Σεξουαλική Υγεία

Ταινίες πορνό: Γιατί τις προτιμούν οι γυναίκες

Ταινίες πορνό: Γιατί τις προτιμούν οι γυναίκες

Ταινίες πορνό: Γιατί τις προτιμούν οι γυναίκες.  Όταν οι γυναίκες σχολιάζουν δημοσίως το πορνό, μερικές λένε ότι τους αρέσει να παρακολουθούν, αλλά οι περισσότερες καταδικάζουν ότι είναι ακατανόητο, απογοητευτικό, αηδιαστικό και μισογύνικο. 

Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι τα δεδομένα του Google Analytics 2019 δείχνουν ότι το κοινό για έναν από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους πορνό στον κόσμο (30 δισεκατομμύρια προβολές ετησίως), είναι 32% γυναίκες. α επιβεβαιωτικά στοιχεία σχετικά με την προβολή πορνογραφικών γυναικών προέρχονται από μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Ντένβερ για 1.291 άτομα που συνδέονται. Μεταξύ των γυναικών, το 45 τοις εκατό είπε ότι παρακολούθησαν με τους συντρόφους τους, το 30 τοις εκατό από μόνες τους.

Οι σεξολόγοι συμφωνούν γενικά ότι οι γυναίκες που παρακολουθούν πορνό εμπίπτουν σε τέσσερις ομάδες:

  • Μερικές αισθάνονται περιέργεια για τη σεξουαλική τεχνική και βλέπουν το πορνό για να μάθουν περισσότερα.
  • Άλλες βιώνουν ανδρική λαγνεία, νιώθουν τόσο “ξεσηκωμένες” όσο οι περισσότεροι άντρες, και όπως σχεδόν όλοι οι συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο άντρες, χρησιμοποιούν το πορνό ως οπτικό βοήθημα ενώ κάνουν σεξ.
  •  Κάποιες βλέπουν φεμινιστικό πορνό.
  • Και πολλές παρακολουθούν για να εμπλουτίσουν την ερωτική τους σχέση με τον σύντροφό τους

Ωστόσο, τα διαθέσιμα στοιχεία δείχνουν ότι αυτοί οι τέσσερις λόγοι δεν συμπληρώνουν σχεδόν το ένα τρίτο του πορνογραφικού κοινού. Τι έχουν παραβλέψει οι σεξολόγοι; Όπως τα αγόρια (και πολλοί ηλικιωμένοι άνδρες), τα κορίτσια (και πολλές ηλικιωμένες γυναίκες) αισθάνονται ανεπάρκεια για το σεξ και περίεργοι για τις θέσεις συνουσίας, το στοματικό σεξ και το “βρώμικο” παιχνίδι. Γνωρίζουν ότι το πορνό είναι μόνο μερικά πατήματα ή κλικ σε τηλέφωνα ή υπολογιστές. Υπήρξε ελάχιστη έρευνα σχετικά με την προβολή του για να ικανοποιηθεί η σεξουαλική περιέργεια, αλλά μελέτες για έφηβες κοπέλες δείχνουν ότι μόλις το πορνό απαντήσει στις ερωτήσεις τους, λίγοι επιστρέφουν συχνά σε αυτό, αν όχι καθόλου. Κατά συνέπεια, είναι πολύ απίθανο η σεξουαλική περιέργεια των γυναικών να αντιπροσωπεύει περισσότερο από το ένα τέταρτο του κοινού πορνό.

Δεν αποδεικνύεται ότι οι φαντασιώσεις παίζουν βασικό ρόλο στο εκπληκτικά μεγάλο ποσοστό του πορνογραφικού κοινού που είναι θηλυκό. Οι ερευνητές του σεξ δεν έχουν αποτολμήσει εκεί. Ωστόσο, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι οι τέσσερις τυπικές εξηγήσεις αντιστοιχούν σε ένα πορνογραφικό κοινό που είναι 30% γυναίκες. Οι γυναικείες φαντασιώσεις της ερωτικής υποταγής θα μπορούσαν να προσφέρουν τον σύνδεσμο που λείπει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Τείνει το swingers να γίνει μόδα ή είναι ήδη

Ο έρωτας στα χρόνια του κορωνοϊού

Η τεχνολογία κοντά στα προβλήματα της ερωτικής μας ζωής

Σεξουαλικός εθισμός. Πώς να τον αναγνωρίσεις

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ελεύθερη σχέση ... Τι σημαίνει αυτό

Ελεύθερη σχέση: Τι σημαίνει αυτή η "συμφωνία". Οι ανοιχτές σχέσεις εμπίπτουν στην ευρύτερη κατηγορία των συναινετικά μη μονογαμικών σχέσεων. Είναι σχέσεις στις οποίες ο ένας ή και οι δύο σύντροφοι μπορούν να επιδιώξουν σεξ, και μερικές φορές συναισθηματικά δεσμά, με άλλους ανθρώπους.

