Επιχειρηματικά

SK Bioscience Φαρμακευτική: Μεγάλα σχέδια για επέκταση παραγωγής και πέρα ​​από τα εμβόλια COVID-19.

SK Bioscience Φαρμακευτική: Μεγάλα σχέδια για επέκταση παραγωγής και πέρα ​​από τα εμβόλια COVID-19.

«Θα εξελιχθούμε σε έναν παγκόσμιο κόμβο βιολογικών πλατφορμών καθώς επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας στο εξωτερικό με βάση την εμπειρία παραγωγής φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων».

SK Bioscience Φαρμακευτική: Η SK Bioscience σημείωσε μεγάλη άνοδο την περασμένη εβδομάδα όταν αποκάλυψε μια προσοδοφόρα συμφωνία εμβολίου κορωνοϊού με τη Novavax. Μόλις έξι ημέρες αργότερα, η SK ανακοίνωσε ένα σχέδιο που αυξάνει την προπαραγωγή στο ποσό των 900 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όταν η κατασκευαστής φαρμάκων ξεκινά μια αρχική δημόσια προσφορά στην ανταλλαγή με την Κορέα τον επόμενο μήνα, αναμένει να αυξήσει αυτό το ποσό, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Ahn Jae-yong σε συνέντευξη Τύπου και έχει μεγάλα σχέδια για να το ξοδέψει. Η εταιρεία, θυγατρική της SK Group, σχεδιάζει να επενδύσει 360 εκατομμύρια δολάρια σε εγχώριες εγκαταστάσεις και 90 εκατομμύρια δολάρια για επέκταση στο εξωτερικό. Έχει επίσης διαθέσει 180 εκατομμύρια δολάρια για Ε & Α σε μια κοινή προσπάθεια με τη Γαλλική φαρμακευτική Sanofi για την ανάπτυξη ενός πνευμονιοκοκκικού εμβολίου COVID-19.

Η εταιρεία διαθέτει ήδη δύο εμβόλια κορωνοϊού, ένα από τα οποία θα ξεκινήσει τη δοκιμή φάσης 3 στο δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους με την ελπίδα να αποκτήσει άδεια στις αρχές του 2022.

Ο Ahn είπε ότι αναμένει ότι η ζήτηση για λήψεις εμβολίων COVID-19 θα συνεχιστεί καλά στο μέλλον λόγω της σχετικά μικρής διάρκειας των αντισωμάτων. Από τα τέλη του περασμένου έτους, η SK Bioscience παράγει εμβόλια COVID-19 μετά από μια συμφωνία με την AstraZeneca.

Η πρόσφατη συμφωνία με τη Novavax επεκτείνει μια υπάρχουσα συμφωνία κατασκευής μεταξύ των δύο. Η νέα συμφωνία απαιτεί από τη SK να παράγει 40 εκατομμύρια εμβόλια προς πώληση στην Κορεατική κυβέρνηση. «Λαμβάνουμε αιτήματα από παγκόσμιες φαρμακευτικές εταιρείες ακόμη και όταν οι εννέα γραμμές παραγωγής εμβολίων στο εργοστάσιο Andong λειτουργούν πλήρως», δήλωσε ο Ahn, ο οποίος πρόσθεσε ότι πρόσφατα εμφανίστηκαν παραγγελίες παραγωγής από τη Sanofi και την GlaxoSmithKline. Όλα προσθέτουν στη SK Bioscience ελπίζοντας να ανατρέψει την απάντησή της στην πανδημία κορωνοϊού σε ένα ισχυρό, κερδοφόρο μέλλον. “Σκοπεύουμε να διασφαλίσουμε άλλες τεχνολογίες πλατφόρμας όπως το messenger RNA” – την τεχνολογία Pfizer και Moderna που χρησιμοποιούν στα εμβόλια COVID-19 – “και να επεκτείνουμε τη βιομηχανία παραγωγής συμβολαίων βιοφαρμακευτικών προϊόντων εκτός από τα εμβόλια”, δήλωσε ο Ahn. «Θα εξελιχθούμε σε έναν παγκόσμιο κόμβο βιολογικών πλατφορμών καθώς επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας στο εξωτερικό με βάση την εμπειρία παραγωγής φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Κορωνοϊός εμβόλιο: Η Novavax στοχεύει στην παραγωγή περίπου 2 δισ. δόσεων ετησίως

