Βραβεία

GENESIS Pharma: Χρυσή βράβευση για την εταιρική υπευθυνότητα

GENESIS Pharma: Χρυσή βράβευση για την εταιρική υπευθυνότητα

Χρυσή βράβευση απέσπασε η GENESIS Pharma στον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης-CR Index, λαμβάνοντας και  ειδικό βραβείο Best progress gold award, ως η εταιρεία με τη μεγαλύτερη πρόοδο μεταξύ των εταιρειών που βρέθηκαν στο επίπεδο Gold.

Πρόκειται για την τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που η εταιρεία διακρίνεται στο CR Index, γεγονός που επιβεβαιώνει την προσήλωσή της σε θέματα εταιρικής υπευθυνότητας, αλλά και τις σχέσεις εμπιστοσύνης και διαφάνειας που χαρακτηρίζουν τις σχέσεις της με τους συμμετόχους της.

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας που έχει αναπτύξει η GENESIS Pharma θέτει ως προτεραιότητες την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων, τη δημιουργία ενός πρότυπου εργασιακού περιβάλλοντος, θετικές κοινωνικές παρεμβάσεις που απευθύνονται σε ευπαθείς ομάδες αλλά και τη νέα γενιά και την υπεύθυνη περιβαλλοντική πολιτική. Πρόκειται για μια δέσμευση που εμπλέκει το σύνολο των εργαζομένων της εταιρείας και διευρύνεται κάθε χρόνο, με νέες πολιτικές και δράσεις που απαντούν στις προσδοκίες των επαγγελματιών υγείας, των εργαζομένων της και της κοινωνίας στο σύνολό της.

Κωνσταντίνος Ευριπίδης, Διευθύνων Σύμβουλος GENESIS Pharma

Κωνσταντίνος Ευριπίδης, Διευθύνων Σύμβουλος GENESIS Pharma

Στην εκδήλωση απονομής, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Ιουνίου από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης, ο κος Κωνσταντίνος Ευριπίδης, Διευθύνων Σύμβουλος δήλωσε σχετικά: «Η αξία που δημιουργεί μια εταιρεία για τους συμμετόχους της είναι μια αξία που επιστρέφει πίσω σε αυτή με πολλούς τρόπους. Οι ειλικρινείς και διαφανείς σχέσεις που έχουμε χτίσει στην αγορά μας, με τους ανθρώπους μας, τους συνεργάτες μας και κοινωνικούς εταίρους, αλλά και οι αξίες της ακεραιότητας, του επαγγελματισμού και της ανταπόδοσης με τις οποίες δουλεύουμε διαχρονικά, μας έχουν ανταμείψει με εμπιστοσύνη και στήριξη. Αυτή είναι η πιο σημαντική επιβράβευση της δουλειάς που γίνεται στην GENESIS Pharma σε θέματα ΕΚΕ. Και βέβαια ακολουθούν οι σταθερές και διαρκώς βελτιωμένες διακρίσεις μας  στο πλαίσιο του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης. Για το μέλλον βάζουμε στόχο όχι μόνο να ανταποκρινόμαστε, αλλά και να μπορούμε να ξεπερνάμε τις προσδοκίες όλων αλλά καταρχήν τις υψηλές προσδοκίες που έχουμε οι ίδιοι από την εταιρεία μας».

 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η GENESIS PHARMA

Η GENESIS Pharma αποτελεί μια πρωτοπόρο ελληνική εμπορική φαρμακευτική εταιρεία. Ιδρύθηκε το 1997 με στόχο να διασφαλίσει στους Έλληνες ασθενείς που πάσχουν από σπάνια, χρόνια και βαριάς μορφής νοσήματα, άμεση πρόσβαση σε καινοτόμες πρωτότυπες θεραπείες, ενώ υπήρξε η πρώτη αμιγώς ελληνική εταιρεία -και παραμένει η μόνη- με εξειδίκευση σε προϊόντα φαρμακευτικής βιοτεχνολογίας.

Με έδρα την Αθήνα και θυγατρική εταιρεία στην Κύπρο, είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης για τις αγορές της ΝΑ Ευρώπης μερικών από τις σημαντικότερες πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες που πραγματοποιούν έρευνα αιχμής. Μεταξύ αυτών, οι Biogen και Celgene, δύο από τις τέσσερις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες βάσει κεφαλαιοποίησης στον κόσμο.

