Επιχειρηματικά

Regeneron Roche κορωνοϊός: Σχέδια για 400 προσλήψεις λόγω φόρτου εργασίας

Regeneron Roche κορωνοϊός: Σχέδια για 400 προσλήψεις λόγω φόρτου εργασίας

Regeneron Roche κορωνοϊος: Η Regeneron και η ελβετική φαρμακοβιομηχανία Roche έφτασαν σε μία τεράστια συμφωνία, προκειμένου να τριπλασιάσουν την παραγωγή ενός ελπιδοφόρου κοκτέιλ αντισωμάτων COVID-19. Αλλά αυτά τα μεγαλεπήβολα σχέδια θέτουν σε κίνδυνο την ικανότητα της Regeneron να παράξει τα κανονικά της φάρμακα και τώρα επεκτείνεται σε μια ιρλανδική τοποθεσία για να συνεχίσει. Για το λόγο αυτό η φαρμακοβιομηχανία θα προσθέσει έως και 400 θέσεις εργασίας στο Limerick της Ιρλανδίας, μια μονάδα παραγωγής για να χειριστεί τον αυξημένο φόρτο εργασίας, καθώς η φαρμακοβιομηχανία της Νέας Υόρκης προετοιμάζεται αλλού για να παράγει το κοκτέιλ COVID-19 σε παγκόσμια κλίμακα.

Οι νέες προσλήψεις, κυρίως ειδικοί από την πλευρά της κατασκευής, θα φέρουν το συνολικό εργατικό δυναμικό της Regeneron στο χώρο των 689.000 τετραγωνικών ποδιών σε περισσότερα από 1.400 άτομα. Η επένδυση της Regeneron στο Limerick – πρώην ιστότοπος της Dell που αποκτήθηκε το 2013 – έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια καθώς η φαρμακοβιομηχανία επεκτείνεται με τη μεγάλη επιτυχία των Eylea και Dupixent, ένα συνεργαζόμενο φάρμακο με τη Sanofi.

roche.jpg

Από τότε που άνοιξε η μονάδα παραγωγής το 2014, η Regeneron άντλησε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στην εγκατάσταση, συμπεριλαμβανομένης της πρόσληψης 1.000 υπαλλήλων πλήρους απασχόλησης, 300 εργαζομένων ενδεχόμενων και περίπου 500 κατασκευαστικών εργατών που εργάζονται επί τόπου επί τόπου. Η μεγάλη επέκταση στην Ιρλανδία έρχεται καθώς η Regeneron αυξάνει την ικανότητα στο εργοστάσιο παραγωγής της στη Νέα Υόρκη να αντλεί εκατοντάδες εκατομμύρια δόσεις του κοκτέιλ αντισώματος, που ονομάζεται REGN-COV2, ξεκινώντας από τις αρχές του 2021.

Η φαρμακοβιομηχανί συνεργάστηκε με τη Roche νωρίτερα αυτό το μήνα για να αντικαταστήσει την παγκόσμια παραγωγή καθώς το κοκτέιλ αγωνίζεται μέσω δοκιμών σε ανθρώπινα στάδια και στοχεύει σε κανονιστικές εγκρίσεις στο εγγύς μέλλον. Στο πλαίσιο της επταετούς συμφωνίας αδειοδότησης, οι συνεργάτες συμφώνησαν να διατηρήσουν την παραγωγική τους ικανότητα για τη θεραπεία, με τη Regeneron να χειρίζεται την κυκλοφορία των ΗΠΑ και η Roche να αναλαμβάνει τη διανομή αλλού.

covid19-vaccine.jpg

Η Roche δεσμεύτηκε να διαθέσει έως και 100.000 λίτρα χωρητικότητας βιοαντιδραστήρα για να εκπληρώσει το τέλος της συμφωνίας της με την Regeneron που έφτασε τα 40.000 λίτρα, σύμφωνα με την κατάθεση τίτλων . Η συμφωνία επιτρέπει να διατεθεί περισσότερος χώρος σε περίπτωση μελλοντικής ανάγκης. Οι συνεργάτες αναμένουν να πραγματοποιήσουν 650.000 έως 2 εκατομμύρια δόσεις θεραπείας, ή 4 εκατομμύρια έως 8 εκατομμύρια προληπτικές δόσεις, του κοκτέιλ κάθε χρόνο, δήλωσε η Regeneron. Οι τελικές δοσολογίες επεξεργάζονται ακόμη σε κλινικές δοκιμές και θα μπορούσαν να αλλάξουν αυτά τα στοιχεία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

