Συνέδρια

15ο PHARMA point : Σεμινάριο«Διοίκηση φαρμακείου»

15ο PHARMA point : Σεμινάριο«Διοίκηση φαρμακείου»

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο«Διοίκηση φαρμακείου», θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι σύνεδροι στο 15ο PHARMA point την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, από τις 15:00 έως τις 18:00, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά . Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα αναπτυχθούν τα παρακάτω θέματα:

• Λογιστική διαχείριση εμπορικών συναλλαγών φαρμακείου
Ιωάννης Σώρρος, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων
• Βασικές αρχές χρηματοοικονομικής ανάλυσης φαρμακείου
Παναγιώτης Αρτίκης, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων
• Συναισθηματική νοημοσύνη

Αντώνης Κατσαλής, μηχανολόγος ηλεκτρολόγος του ΕΜΠ, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Exeter Αγγλίας, σύμβουλος επιχειρήσεων/εκπαιδευτής-συγγραφέας.

Την ίδια μέρα, από τις 12:00 έως τις 13:30, οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πολύ ενδιαφέρουσα ενότητα «Διατροφή ατόμων με ειδικές διατροφικές ανάγκες», κατά τη διάρκεια της οποίας θα αναπτυχθούν τα παρακάτω θέματα:

• Η διατροφή των ινσουλινοεξαρτώμενων ατόμων νεαρής ηλικίας
Ευθυμία Ευστρατίου, διαιτολόγος
• Διατροφικές ανάγκες στην τρίτη ηλικία
Αναστασία Κόκκαλη, κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος
• Κοιλιοκάκη και διατροφική φροντίδα
Έφη Δασκάλου, διαιτολόγος – διατροφολόγος, BSc, MSc, PhD

Το θέμα «Πρότυπα και δείκτες ποιότητας στη σύγχρονη φαρμακευτική εκπαίδευση» θα αναπτύξει στην ομιλία του, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015στις 11:00-12:00, ο Δρ Χρίστος Πέτρου, Επίκουρος Καθηγητής, Πρόγραμμα Φαρμακευτικής, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.
Xορηγός της ομιλίας είναι το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Xορηγός επικοινωνίας του 15ου PHARMA point : LIFE2DAY.GR 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

"Αύξηση της ζήτησης για αντιιικά κορωνοϊού και για φάρμακα κατά της φυματίωσης" επισημαίνει ο Στυλιανός Λουκίδης

6ο Συνέδριο Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας τοποθετήθηκε για την πανδημία κατά τη διάρκεια ομιλίας του με θέμα «Πανδημία & Επιστημονικές Προκλήσεις»

Απαντώντας σε όσους είχαν υποστηρίξει ότι η COVID-19 είναι μια απλή γριπούλα ο κ. Τσιόδρας είπε ότι, σύμφωνα με επιστημονικά δεδομένα, έχει 30 με 56 φορές παραπάνω υπερβάλλουσα θνησιμότητα από την γρίπη Η1Ν1 του 2009.

40ο Επετειακό Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο

Περισσότεροι από 2000 Οδοντίατροι από ολόκληρη τη χώρα αναμένεται να παρακολουθήσουν το 40ο Επετειακό Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο που θα διεξαχθεί από τις  6 μέχρι τις 8 Οκτωβρίου 2022, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

21ο Συνέδριο HealthWorld 1: The Healthcare System in the 4th Industrial Revolution Era

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει στις 5 και 6 Οκτωβρίου το 21ο Συνέδριο HealthWorld με τίτλο «Το Σύστημα Υγείας στην Εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης», στο Ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental.

8ο ΠΣΕΦ ΦΣΘ: Ο «DIAS» επιτυγχάνει την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του πνεύμονα

Στην ανάπτυξη ενός νέου διαγνωστικού εργαλείου, το οποίο θα ανιχνεύει σε πρώιμο στάδιο τον καρκίνο του πνεύμονα, στοχεύει το πρότζεκτ DIAS (Diagnostic Investigation Accurate System) που υλοποιεί η ομάδα IGEM-MetaThess του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Επισημάνσεις Σωτήρη Τσιόδρα με αφορμή το 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο Λοιμώξεων που πραγματοποιείται στις 5-8 Μαΐου στην Αθήνα

Όμως, σύμφωνα με δημοσίευση στο επιστημονικό περιοδικό Nature, βρίσκονται υπό ανάπτυξη 8 νέα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, που θα χορηγούνται από τη μύτη και θα αναπτύσσουν βλεννογονική ανοσία, σταματώντας άμεσα τη μετάδοση του ιού.