ΝΕΑ ΥΓΕΙΑΣ

CDC Κορωνοϊός : Οι εμβολιασμένοι πετάνε τις μάσκες

CDC Κορωνοϊός :  Οι εμβολιασμένοι πετάνε τις μάσκες

CDC Κορωνοιος :  αναθεωρημένη καθοδήγηση, μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε πολλά πράγματα χωρίς μάσκα που δεν θα μπορούσατε λόγω της πανδημίας - εάν είστε πλήρως εμβολιασμένοI, λέει ο οργανισμός CDC.

Μία νέα έρευνα του CDC συμβουλεύει τους ανθρώπους να εξετάσουν πώς εξαπλώνεται το COVID-19 στην κοινότητά τους, πόσα άτομα συμμετέχουν σε μια δραστηριότητα και την τοποθεσία. Οι εξωτερικές επισκέψεις και οι δραστηριότητες είναι ασφαλέστερες από τις εσωτερικές δραστηριότητες και οι πλήρως εμβολιασμένοι άνθρωποι μπορούν να συμμετάσχουν σε ορισμένες εσωτερικές εκδηλώσεις με ασφάλεια, χωρίς μεγάλο κίνδυνο, αναφέρουν οι οδηγίες.

Παρακάτω θα σας λυθούν απορίες για το πότε θεωρήσετε απόλυτα εμβολιασμένοι, τι θα μπορείτε να κάνετε όταν εμβολιαστείτε αλλά και θα δείτε πως εξαπλώνετε ο Κορωνοιός , και που πρέπει να φοριούνται οι μάσκες παρά τον εμβολιασμό και με τις δυο δόσεις όλων των μοντέλων.
Πως το CDC, θεωρεί πλήρως εμβολιασμένο ένα άτομο
  • Το CDC θεωρεί τους ανθρώπους πλήρως εμβολιασμένο  μετά τη δεύτερη δόση των εμβολίων Pfizer-BioNTech ή Moderna ή 2 εβδομάδες μετά τη λήψη του εμβολίου μονής δόσης Johnson & Johnson.
  •  Οι πλήρως εμβολιασμένοι άνθρωποι μπορούν τώρα να αποβάλουν πλήρως την μάσκα.

Αυτά περιλαμβάνουν:

  • Παρακολούθηση μικρών υπαίθριων συγκεντρώσεων με πλήρως εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους ανθρώπους
  • περπάτημα, τρέξιμο ή ποδηλασία σε εξωτερικούς χώρους με μέλη της οικογένειάς σας
  • εξακολουθούν να υπάρχουν καταστάσεις όπου τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα θα πρέπει να παραμείνουν καλυμμένα, όπως όταν:
  • να παρακολουθείτε μια γεμάτη υπαίθρια εκδήλωση, όπως μια ζωντανή παράσταση, μια παρέλαση ή μια αθλητική εκδήλωση
  • ιππασία μέσα μαζικής μεταφοράς με περιορισμένη χωρητικότητα.

Πως εξαπλώνετε ο Κορωνοιός

  • Τα δεδομένα δείχνουν ότι ως επί το πλείστον, το SARS-CoV-2 εξαπλώνεται σε εσωτερικούς χώρους και υπάρχει ελάχιστη μετάδοση σε εξωτερικούς χώρους, εκτός από περιορισμένες ή συγκεκριμένες καταστάσεις”, δήλωσε ο Δρ Robert Glatter , ιατρός έκτακτης ανάγκης στο Νοσοκομείο Lenox Hill της Νέας Υόρκης.

Που πρέπει να χρησιμοποιούνται οι μάσκες

  • Είπε επίσης ότι οι μάσκες πρέπει να χρησιμοποιούνται στο σκηνικό μεγάλων υπαίθριων συγκεντρώσεων όπου οι άνθρωποι βρίσκονται πολύ κοντά για μεγάλο χρονικό διάστημα, συμπεριλαμβανομένων αθλητικών εκδηλώσεων, διαδηλώσεων ή ράλι.