Έχει ιδιαίτερη εξειδίκευση στον τομέα της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας, καθώς εισάγει τις περισσότερες καινοτόμες θεραπείες για όλα τα στάδια της νόσου, αλλά και στον τομέα της ογκολογίας-αιματολογίας, με πρωτοποριακά προϊόντα για κακοήθεις νόσους. Παράλληλα, δραστηριοποιείται στη νεφρολογία, τη γαστρεντερολογία και τη ρευματολογία.

Τα τελευταία 10 χρόνια κατατάσσεται μεταξύ των μεγαλύτερων φαρμακευτικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη ελληνική αγορά βάσει κύκλου εργασιών, ενώ είναι σταθερά στις πρώτες θέσεις σε νοσοκομειακές πωλήσεις στη χώρα. Από το 2000 μέχρι σήμερα, έχει λάβει δεκάδες βραβεία και πιστοποιήσεις για τους ρυθμούς ανάπτυξής της, την καινοτομία, την παραγωγικότητα, θέματα ποιότητας, την εταιρική υπευθυνότητα και το εργασιακό της περιβάλλον. 

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

DEMO ABEE: Πλατινιένο, Χρυσό και Χάλκινο Βραβείο στα Healthcare Business Awards 2021

Απονομή τίτλου επίτιμου διδάκτορα στον Μωυσή Ελισάφ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ε.Ε.Ι.Κ.: Βραβείο για την “Καλύτερη Αποτελεσματική Διαπραγμάτευση Συλλόγου Ασθενών με τους Φορείς"

Πανελλήνιος Σύλλογος Κυστικής Ίνωσης: Ο επίτιμος Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Κυστικής Ίνωσης Δημήτρης Κοντοπίδης κατά την παραλαβή του βραβείου μαζί με την Πρόεδρο του Συλλόγου  Άννα Σπίνου, ανέδειξε τον κομβικό ρόλο των εκπροσώπων των ασθενών στην επίτευξη άμεσης πρόσβασης στις καινοτόμες θεραπείες και στην ευρύτερη χάραξη πολιτικής Υγείας.

Η διάκριση της Power Health ως Εταιρεία της Χρονιάς

Η πολυβραβευμένη ελληνική εταιρεία Power Health απέσπασε τον τιμητικό τίτλο «Εταιρεία της Χρονιάς» στα Supplement Awards 2021 αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την κορυφαία θέση της στο χώρο των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής.

Σημαντικές διακρίσεις για την Allergan Aesthetics στα Medical Beauty Awards 2021

Allergan Aesthetics: Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, απονεμήθηκε στην Allergan Aesthetics το πλατινένιο βραβείο στην κατηγορία Καινοτόμες Ενέσιμες Θεραπείες, για τη συνολική προσφορά της εταιρείας στις ενέσιμες θεραπείες προσώπου, με κορυφαία καινοτόμα brands τα οποία αναγνωρίζονται από επαγγελματίες υγείας και θεραπευόμενους.

H AbbVie στις 20 πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις στην Ελλάδα

AbbVie: Η διάκριση αυτή αναδεικνύει το κοινωνικό και επιχειρηματικό αποτύπωμα της AbbVie η οποία εργάζεται καθημερινά για να επιτύχει μία ισορροπημένη σχέση μεταξύ επιχειρηματικότητας και ανταπόδοσης στην κοινωνία μέσα από την ασφάλεια και την καινοτομία των θεραπειών της, τη συμβολή της στη βιωσιμότητα και βελτίωση του συστήματος υγείας, τη δέσμευσή της σε δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας και την επένδυση σε στρατηγικές που επιτυγχάνουν ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής για τους εργαζομένους της.

Διάκριση ELPEN για την ενεργό συμβολή της στην απασχόληση

ELPEN: Η απονομή της σχετικής τιμητικής διάκρισης έγινε στο πλαίσιο της εκδήλωσης επιχειρηματικής  αριστείας «Diamonds of The Greek Economy 2021», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2021 στην Αθήνα παρουσία επιχειρηματιών, στελεχών ελληνικών επιχειρήσεων, εκπροσώπων της Πολιτείας και θεσμικών συλλογικών φορέων.