Επιστημονικά Νέα

Έρευνα δείχνει ότι ασθενής νοσεί για δεύτερη φορά από κοροναϊό

Έρευνα δείχνει ότι ασθενής νοσεί για δεύτερη φορά από κοροναϊό

Οι γυναίκεςμομονες του Πανεπιστημίου του Χονγκ Κονγκί απαιτούσαν τα απαιτούμενα όσα απαιτούσανςμφμφανίζω με τον ιό που εμφανίζεταιλεί στο COVID-19. Οι γενετικές δοκιμές αποκάλυψανια 33 χρόνιανος Χρήστης που επεστρεψε στο Χονγκ Κονγκ από την απόσταση στην αναζήτηση στα μηνύματα που θέλω να κάνω κάθε φορά που ζητάτε τα βίντεο από κοροναϊού από τις πληροφορίες που ζητάτε τα διάφορα μηνύματα στον Μάρτιο, το ο Δρ Kelvin Kai- Ο Wang To, ο μικροβιολόγος που κυκλοφόρησε το υλικό. γνώου.

Ο άντρας είχε ήπια συμπτώματα την πρώτη φορά και κανένα τη δεύτερη φορά. Η πιο πρόσφατη μόλυνσή του εντοπίστηκε μέσω διαλογής και δοκιμών στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. “Δείχνει ότι ορισμένοι άνθρωποι δεν έχουν ισόβια ανοσία” στον ιό εάν το έχουν ήδη, είπε ο To. “Δεν ξέρουμε πόσα άτομα μπορούν να μολυνθούν ξανά. Υπάρχουν πιθανώς περισσότεροι εκεί έξω.”

Το έγγραφο έγινε αποδεκτό από το περιοδικό Clinical Infectious Diseases αλλά δεν έχει ακόμη δημοσιευτεί, και ορισμένοι ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες κάλεσαν την προσοχή μέχρι να είναι διαθέσιμα τα πλήρη αποτελέσματα.

Εάν τα άτομα που είχαν COVID-19 έχουν ανοσία σε νέες μολύνσεις και για πόσο καιρό είναι βασικές ερωτήσεις που έχουν επιπτώσεις στην ανάπτυξη εμβολίων και αποφάσεις σχετικά με την επιστροφή στην εργασία, το σχολείο και τις κοινωνικές δραστηριότητες .

Ακόμα κι αν κάποιος μπορεί να μολυνθεί για δεύτερη φορά, δεν είναι γνωστό εάν έχει κάποια προστασία από σοβαρές ασθένειες, επειδή το ανοσοποιητικό σύστημα θυμάται γενικά πώς να κάνει αντισώματα κατά ενός ιού που έχει δει πριν.

Δεν είναι σαφές πόσο διαφορετικός πρέπει να είναι ένας ιός για να προκαλέσει ασθένεια, αλλά η νέα εργασία δείχνει ότι “οι ασθενείς με COVID δεν πρέπει να είναι ικανοποιημένοι με τα μέτρα πρόληψης” και θα πρέπει να συνεχίσουν την κοινωνική αποστασιοποίηση, φορώντας μάσκες και άλλους τρόπους για τη μείωση της λοίμωξης, δήλωσε ο To.

Συμφωνήθηκαν δύο εμπειρογνώμονες χωρίς ρόλο στο έργο.

«Πάντα γνωρίζαμε ότι η εκ νέου μόλυνση ήταν μια πιθανότητα και νομίζω ότι αυτό είναι ιδιαίτερα υπονοητικό» που συνέβη σε αυτήν την περίπτωση, δήλωσε ο Δρ Jesse Goodman, πρώην επικεφαλής επιστήμονας της Αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων στο Πανεπιστήμιο Georgetown. “Εάν υπάρχει επαναμόλυνση, υποδηλώνει την πιθανότητα να υπάρχει υπολειμματική ασυλία … που βοήθησε στην προστασία του ασθενούς” από το να αρρωστήσει ξανά, είπε ο Goodman.

Ωστόσο, “εάν η ανοσία εξαφανιστεί από τη φυσική λοίμωξη, θα μπορούσε να είναι μια πρόκληση για τα εμβόλια” και μπορεί να σημαίνει ότι χρειάζονται ενισχυτικές βολές, πρόσθεσε.

Η Julie Fischer, μια μικροβιολόγος στο CRDF Global, μια μη κερδοσκοπική ομάδα υγείας στο Άρλινγκτον της Βιρτζίνια, δήλωσε ότι η μελέτη δίνει πειστικά στοιχεία ότι μπορεί να συμβεί επανεμφάνιση.

«Το ζήτημα της εφαρμογής είναι τιθέμενα για τη διάκριση της φύσης» απαιτούμενα και αν αυτοί προστίθενται σε ναύνύνουν, και.

Ειδικά ειδικός θεώρησε την έκθεση ιδιαιτερότητες. Ο Δρ Paul Offit, ειδικός διαολίων στο Παιδικό Νοσοκομείο της Φιλαδέλφειας, που απαιτούναραρθέν στην αναθεώρηση διάφαση κάθε φορά που χρειάζεται. «Προβλήματα είναι και νίκη για μένα», διατιμήσεις που απαιτούνται κατά τη διάρκεια των απαιτήσεων που πρέπει να κάνουμε από κάθε μέτρο έως και διαφορετική διάθεση για κάθε φορά, να κάνω ερωτήσεις σε συνέντευξή του στο περιοδικό Journal of the American Medical Association.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Αντισώματα στο SARS-CoV-2 ανιχνεύονται έως και 3 μήνες μετά τη μόλυνση

Η δραστηριότητα των βλαστικών κυττάρων ενισχύει τα οφέλη της ανοσοθεραπείας

Η γήρανση μπορεί πράγματι να αντιστραφεί υποστηρίζει ερευνητής στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ

Ο Shai Efrati, καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ και επικεφαλής της μελέτης, ερευνά εδώ και χρόνια το όνειρο της αιώνιας νεότητας και λέει τώρα πως η γήρανση μπορεί πράγματι να αντιστραφεί.

Παιδικό εμβόλιο προστατεύει από τη νόσο covid-19

Με βάση τη μελέτη μας, θα ήταν συνετό να εμβολιαστούν εκείνοι που είναι άνω των 40 ετών, με το μέγιστο αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται αν οι δύο εμβολιασμοί του MMR γίνουν σε απόσταση τουλάχιστον 28 ημερών», πρόσθεσε.

Τα μέτρα προστασίας και η επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα

Οι ειδικοί λένε ότι όποιος θέλει να ενισχύσει την ανοσοποιητική του υγεία κατά τη διάρκεια της πανδημίας πρέπει να ακολουθεί συνήθειες, όπως η διαχείριση του στρες, η υγιεινή διατροφή, η τακτική άσκηση και ο καλής ποιότητας ύπνος.

Πρωτοποριακή μελέτη αναλύει την κινητική συμπεριφορά

Μια νέα μελέτη από ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο διαπίστωσε ότι η δυναμική του νευρωνικού πληθυσμού στον κινητικό φλοιό είναι πολύ διαφορετική κατά τη διάρκεια της συμπεριφοράς προσέγγισης και σύλληψης