Επιχειρηματικά

Υγειονομική περίθαλψη τεχνολογία: Πρωτοπόρο ερευνητικό εργαστήριο στην Ινδία

Υγειονομική περίθαλψη τεχνολογία: Πρωτοπόρο ερευνητικό εργαστήριο στην Ινδία

Υγειονομική περίθαλψη τεχνολογία: Ο κατασκευαστής ιατρικού εξοπλισμού Wipro GE Healthcare συνεργάστηκε με το Ινστιτούτο Επιστημών της Ινδίας (IISc) για το άνοιγμα ερευνητικού εργαστηρίου. Το εργαστήριο βρίσκεται στο Τμήμα Πληροφορικής και Επιστημών Δεδομένων (CDS) στο Μπανγκαλόρ. Θα ειδικεύεται στη διάγνωση της υγειονομικής περίθαλψης, την τεχνολογία βαθιάς μάθησης, τα συστήματα ML και AI. Θα γίνει επίσης εργασία σε ψηφιακές διεπαφές για την παραγωγή εξελιγμένων διαγνωστικών και ιατρικών τεχνικών ανακατασκευής εικόνας. Αυτή η ερευνητική μονάδα θα περιλαμβάνει περίπου πενήντα φοιτητές και τρία μέλη ΔΕΠ του IISc. Θα συνεργαστούν στενά με κλινικούς ιατρούς καθώς και με το Wipro GE Healthcare για να ενσωματώσουν υπολογιστικά μοντέλα σε κλινικές ροές εργασίας, για να βοηθήσουν τους γιατρούς να βελτιώσουν τα αποτελέσματα των ασθενών.

wipro.gif

Οι συνεργάτες στοχεύουν σε αυτήν τη συνεργασία μεταξύ της βιομηχανίας και του ακαδημαϊκού κόσμου για να λύσουν μερικές από τις πιο δύσκολες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η υγειονομική περίθαλψη, χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη και μηχανική μάθηση. Μία από τις ροές εργασίας τους θα εξερευνήσει μοντέλα βαθιάς μάθησης για την ανάλυση βλαβών των πνευμόνων που προκαλούνται από το COVID-19 μέσω υπερήχων και εικόνων CT. Επιπλέον, θα εφαρμόσουν μοντέλα βαθιάς μάθησης για τη βελτίωση της απεικόνισης οφθαλμολογίας και μεθόδων ανοικοδόμησης της ιατρικής εικόνας. Το IISc ιδρύθηκε το 1909 μέσω μιας συνεργασίας μεταξύ του ιδρυτή του ομίλου Tata Jamsetji Nusserwanji Tata, του Maharaja του Mysore και της κυβέρνησης της Ινδίας. Κατά τη διάρκεια των 111 ετών από την ίδρυσή του, το IISc έχει γίνει ένα σημαντικό ίδρυμα για προηγμένη επιστημονική και τεχνολογική έρευνα και εκπαίδευση στην Ινδία.  Διαβάστε σχετικά: Υγειονομική περίθαλψη τεχνολογία: Οι αμερικανικές εταιρείες επεκτείνουν τις λύσεις κινητής τηλε-υγείας

lab-technology.png

 

Η Wipro GE Healthcare υποστηρίζει το ερευνητικό εργαστήριο με επιχορήγηση στο πλαίσιο των προσπαθειών της για την ΕΚΕ. Αυτή η χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί για τον εξοπλισμό του εργαστηρίου με το απαραίτητο υλικό και λογισμικό. Αυτό περιλαμβάνει υπερσύγχρονους διακομιστές βαθιάς μάθησης και μια προηγμένη πλατφόρμα οπτικοποίησης. Σχολιάζοντας τη συνεργασία, ο Dileep Mangsuli, Διευθύνων Σύμβουλος Τεχνολογίας της GE Healthcare South Asia δήλωσε: Αυτός ο μετασχηματισμός μπορεί να επιταχυνθεί δημιουργώντας ένα συνεργατικό οικοσύστημα ακαδημαϊκών συνεργατών. «Αυτό το Εργαστήριο Καινοτομίας Υγείας στο IISc θα βοηθήσει στην αγορά μοναδικών ψηφιακών λύσεων που θα ενσωματωθούν στην πλατφόρμα Edison και στις έξυπνες συσκευές μας, βοηθώντας τους κλινικούς γιατρούς να λύσουν μερικές από τις πιο δύσκολες προκλήσεις στον τομέα της υγείας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Σημαντικές διακρίσεις για την Allergan Aesthetics στα Medical Beauty Awards 2021

Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer : Aνακοινώνει την έναρξη του Rotational Graduate Program

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

H AbbVie στις 20 πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις στην Ελλάδα

AbbVie: Η διάκριση αυτή αναδεικνύει το κοινωνικό και επιχειρηματικό αποτύπωμα της AbbVie η οποία εργάζεται καθημερινά για να επιτύχει μία ισορροπημένη σχέση μεταξύ επιχειρηματικότητας και ανταπόδοσης στην κοινωνία μέσα από την ασφάλεια και την καινοτομία των θεραπειών της, τη συμβολή της στη βιωσιμότητα και βελτίωση του συστήματος υγείας, τη δέσμευσή της σε δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας και την επένδυση σε στρατηγικές που επιτυγχάνουν ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής για τους εργαζομένους της.

Υπό αξιολόγηση το εμβόλιο της Sanofi/GSK κατά του κορωνοϊού

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκίνησε την αξιολόγηση σε πραγματικό χρόνο του εμβολίου που παρασκεύασαν η γαλλική φαρμακευτική εταιρεία Sanofi και η βρετανική GlaxoSmithKline, το πέμπτο εμβόλιο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό την αξιολόγηση των ευρωπαϊκών αρχών.

Allergan Aesthetics:Καινοτόμα προϊόντα αισθητικής ιατρικής JUVÉDERM®

Για πολλούς, το ιδανικό Lip Look διαφέρει. Τα καινοτόμα προϊόντα αισθητικής ιατρικής JUVÉDERM® σμιλεύουν μοναδικά τα χείλη αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά κάθε γυναίκας. Το #1 brand παγκοσμίως στα fillers προσώπου με υαλουρονικό οξύ JUVÉDERM®  δημιουργεί αποτελεσματικά και ασφαλή προϊόντα με έμπνευση την ξεχωριστή προσωπικότητα κάθε γυναίκας.

Η δοκιμή εμβολίων COVID-19  της Moderna στοχεύει στην εγγραφή περίπου 1.000 γυναικών άνω των 18 ετών

και οι τομείς της συνεχιζόμενης έρευνας περιλαμβάνουν μακροπρόθεσμα δεδομένα για έγκυες γυναίκες που εμβολιάστηκαν νωρίς κατά την εγκυμοσύνη τους ή σύντομα πριν μείνουν έγκυοι, με παρακολούθηση του βρέφους για μήνες.