Ασφάλιση Υγείας

Eurolife FFH: Έξι προγράμματα αστικής ευθύνης EurolifePartners

Eurolife FFH: Έξι προγράμματα αστικής ευθύνης EurolifePartners

Η Eurolife FFH, που έχει δεσμευθεί να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ανθρώπων που την εμπιστεύονται, πελατών και συνεργατών, βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες που τους παρέχει, αναβαθμίζει το EurolifePartners, την πλατφόρμα για τους συνεργάτες της, προσθέτοντας 6 προτιμολογημένα προγράμματα αστικής ευθύνης. 

Τα προγράμματα αυτά προσφέρουν ασφαλιστική κάλυψη από τη λειτουργία εμπορικών καταστημάτων, γραφείων-ιατρείων, γυμναστηρίων-σχολών χορού-εκπαιδευτηρίων, καφέ εστιατορίων-ζαχαροπλαστείων. Επίσης, εκτός από τους επαγγελματικούς χώρους, η Eurolife FFH διαθέτει, μέσω του EurolifePartners, πρόγραμμα αστικής ευθύνης διαχειριστή πολυκατοικίας, καθώς και ασφάλιση ιδιωτικής αστικής ευθύνης.

Προσφέρουν πολλές επιλογές πακέτων, ανάλογα με τις ανάγκες των ανθρώπων, καθώς και διευρυμένα όρια κάλυψης που μπορούν να φτάσουν έως 600.000 €. Πτικές καλύψεις, όπως λειτουργία ανελκυστήρων, πυρκαγιά, έκρηξη,  θραύση σωληνώσεων και βραχυκύκλωμα, πτώση επιγραφών, τροφική δηλητηρίαση και φορτοεκφορτώσεις εμπορευμάτων.Μέσα από το EurolifePartners, οι συνεργάτες της Eurolife FFH έχουν τη δυνατότητα, εύκολα, απλά και γρήγορα, να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση ασφάλισης για λογαριασμό των πελατών τους, καθώς και να τιμολογήσουν και να εκδώσουν συμβόλαια.

Για την Eurolife FFH, αξία έχει να προσφέρει στους ασφαλισμένους της την ασφάλεια και τη σιγουριά που χρειάζονται ότι θα είναι προστατευμένοι απέναντι σε τρίτους από απρόοπτα περιστατικά στο χώρο τους. Αυτός είναι και ο στόχος πίσω από τη δημιουργία των 6 προτιμολογημένων πακέτων αστικής ευθύνης. Η Eurolife FFH βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους, επενδύοντας στην ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται με συνέπεια στις ανάγκες τους, και ενθαρρύνοντάς τους να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Eurolife FFH: Υποστηρικτής της έρευνας του ΚΕΜΕΦΙ για τη γυναίκα στην Ελλάδα

Η Eurolife FFH συμμετέχει στο διάλογο για το δημογραφικό

Υιοθεσία δέκα ακριτικών περιοχών και δημιουργία δέκα νέων παιδικών σταθμών από HOPEgenesis και Eurolife FFH

Η Η Eurolife FFH δημιουργεί πρωτότυπες στάσεις λεωφορείων με αντισηπτικό δημιουργεί πρωτότυπες στάσεις λεωφορείων με αντισηπτικό

Eurolife FFH: Βραβεύθηκε στην διοργάνωση των Corporate Affairs Excellence Awards

Αποταμίευση για το παιδί: Όλα όσα θέλεις να μάθεις για ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα

Tι πρέπει να προσέχεις στο πρόγραμμα ασφάλισης της υγείας σου

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ποιες αλλαγές θα ισχύσουν σε Ε9, μισθωτήρια και αντικειμενικές αξίες;

Ακίνητα: Ποιες αλλαγές θα ισχύσουν στη φορολογία της ακίνητης περιουσίας όπως τις περιέγραψαν ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής μιλώντας στο συνέδριο της ΠΟΜΙΔΑ;

ΑΑΔΕ: Στο στόχαστρο όσοι επενδύουν σε κρυπτονομίσματα

ΑΑΔΕ: Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ήδη έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την IRS προκειμένου να αντλήσει την τεχνογνωσία που διαθέτουν, για τον έλεγχο των συναλλαγών σε κρυπτονομίσματα και ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. 

"Σπίτι μου": Ο κ. Χατζηδάκης παρουσίασε τη νέα στεγαστική πολιτική

"Σπίτι μου": Ο κ. Χατζηδάκης τόνισε ότι, μετά από πολλά χρόνια, το κράτος επαναδραστηριοποιείται στον τομέα της στέγασης με το πρόγραμμα «Σπίτι μου», που θεσμοθετήθηκε στα τέλη του περασμένου έτους.

Προσωπικός ιατρός: Η αποζημίωση δεν υπόκειται σε clawback & rebate

Προσωπικός ιατρός: Για να δοθεί επιπλέον κίνητρο η συμμετοχή της ιατρικής κοινότητας στον θεσμό του προσωπικού ιατρού και να ενισχυθεί η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, κατατέθηκε τροπολογία που εξαιρεί την αποζημίωση από clawback & rebate.

Αυξήσεις για 500.000 ασφαλισμένους που βγήκαν σε σύνταξη μετά το 2016

Συντάξεις: Το ποσοστό αύξησης θα εφαρμοστεί ξεχωριστά σε ανταποδοτική και σε εθνική σύνταξη. Η αύξηση που θα φανεί στα ΑΤΜ από Τετάρτη απόγευμα ως Παρασκευή απόγευμα αφορά στη σύνταξη Φεβρουαρίου.

Dentist Pass: Τι καλύπτει και πότε ανοίγει η πλατφόρμα;

Dentist Pass: Μέσα στον Μάρτιο αναμένεται να ξεκινήσουν οι αιτήσεις για τις δωρεάν εξετάσεις παιδιών ηλικίας 6 έως 12 ετών στον οδοντίατρο, με στόχο τον έλεγχο της στοματικής τους υγιεινής.