Σεξουαλική Υγεία

Sex πανδημία: Πώς να επανορθώσετε σεξουαλικά

Sex πανδημία: Πώς να επανορθώσετε σεξουαλικά

Sex πανδημία: Πώς να επανορθώσετε σεξουαλικά. Από τότε που η πανδημία του κορωνοϊού  ανάγκασε τον κόσμο, σε μεγάλο βαθμό, να παραμένει στο σπίτι τα περισσότερα ερωτευμένα ζευγάρια περνούν πολύ περισσότερο χρόνο μαζί.

Αυτό μπορεί να είναι ένα όφελος για τη σχέση. Η παρουσία, όπως κι η απουσία, μπορεί να μεγεθύνει τα συναισθήματα. Ωστόσο, η διαμονή στο σπίτι θέτει επίσης σημαντικές προκλήσεις. Όλοι αισθάνονται άγχος και το άγχος συχνά θέτει σε κίνδυνο τη σεξουαλική επιθυμία και λειτουργία. Επιπλέον, τα ζευγάρια των οποίων η ζωή έχει ανανεωθεί πρέπει να διαπραγματευτούν πώς να ζουν μαζί κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων. Μπορεί να γίνουν ευερέθιστα και να διακόψουν την ερωτική επαφή.

Πριν γδυθείτε… οι σεξολόγοι παροτρύνουν τα ζευγάρια να μιλήσουν για το σεξουαλικό ρεπερτόριο που απολαμβάνουν, τι τους ενεργοποιεί και απενεργοποιεί. Δυστυχώς, αυτό που συχνά προηγείται του έρωτα  είναι το αλκοόλ, το οποίο μπορεί να αποκλείσει εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με ερωτικές επιθυμίες και να επηρεάσει τη σεξουαλική λειτουργία – τη στύση και τον εκσπερματικός έλεγχος στους άνδρες, την αυτο-λίπανση και ανταπόκριση στις γυναίκες. Το μενού σεξ. Πρόκειται για μια εύχρηστη λίστα ελέγχου τριών σελίδων που περιέχει 41 ερωτικές κινήσεις, από το αγκάλιασμα έως τα χάδια των γεννητικών οργάνων έως την επαφή. Κάθε άτομο συμπληρώνει τη λίστα ελέγχου, δηλώνοντας ποιες κινήσεις τους αρέσει να λαμβάνουν ή / και να παρέχουν, ποιες μπορεί να είναι πρόθυμες να δοκιμάσουν και ποιες δεν μπορούν να φανταστούν.

Τα ζευγάρια ανταλλάσσουν τις λίστες τους και βλέπουν γρήγορα τις αρετές, τις αντιπάθειες και τα maybes του άλλου. Το μενού παρέχει έναν εύκολο τρόπο για να ξεκινήσετε συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν οπουδήποτε – κατά τη διάρκεια της. πανδημίας ή μετά το τέλος της. Η χαρά του αμοιβαίου μασάζ  είναι ότι καλύτερο! Βασίζεται σε ένα χαλαρό, παιχνιδιάρικο, εκτεταμένο, αμοιβαίο μασάζ ολόκληρου του σώματος που τελικά- μετά από περίπου 20 λεπτά – επεκτείνεται στα γεννητικά όργανα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Διαφορές στη σεξουαλική επιθυμία ανδρών και γυναικών

Σεξουαλικός εθισμός. Πώς να τον αναγνωρίσεις

Κλινική εικόνα της Διαταραχής της Διαγωγής

Σεξουαλικός καταναγκασμός μέσα στη σχέση

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τελικά, αξίζει το σεξ με πρώην;

Σεξ: Η ερωτική επαφή με τον πρώην σας, μπορεί να αποτελέσει είτε κάτι θετικό είτε κάτι αρνητικό. Θετικό γιατί μπορεί να σας δημιουργήσει παροδικά χαρούμενα συναισθήματα, όμως αργότερα μπορεί να νιώθετε διαφορετικά.

Τι συμβαίνει στην πρώτη ερωτική επαφή;

Sex: Ο καθένας βιώνει διαφορετικά τη πρώτη φορά που έρχεται σε επαφή με τον σύντροφό του. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια κοινά tips για να αποφύγετε τις επώδυνες καταστάσεις.

Αποκατάσταση της ανδρικής γονιμότητας μετά τον καρκίνο

Υπογονιμότητα στους άνδρες: Μια τραγική παρενέργεια της χημειοθεραπείας μπορεί να είναι η υπογονιμότητα των ανδρών. Τώρα, οι ερευνητές ανακαλύπτουν μια ζωτική οδό για την αποκατάσταση της γονιμότητας μετά την θεραπεία.

Τα παλιομοδίτικα ερωτικά γράμματα μπορεί να είναι η απάντηση, λέει η Iαπωνική πόλη Miyazaki

Μέχρι στιγμής, 32 ζευγάρια έχουν δημιουργήσει συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, με τον ρομαντισμό να ανθίζει για 17 ζευγάρια που έχουν ξεκινήσει σχέση. Ένας συμμετέχων, ένας 25χρονος κάτοικος Μιγιαζάκι, είπε ότι η ιδέα έφερε όμορφες αναμνήσεις.

4 φυσικά λιπαντικά για ευχάριστη σεξουαλική δραστηριότητα

Σεξ: Τα καλύτερα φυσικά λιπαντικά είναι αυτά που μιμούνται τις φυσικές σωματικές εκκρίσεις αξιόπιστης πηγής. Τα φυσικά λιπαντικά μπορεί να περιλαμβάνουν είδη οικιακής χρήσης ή εμπορικά προϊόντα που οι κατασκευαστές χαρακτηρίζουν ως φυσικά.

Συμβουλές για να μειώσετε το άγχος των γυναικολογικών εξετάσεων

Άγχος γυναικολόγος: Οι εξετάσεις μπορούν να βοηθήσουν στην έγκαιρη αντιμετώπιση των προβλημάτων. Για παράδειγμα, εάν υπάρχουν μη φυσιολογικά κύτταρα στον τράχηλο της μήτρας, είναι πολύ πιο εύκολο να αντιμετωπιστούν όταν είναι προκαρκινικά έναντι όταν είναι καρκινικά.