Επιχειρηματικά

SK Bioscience Φαρμακευτική: Μεγάλα σχέδια για επέκταση παραγωγής και πέρα ​​από τα εμβόλια COVID-19.

SK Bioscience Φαρμακευτική: Μεγάλα σχέδια για επέκταση παραγωγής και πέρα ​​από τα εμβόλια COVID-19.

«Θα εξελιχθούμε σε έναν παγκόσμιο κόμβο βιολογικών πλατφορμών καθώς επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας στο εξωτερικό με βάση την εμπειρία παραγωγής φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων».

SK Bioscience Φαρμακευτική: Η SK Bioscience σημείωσε μεγάλη άνοδο την περασμένη εβδομάδα όταν αποκάλυψε μια προσοδοφόρα συμφωνία εμβολίου κορωνοϊού με τη Novavax. Μόλις έξι ημέρες αργότερα, η SK ανακοίνωσε ένα σχέδιο που αυξάνει την προπαραγωγή στο ποσό των 900 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όταν η κατασκευαστής φαρμάκων ξεκινά μια αρχική δημόσια προσφορά στην ανταλλαγή με την Κορέα τον επόμενο μήνα, αναμένει να αυξήσει αυτό το ποσό, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Ahn Jae-yong σε συνέντευξη Τύπου και έχει μεγάλα σχέδια για να το ξοδέψει. Η εταιρεία, θυγατρική της SK Group, σχεδιάζει να επενδύσει 360 εκατομμύρια δολάρια σε εγχώριες εγκαταστάσεις και 90 εκατομμύρια δολάρια για επέκταση στο εξωτερικό. Έχει επίσης διαθέσει 180 εκατομμύρια δολάρια για Ε & Α σε μια κοινή προσπάθεια με τη Γαλλική φαρμακευτική Sanofi για την ανάπτυξη ενός πνευμονιοκοκκικού εμβολίου COVID-19.

Η εταιρεία διαθέτει ήδη δύο εμβόλια κορωνοϊού, ένα από τα οποία θα ξεκινήσει τη δοκιμή φάσης 3 στο δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους με την ελπίδα να αποκτήσει άδεια στις αρχές του 2022.

Ο Ahn είπε ότι αναμένει ότι η ζήτηση για λήψεις εμβολίων COVID-19 θα συνεχιστεί καλά στο μέλλον λόγω της σχετικά μικρής διάρκειας των αντισωμάτων. Από τα τέλη του περασμένου έτους, η SK Bioscience παράγει εμβόλια COVID-19 μετά από μια συμφωνία με την AstraZeneca.

Η πρόσφατη συμφωνία με τη Novavax επεκτείνει μια υπάρχουσα συμφωνία κατασκευής μεταξύ των δύο. Η νέα συμφωνία απαιτεί από τη SK να παράγει 40 εκατομμύρια εμβόλια προς πώληση στην Κορεατική κυβέρνηση. «Λαμβάνουμε αιτήματα από παγκόσμιες φαρμακευτικές εταιρείες ακόμη και όταν οι εννέα γραμμές παραγωγής εμβολίων στο εργοστάσιο Andong λειτουργούν πλήρως», δήλωσε ο Ahn, ο οποίος πρόσθεσε ότι πρόσφατα εμφανίστηκαν παραγγελίες παραγωγής από τη Sanofi και την GlaxoSmithKline. Όλα προσθέτουν στη SK Bioscience ελπίζοντας να ανατρέψει την απάντησή της στην πανδημία κορωνοϊού σε ένα ισχυρό, κερδοφόρο μέλλον. “Σκοπεύουμε να διασφαλίσουμε άλλες τεχνολογίες πλατφόρμας όπως το messenger RNA” – την τεχνολογία Pfizer και Moderna που χρησιμοποιούν στα εμβόλια COVID-19 – “και να επεκτείνουμε τη βιομηχανία παραγωγής συμβολαίων βιοφαρμακευτικών προϊόντων εκτός από τα εμβόλια”, δήλωσε ο Ahn. «Θα εξελιχθούμε σε έναν παγκόσμιο κόμβο βιολογικών πλατφορμών καθώς επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας στο εξωτερικό με βάση την εμπειρία παραγωγής φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Κορωνοϊός εμβόλιο: Η Novavax στοχεύει στην παραγωγή περίπου 2 δισ. δόσεων ετησίως