Στις 11 Μαρτίου η απόφαση του ΕΜΑ για το εμβόλιο της Johnson & Johnson

Δοκιμή μαζικού εμβολίου COVID-19 ξεκινά στο Ηνωμένο Βασίλειο

Μαζικό πρόγραμμα εμβολιασμών στην Αυστρία από τον Απρίλιο

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Όλες οι θέσεις πληροφορικής διπλασιάζονται ως θέσεις ασφάλειας στον κυβερνοχώρο

Αυτό που μπορούν να κάνουν όλες οι επιχειρήσεις είναι η αξιολόγηση κινδύνου. Το να γνωρίζουμε ποιοι είναι οι κίνδυνοι και ο κίνδυνος που ενέχουν είναι το μισό της μάχης. Από αυτό, μπορούν να γίνουν προσπάθειες για την τοποθέτηση μιας βάσης ελέγχων για την προσπάθεια και τον μετριασμό των εντοπισμένων κινδύνων.

Η ELPEN στηρίζει την κλινική έρευνα για το ισραηλινό φάρμακο κατά της COVID-19

Η ELPEN χρηματοδοτεί κλινική μελέτη, φάσης ΙΙ, που βρίσκεται σε στάδιο αξιολόγησης από τις ρυθμιστικές αρχές και έχει στόχο τη διερεύνηση της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας φαρμάκου που αναπτύχθηκε στο Ισραήλ για την θεραπεία έναντι του κορωνοϊού..

Novo Nordisk Hellas: Εγκαινιάζει ιστότοπο για τον σακχαρώδη διαβήτη

Ο σακχαρώδης διαβήτης είναι μία χρόνια νόσος, η οποία επηρεάζει την ικανότητα του οργανισμού να μετατρέπει τη γλυκόζη σε ενέργεια. Τα αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα, εμφανίζονται όταν ο οργανισμός αδυνατεί να παράγει ινσουλίνη ή δεν μπορεί να τη χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά.

Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας:  Στηρίζει την επανένταξη συνανθρώπων μας στην αγορά εργασίας

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο πρώτος κύκλος συνεργασίας με την Action Aid Hellas στο πρόγραμμα «Συμβουλευτική Εύρεση Εργασίας». Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) και η Action Aid Hellas ολοκλήρωσαν τον πρώτο κύκλο μιας πολυδιάστατης συνεργασίας. Ο πρώτος κύκλος αυτής είχε ως στόχο την υποστήριξη της λειτουργίας του προγράμματος «Συμβουλευτική Εύρεση Εργασίας» του κέντρου της Action Aid Hellas.

DEMO ABEE : Στηρίζει πρόγραμμα για  ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση και  πολιτισμό

Για 3η συνεχή χρονιά η DEMO ABEE, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής  υπευθυνότητας, στηρίζει την οργάνωση Άγονη Γραμμή Γόνιμη στο πρόγραμμα της «Ο Πολιτισμός πιο κοντά σε Όλους».

Novartis : Υπογράφει συμφωνία με την Roche για θεραπεία ρευματοειδούς αρθρίτιδας

Η Novartis υπογράφει αρχική συμφωνία για τη διάθεση παραγωγικής ικανότητας και τη μεταφορά τεχνολογίας για την παραγωγή της δραστικής ουσίας τοσιλιζουμάμπη της Roche.Η αρχική συμφωνία καλύπτει τη διάθεση των υπερσύγχρονων, μεγάλης κλίμακας εγκαταστάσεων παραγωγής βιολογικών φαρμάκων για την παραγωγή της δραστικής ουσίας τοσιλιζουμάμπης της Roche.Η συμφωνία αυτή είναι η τρίτη κατά σειρά μετά τις πρόσφατες αρχικές συμφωνίες για τη διάθεση των παραγωγικών της εγκαταστάσεων στις CureVac και BioNtech.