#ZeroStigma : Νίκησε τον φόβο του στίγματος και κάνε την εξέταση για τον HIV

Νέα εποχή για το Κέντρο Μαστού της Κλινικής ΛΗΤΩ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Διεθνής συνεργασία της φαρμακευτικής Boehringer Ingelheim με την Google

Boehringer Ingelheim Google: Η γερμανική φαρμακευτική εταιρεία Boehringer Ingelheim υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την Google, για την έρευνα και την εφαρμογή κβαντικής υπολογιστικής και τεχνητής νοημοσύνης στη φαρμακευτική έρευνα και ανάπτυξη.

GENESIS Pharma: 26 Νοεμβρίου - Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τη Σιδηροπενία

GENESIS Pharma: Μια ημέρα αφιερωμένη στη μεγάλη σημασία του σιδήρου για την υγεία και ευεξία μας και τα συμπτώματα της σιδηροπενίας που δεν πρέπει να αγνοούμε. Η ενημερωτική ιστοσελίδα www.takeironseriously.com/el συγκεντρώνει όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουμε για τη σημασία του σιδήρου και διαθέτει ένα εύχρηστο Ευρετήριο Συμπτωμάτων.

Ας μιλήσουμε για την Κατάθλιψη

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Janssen Ελλάδος διοργάνωσε επιστημονική ενημέρωση και συζήτηση για τη νόσο της κατάθλιψης, φέρνοντας στο επίκεντρο το κοινωνικό και οικονομικό κόστος της νόσου.

Janssen: Για 2η χρονιά στοχεύει στην ενημέρωση & ευαισθητοποίηση για την Πνευμονική Αρτηριακή Υπέρταση

Δώσε ανάσα στη ζωή σου: Η Janssen Ελλάδος, φαρμακευτική εταιρεία του ομίλου της Johnson & Johnson, αφοσιωμένη στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των ασθενών για τη νόσο της Πνευμονικής Αρτηριακής Υπέρτασης (ΠΑΥ) δημιούργησε την καμπάνια «ΔΩΣΕ ΑΝΑΣΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ» υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της Πνευμονικής Υπέρτασης (ΕΕΜΠΥ) και του Πανελλήνιου Συλλόγου Ασθενών & Φροντιστών με Πνευμονική Υπέρταση.

Δράση Δενδροφύτευσης της Novo Nordisk Hellas σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ We4all

Η Novo Nordisk Hellas στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος «Circular for Zero» καθώς και της ευαισθητοποίησης του γενικού πληθυσμού της χώρας σχετικά με τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του μέλλοντος, την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021, πραγματοποίησε την 1η δράση δενδροφύτευσης της εταιρείας.

Οι εργαζόμενοι της Lavipharm έγιναν MDA Runners για 12η χρονιά στον Αυθεντικό Μαραθώνιο

Lavipharm: Φορώντας την μπλούζα του MDA Ελλάς, Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις, συμμετείχαν με δύναμη ψυχής, θέληση και καλή διάθεση στο αθλητικό αυτό γεγονός με παγκόσμια εμβέλεια με στόχο να μεταδώσουν το μήνυμα της συμπερίληψης των ανθρώπων με νευρομυϊκές παθήσεις στον αθλητισμό και της ισότιμης ενσωμάτωσής τους στην κοινωνία.

Ισχυρή συμμετοχή της Lavipharm στην μεγαλύτερη διεθνή διοργάνωση Φαρμάκου

Η Lavipharm συμμετείχε στη CPhI Worldwide 2021, τη μεγαλύτερη έκθεση στον κλάδο της φαρμακευτικής βιομηχανίας παγκοσμίως, η οποία φέρνει σε επαφή χιλιάδες επαγγελματίες και προμηθευτές φαρμάκων από όλο τον κόσμο. Η έκθεση υλοποιήθηκε στο Μιλάνο από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου και διαδικτυακά από τις 25 Οκτωβρίου έως τις 19 Νοεμβρίου 2021.