Στις 11 Μαρτίου η απόφαση του ΕΜΑ για το εμβόλιο της Johnson & Johnson

Δοκιμή μαζικού εμβολίου COVID-19 ξεκινά στο Ηνωμένο Βασίλειο

Μαζικό πρόγραμμα εμβολιασμών στην Αυστρία από τον Απρίλιο

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Novartis : Υπογράφει συμφωνία με την Roche για θεραπεία ρευματοειδούς αρθρίτιδας

Η Novartis υπογράφει αρχική συμφωνία για τη διάθεση παραγωγικής ικανότητας και τη μεταφορά τεχνολογίας για την παραγωγή της δραστικής ουσίας τοσιλιζουμάμπη της Roche.Η αρχική συμφωνία καλύπτει τη διάθεση των υπερσύγχρονων, μεγάλης κλίμακας εγκαταστάσεων παραγωγής βιολογικών φαρμάκων για την παραγωγή της δραστικής ουσίας τοσιλιζουμάμπης της Roche.Η συμφωνία αυτή είναι η τρίτη κατά σειρά μετά τις πρόσφατες αρχικές συμφωνίες για τη διάθεση των παραγωγικών της εγκαταστάσεων στις CureVac και BioNtech.

Άσσυλο Ανιάτων: Δημιουργία κέντρου αποκατάστασης

Άσσυλο Ανιάτων: Με την προέγκριση της αρχιτεκτονικής μελέτης για το νέο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Κλειστής και Ημερήσιας Νοσηλείας του Ασύλου Ανιάτων από την Περιφέρεια Αττικής.

Χρυσή διάκριση για τη Chronoderm της CASTALIA

Αναγνωρίζοντας τις καινοτόμες ιδιότητες του αντιγηραντικού ορού Chronoderm Vitamine C 10% ULTRA της CASTALIA, οι καταναλωτές έδωσαν το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Φροντίδα Προσώπου», στα «Βραβεία Iatronet - Υγεία & Ομορφιά 2021», που υλοποίησε το ιατρικό site «iatronet.gr» και το περιοδικό υγείας «Υγεία & Ομορφιά».

Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ:  Ένα ιδανικό «πρώτο σπίτι» για να υποδεχτείτε το παιδί σας

Το Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ, μέλος του μεγαλύτερου ιδιωτικού ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, του Hellenic Healthcare Group (HHG), αποτελεί την κορυφαία και πλέον αξιόπιστη επιλογή κάθε γονιού για τη γέννηση του παιδιού του, αφού εδώ και 42 χρόνια δημιουργεί γονείς. Μέχρι σήμερα στο ΜΗΤΕΡΑ έχουν γεννηθεί περισσότερα από 500.000 μωρά, σχεδόν το 11% των παιδιών που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα από το 1979 έως σήμερα.

Η INTERAMERICAN χορηγός του Κ.Υ.Α.Δ.Α. για το Κοινωνικό Οδοντιατρείο

Κοινωνικό Οδοντιατρείο: Σε συνέχεια των ενεργειών στις οποίες προχώρησε από την έναρξη της πανδημίας για την υποστήριξη της δημόσιας υγείας και ειδικότερα των δομών υγείας του Δήμου Αθηναίων, η INTERAMERICAN συνέδραμε το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) και για τη δημιουργία του Κοινωνικού Οδοντιατρείου. Το οδοντιατρείο, που στεγάζεται στο κεντρικό κτήριο του Κ.Υ.Α.Δ.Α. στην οδό Πειραιώς, τέθηκε σε λειτουργία πρόσφατα, με σκοπό να προσφέρει υπηρεσίες στους εγγεγραμμένους ωφελούμενους από τα προγράμματα του Κέντρου, που απευθύνονται στον άστεγο και στον άπορο πληθυσμό της πόλης. Εξοπλισμένο με οδοντιατρική έδρα και οδοντιατρικό ακτινολογικό μηχάνημα, το Κοινωνικό Οδοντιατρείο παρέχει τη δυνατότητα για πλήρη οδοντο-στοματολογικό έλεγχο και έχει ως αποστολή του την πρόληψη και τη θεραπεία των συχνότερων παθολογικών καταστάσεων του στόματος και της γναθοπροσωπικής χώρας.