Τι προβλέπει η ελληνική νομοθεσία για το σεξ με παιδιά - εφήβους

Ο Δημητρακόπουλος σημείωσε πως πρέπει να αποδειχθεί ότι υπάρχει αυτή η σχέση εμπιστοσύνης, ενώ πρόσθεσε ότι σε αντίθετη περίπτωση - και αν δεν αποδειχθεί η σχέση εμπιστοσύνης -  δεν είναι αδίκημα.

Οι πέντε γλώσσες της αγάπης: Εσείς ποια χρησιμοποιείτε

Οι πέντε γλώσσες της αγάπης: Σύμφωνα με τον Δρ. Gary Chapman, σύμβουλο γάμου και συγγραφέα του μπεστ σέλερ βιβλίου "Οι 5 Γλώσσες της Αγάπης: Τα μυστικά για μια αγάπη που διαρκεί", το κλειδί για μια υγιή και μακρά σχέση είναι η εκμάθηση των γλωσσών αγάπης. Υπάρχουν πέντε διαφορετικές γλώσσες αγάπης που ο καθένας από εμάς "ομιλεί" προκειμένου να περιγράψει και να εκφράσει  - μαντέψατε τι- αγάπη.

Γιατί η περιέργεια είναι μία από τις γλώσσες της αγάπης

Η περιέργεια στον έρωτα: Όταν κάποιος θέλει να μάθει για εσένα... Οι πέντε ερωτικές γλώσσες—ένα πλαίσιο για το πώς δίνουμε και λαμβάνουμε αγάπη που δημιουργήθηκε από τον ψυχολόγο Γκάρι Τσάπμαν το 1992 ⁠—περιλαμβάνουν ποιοτικό χρόνο, δώρα, πράξεις υπηρεσίας, λέξεις επιβεβαίωσης και σωματική αφή.  Όσο κι αν μου αρέσει να λαμβάνω και τις πέντε επιδείξεις φροντίδας, πάντα ένιωθα ότι η πιο αληθινή μου ερωτική γλώσσα έλειπε από αυτή τη λίστα.

Πως μπορείς να βρεις ξανά τη σεξουαλική σου επιθυμία;

Ερωτική επιθυμία: Η ερωτική επιθυμία δεν μπορεί να μετρηθεί ή να οριοθετηθεί, ενώ καθοριστικό ρόλο παίζουν η φάση της ζωής στην οποία βρίσκεσαι αλλά και άλλοι παράπλευροι παράγοντες όπως η κατάσταση της υγείας και το στρες. Οι προαναφερθέντες λόγοι καθιστούν αδιευκρίνιστο μεγάλο αριθμό πτυχών της υποτονικής σεξουαλικής επιθυμίας.

Πώς να προστατευτείς από ουρολοίμωξη πριν και μετά το σεξ

Ουρολοίμωξη sex: Πώς να προστατευτείς από αυτή μετά την επαφή.  Η λήψη λοίμωξης του ουροποιητικού συστήματος (UTI) μετά το σεξ μπορεί να αποτελέσει πραγματικό πρόβλημα. Εκτός από την αντιμετώπιση του πόνου και των αισθήσεων καύσου ενώ κατουράς ενώ έχεις ένα, το να τα παίρνεις με συνέπεια μετά το σεξ μπορεί να κάνει την όλη προοπτική της σεξουαλικής οικειότητας λιγότερο ελκυστική.

Πώς να προχωρήσεις μετά τον χωρισμό

Διακοπή σχέσης: Πώς να ξεπεράσετε κάποιον. Το τέλος μιας σχέσης δεν είναι ποτέ εύκολο. Οι χωρισμοί είναι γεμάτοι με ακατέργαστα συναισθήματα, συμπεριλαμβανομένων των πάντων από πόνο και προδοσία μέχρι θυμό και θλίψη. Αλλά, επειδή η καρδιά μπορεί να αισθάνεται σαν το τέλος του κόσμου, η πραγματικότητα είναι ότι ο πόνος και η αγωνία που νιώθετε αυτή τη στιγμή είναι μόνο προσωρινά. Στο τέλος, θα μπορείτε να προχωρήσετε—και μια μέρα θα ξαναβρείτε την αγάπη.

Δεξιότητες για να διατηρήσετε τη σχέση σας

Σχέση: Η αγάπη είναι πραγματικά ένα όμορφο πράγμα, ειδικά αν βρείτε την αληθινή και γνήσια αγάπη, όπου μπορείτε να είστε ο εαυτός σας και να εξελιχθείτε σε ένα πολύ καλύτερο άτομο.