται και στα δύο μέλη του ζευγαριού. Μέχρι στιγμής απαγορεύεται η συνουσία. Εάν ο σύντροφος της γυναίκας είναι άνδρας και έχει στύση, τίποτα δεν συμβαίνει επειδή την υποστηρίζει!

Γυναικείες δυσλειτουργίες

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Γιατί δεν έχω διάθεση για σεξ

Πώς επηρεάζει το ζευγάρι η μέσα σε λίγους μήνες άφιξη του μωρού

Τα οφέλη του σεξ στην εγκυμοσύνη

Λόγοι αποτυχίας της εξωσωματικής γονιμοποίησης

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει μόνο για σεξ και πώς να το αντιμετωπίσεις

Όταν σε θέλει μόνο για σεξ: Αναγνώριση και πρακτική αντιμετώπιση. Είναι τόσο υπέροχο να γνωρίζεις κάποιον, όπου υπάρχει η χημεία. Νιώθεις τον ενθουσιασμό μιας "σύνδεσης αγάπης". Η ενδιαφέρουσα συζήτηση και παρόμοιες αξίες που μοιράζεστε μαζί τους - σας δίνουν λόγους να πιστεύετε: αυτό είναι ένα άτομο που θα σας άρεσε να γνωρίσετε για μια πιθανή σχέση.

Η σεξουαλικότητα δεν καθορίζεται μόνο από τη σεξουαλική επιθυμία

Σεξ: Οι περισσότεροι άνθρωποι ορίζουν τους σέξι ανθρώπους ως «καυτούς» ή «σαγηνευτικούς» και εστιάζουν ιδιαίτερα στη σεξουαλική επιθυμία και την κατάκτηση. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης υπογραμμίζουν αυτές τις σκέψεις, σεξουαλικοποιούν όσους συμπεριφέρονται με προκλητικές, συναρπαστικές και δελεαστικές συμπεριφορές.

Πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε σεξ;

Σεξ: Είναι στη φύση μας ως άνθρωποι να συγκρίνουμε τους εαυτούς μας με τους άλλους ως σημείο αναφοράς για το αν κάνουμε σωστά σεξ ή όχι. Ωστόσο, η απάντηση είναι πάντα «εξαρτάται».

Η απομυθοποίηση της ανδρόπαυσης

Πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν τον όρο “ανδρόπαυση” για να περιγράψουν τις ορμονικές αλλαγές στους άντρες, που έρχονται με το πέρασμα των χρόνων. Άλλοι όροι είναι γνωστοί ως “σύνδρομο ανεπάρκειας τεστοστερόνης”, “ανεπάρκεια ανδρογόνων” στους ηλικιωμένους άνδρες και “όψιμη έναρξη του ανδρικού υπογοναδισμού”.

Ο κύκλος της απαγορευμένης σχέσης

Απαγορευμένο σεξ: Ο κύκλος του να ξυπνάς με κάποιον που δεν πρέπει. Έτσι ξεκινάει: Λαμβάνεις ένα ή δύο μηνύματα που και που αλλά δεν το σκέφτεστε καθόλου. Μάλλον ήταν μεθυσμένος και είναι το αφεντικό σου. Κάθε επόμενο πρωί, είναι σαν να μην συνέβη τίποτα. Αυτή τη φορά, το κείμενο είναι πιο ενδιαφέρον, και αρχίζεις να τον θεωρείς λιγότερο ενοχλητικό. 

Πώς να κάνετε μία σχέση να λειτουργήσει

Σχέση από απόσταση: Πώς να την κάνετε να λειτουργήσει. Καθώς σηκώνετε το τηλέφωνο και αρχίζετε να μιλάτε με το αγαπημένο/η σας, στα μάτια σας έρχονται εικόνες και φαντάζεστε να είστε μαζί τους, αλλά στο ενδιάμεσο των κλήσεων αναρωτιέστε αν η σχέση σας, λόγω απόστασης,θα λειτουργήσει ή όχι. Πρόκειται για μια κοινή κατάσταση για τους ανθρώπους που έχουν σχέσεις μεγάλων αποστάσεων. Είναι σύνηθες να αρχίσετε να σκέφτεστε πώς να κάνετε τις σχέσεις μεγάλων αποστάσεων να λειτουργούν για εσάς.

Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα ενός γάμου

Προβλήματα γάμου: Τα πιο συνηθισμένα ζητήματα και πώς να τα αντιμετωπίσεις. Όλες οι ταινίες που έχουμε δει  έχουν δώσει στον κόσμο μας μια ματιά στο πώς θα πρέπει να είναι η πραγματική αγάπη. Οι γυναίκες αναζητούν τον γοητευτικό πρίγκιπα επειδή ο κόσμος μας τείνει να δοξάζει τον γάμο.