Ασφάλιση Υγείας

Eurolife FFH: Έξι προγράμματα αστικής ευθύνης EurolifePartners

Eurolife FFH: Έξι προγράμματα αστικής ευθύνης EurolifePartners

Η Eurolife FFH, που έχει δεσμευθεί να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ανθρώπων που την εμπιστεύονται, πελατών και συνεργατών, βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες που τους παρέχει, αναβαθμίζει το EurolifePartners, την πλατφόρμα για τους συνεργάτες της, προσθέτοντας 6 προτιμολογημένα προγράμματα αστικής ευθύνης. 

Τα προγράμματα αυτά προσφέρουν ασφαλιστική κάλυψη από τη λειτουργία εμπορικών καταστημάτων, γραφείων-ιατρείων, γυμναστηρίων-σχολών χορού-εκπαιδευτηρίων, καφέ εστιατορίων-ζαχαροπλαστείων. Επίσης, εκτός από τους επαγγελματικούς χώρους, η Eurolife FFH διαθέτει, μέσω του EurolifePartners, πρόγραμμα αστικής ευθύνης διαχειριστή πολυκατοικίας, καθώς και ασφάλιση ιδιωτικής αστικής ευθύνης.

Προσφέρουν πολλές επιλογές πακέτων, ανάλογα με τις ανάγκες των ανθρώπων, καθώς και διευρυμένα όρια κάλυψης που μπορούν να φτάσουν έως 600.000 €. Πτικές καλύψεις, όπως λειτουργία ανελκυστήρων, πυρκαγιά, έκρηξη,  θραύση σωληνώσεων και βραχυκύκλωμα, πτώση επιγραφών, τροφική δηλητηρίαση και φορτοεκφορτώσεις εμπορευμάτων.Μέσα από το EurolifePartners, οι συνεργάτες της Eurolife FFH έχουν τη δυνατότητα, εύκολα, απλά και γρήγορα, να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση ασφάλισης για λογαριασμό των πελατών τους, καθώς και να τιμολογήσουν και να εκδώσουν συμβόλαια.

Για την Eurolife FFH, αξία έχει να προσφέρει στους ασφαλισμένους της την ασφάλεια και τη σιγουριά που χρειάζονται ότι θα είναι προστατευμένοι απέναντι σε τρίτους από απρόοπτα περιστατικά στο χώρο τους. Αυτός είναι και ο στόχος πίσω από τη δημιουργία των 6 προτιμολογημένων πακέτων αστικής ευθύνης. Η Eurolife FFH βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους, επενδύοντας στην ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται με συνέπεια στις ανάγκες τους, και ενθαρρύνοντάς τους να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Eurolife FFH: Υποστηρικτής της έρευνας του ΚΕΜΕΦΙ για τη γυναίκα στην Ελλάδα

Η Eurolife FFH συμμετέχει στο διάλογο για το δημογραφικό

Υιοθεσία δέκα ακριτικών περιοχών και δημιουργία δέκα νέων παιδικών σταθμών από HOPEgenesis και Eurolife FFH

Η Η Eurolife FFH δημιουργεί πρωτότυπες στάσεις λεωφορείων με αντισηπτικό δημιουργεί πρωτότυπες στάσεις λεωφορείων με αντισηπτικό

Eurolife FFH: Βραβεύθηκε στην διοργάνωση των Corporate Affairs Excellence Awards

Αποταμίευση για το παιδί: Όλα όσα θέλεις να μάθεις για ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα

Tι πρέπει να προσέχεις στο πρόγραμμα ασφάλισης της υγείας σου

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ασφαλιστικό: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το νομοσχέδιο που εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο

Ασφαλιστικό:Το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εξέδωσε ανακοίνωση με 14 ερωτήσεις – απαντήσεις αναφορικά με νομοσχέδιο «Ρυθμίσεις εξορθολογισμού του ασφαλιστικού συστήματος»

Οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων του Σεμπτεμβρίου

Οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των ταμείων του ΕΦΚΑ θα καταβληθούν από τις 26 έως τις 30 Αυγούστου, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης.Οι πληρωμές για τις συντάξεις Σεπτεμβρίου 2022 ξεκινούν πριν από το τέλος του Αυγούστου.

Οικογενειακή ασφάλεια υγείας – Τι να προσέξετε;

Τα τελευταία έτη όλο και περισσότερες οικογένειες επιλέγουν να κάνουν οικογενειακή ασφάλεια υγείας. Τι είναι η οικογενειακή ασφάλεια υγείας και ποια η διαφορά από τα ατομικά συμβόλαια Υγείας;