Ακολουθεί βίντεο σχετικό με τα εμβόλια για κορωνοιό

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς θα απαλλαγείτε από τον εθισμό των παιδιών στο διαδίκτυο

Ομορφιά χείλη : Τεχνική για τέλειο κόκκινο κραγιόν

Συνταγή διατροφή : Γαρίδες με ανανά και πράσινα φασόλια

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Χωρίς προηγούμενο ιατρικό ιστορικό σήψη μετά από αισθητική επέμβαση σε 29χρονη γυναίκα

Ο Quirke είπε ότι ενώ η θεραπεία δεν είναι δύσκολη, είναι σημαντικό οι αισθητικοί ασθενείς και οι επαγγελματίες υγείας να γνωρίζουν τις πιθανότητες μόλυνσης καθώς αυξάνεται το ενδιαφέρον για τα πληρωτικά.

72χρονος άντρας στην Αγγλία διαγνώστηκε με κορωνοϊό που κράτησε περίπου 300 ημέρες

"Σε ένα σημείο, ήμουν ξαπλωμένος για δύο ή τρεις μήνες", είπε στο The Guardian. "Η γυναίκα μου έπρεπε να με πλένει και να με ξυρίζει στο κρεβάτι γιατί απλώς δεν μπορούσα να σηκωθώ. Μερικές φορές ευχόμουν να με έπαιρναν στη μέση της νύχτας, γιατί απλά δεν μπορούσα να συνεχίσω πια, ήμουν στο σημείο που φοβόμουν περισσότερο να ζήσω από το να πεθάνω."

Αξιολόγηση των ανοσολογικών αντιδράσεων που δημιουργούνται από εμβόλια COVID-19 σε έγκυες και μετά τον τοκετό γυναίκες.

Οι έγκυες διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο σοβαρής ασθένειας από την COVID-19 σε σύγκριση με τις μη έγκυες και σε αυξημένο κίνδυνο πρόωρου τοκετού ή άλλων κακών αποτελεσμάτων εγκυμοσύνης.

Κινέζοι ερευνητές έδωσαν οδηγίες στα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ να διαγράψουν τις ακολουθίες γονιδίων των πρώτων περιπτώσεων COVID-19

Η δημοσίευση της εφημερίδας του Δρ. Bloom θα μπορούσε να ενισχύσει τις εκκλήσεις για μεγαλύτερη συνεργασία από την Κίνα στην παγκόσμια προσπάθεια εντοπισμού της πηγής του SARS-CoV-2.

Μπορούν τα αμυλούχα σνακ να βλάψουν την υγεία της καρδιάς;

Διατροφή Καρδιά: Σύμφωνα με νέα έρευνα, η κατανάλωση σνακ με υψηλή περιεκτικότητα σε άμυλο μετά από οποιοδήποτε γεύμα συσχετίστηκε με αυξημένο κίνδυνο θνησιμότητας από καρδιαγγειακές παθήσεις κι άλλες αιτίες.

Παράγοντες κινδύνου για την ανάπτυξη άνοιας

Άνοια: Οι επιστήμονες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τροποποιώντας τους παράγοντες κινδύνου - που μπορούμε να αλλάξουμε - ο κίνδυνος άνοιας θα μπορούσε να μειωθεί περίπου στο ένα τρίτο. Είναι επίσης σημαντικό να αναφερθεί ότι σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτό που κάνει καλό στην καρδιά σας κάνει επίσης καλό στον εγκέφαλό μας.

Ασκήσεις Kegel για άνδρες: Πώς να τις κάνετε

Ασκήσεις Kegel: Πριν ξεκινήσετε την εξάσκηση Kegel, μάθετε πώς να εντοπίζετε τους σωστούς μύες και δώστε λίγο χρόνο στην προπόνηση για να κατανοήσετε τη σωστή τεχνική.