Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Επιχειρηματικά

Novimed A.E.: Παρουσιάστηκε στην ελληνική επιστημονική κοινότητα το Letybo

Novimed A.E.: Παρουσιάστηκε στην ελληνική επιστημονική κοινότητα το Letybo

Novimed A.E.: Παρουσιάστηκε στην ελληνική επιστημονική κοινότητα το Letybo®, η νέα Βοτουλινική Τοξίνη Τύπου Α, παγκόσμια εγκεκριμένη για αισθητική χρήση.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Μαΐου 2024, στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, η 1η Εκπαιδευτική Ημερίδα της NOVIMED Α.Ε., αποκλειστικού αντιπροσώπου στην Ελλάδα και στην Κύπρο της αυστριακής εταιρείας Croma Pharma GmbH. Με ιστορία 50 χρόνων και με παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες, η Croma Pharma αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στον χώρο της Αισθητικής Ιατρικής, με κορυφαία προϊόντα που εκπροσωπούν τις πιο δημοφιλείς θεραπείες παγκοσμίως, την αισθητική θεραπεία με Βοτουλινική Τοξίνη και το Ενέσιμο Υαλουρονικό Οξύ. Ταυτόχρονα, η σειρά προϊόντων της Croma Pharma περιλαμβάνει τα πιο εξελιγμένα προϊόντα βιοδιέγερσης του δέρματος, τα ενέσιμα Πολυνουκλεοτίδια,  τη νέα παγκόσμια τάση που κερδίζει κάθε χρόνο εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

Σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο, με την παρουσία και ενεργή συμμετοχή εκατοντάδων  δερματολόγων και πλαστικών χειρουργών από όλη την Ελλάδα, παρουσιάστηκε το 𝗟𝗲𝘁𝘆𝗯𝗼®,  η Νέα Βοτουλινική Τοξίνη Τύπου Α, εγκεκριμένη για αισθητική χρήση από τον FDA και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ), θέμα που αποτέλεσε το σημαντικότερο σημείο ενδιαφέροντος για όλους.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΟVIMED A.E., κος Αχιλλέας Βιγκόπουλος και ο Managing Director της εταιρείας, κος Δημήτρης Βραχνός καλωσόρισαν την επιστημονική κοινότητα και παρουσίασαν το όραμα της εταιρείας, εξηγώντας ταυτόχρονα πόσο σημαντικό είναι το τρίπτυχο της ασφάλειας, αποτελεσματικότητας και ποιότητας των ενέσιμων προϊόντων που χρησιμοποιούνται στην Αισθητική Ιατρική. Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση αρκετά υψηλόβαθμα στελέχη της Croma Pharma, μεταξύ των οποίων και η Head of Global Export Business, κα Alexandrina Morales- Meoqui.

Κεντρικός ομιλητής και επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας της ημερίδας ήταν ο διεθνούς φήμης Prof. Dr. Syed Haq, Global Key Opinion Leader στις θεραπείες αντιγήρανσης του δέρματος και του ανοσοποιητικού συστήματος, ο οποίος, βασισμένος σε έρευνες, παρουσίασε την ανωτερότητα του 𝗟𝗲𝘁𝘆𝗯𝗼® για τη θεραπεία των ρυτίδων έκφρασης, καθώς και το επαναστατικό επιστημονικό πρωτόκολλο LEBO που προσφέρει στους γιατρούς τη δυνατότητα να επιτύχουν τα βέλτιστα αποτελέσματα από τη χρήση της τοξίνης. Στην ίδια ενότητα, η πλαστικός χειρουργός, κα Σοφία Παραρά παρουσίασε όλα τα χαρακτηριστικά του 𝗟𝗲𝘁𝘆𝗯𝗼® και εξήγησε γιατί το σκεύασμα αυτό μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

 

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το επόμενο μεγάλο νέο της  Αισθητικής Ιατρικής, που είναι η βιοδιέγερση του δέρματος μέσω των Πολυνουκλεοτιδίων. Ο Prof. Dr. Syed Haq σε συνεργασία με τον δερματολόγο κο Αθανάσιο Παυλίδη, παρουσίασαν το PhilArt, τη σειρά ενέσιμων πολυνουκλεοτιδίων της Croma Pharma, τα οποία δρώντας στον γενετικό κώδικα (DNA) μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπλαση και αναδόμηση του δέρματος, επαναφέροντας τη νεανικότητα και τη λάμψη του.

Ολοκληρώνοντας την παρουσίαση του χαρτοφυλακίου των προϊόντων της Croma Pharma, ο Prof. Dr. Syed Haq μαζί με τον πλαστικό χειρουργό κο Αλέξανδρο Παπασταύρου παρουσίασαν τη σειρά Saypha® που αποτελεί την επιτομή της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας στη χρήση του ενέσιμου υαλουρονικού οξέος για αισθητική χρήση.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης προσφέρθηκε γεύμα σε όλους του παρευρισκόμενους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τα όσα τους παρουσιάστηκαν.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς λειτουργεί το botox στην επιβράδυνση της γήρανσης; 

Το CDC διερευνά 19 περιπτώσεις αλλαντίασης από πλαστό μπότοξ

Ημικρανία: Μπορεί το Botox να σας βοηθήσει;

Botox και fillers: Επηρεάζουν την υγεία μας με την πάροδο του χρόνου;

Ο ΙΣΑ με ανακοίνωσή του επισημαίνει τους κινδύνους από αισθητικές επεμβάσεις σε μη αδειοδοτημένους φορείς

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Κώστας Παπαγιάννης: Η αξιοποίηση των δεδομένων υγείας κλειδί για ένα σύγχρονο υγειονομικό οικοσύστημα

Τον ρόλο των δεδομένων στην αντιμετώπιση των υγειονομικών προκλήσεων και στην οικοδόμηση ανθεκτικότερων συστημάτων υγείας, ανέδειξε στο 1ο SFEE Summit, ο Κώστας Παπαγιάννης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Novartis Ελλάδος, Κύπρου & Μάλτας και Γενικός Γραμματέας και υπεύθυνος για θέματα Τεκμηρίωσης του ΣΦΕΕ. Το Συνέδριο διοργανώθηκε στις 18 Ιουνίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, από τον Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΦΕΕ).

HealthSpot: Ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υγείας δίπλα σου

Τα Διαγνωστικά Κέντρα HealthSpot προσφέρουν μία ολοκληρωμένη επιλογή για την υγεία και την πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη, παρέχοντας διαγνωστικές εξετάσεις και επίσκεψη σε ιατρό, όλα σε ένα σημείο.  Δημιουργήθηκαν από το Hellenic Healthcare Group (HHG) με σκοπό να αποτελέσουν συνδετικό κρίκο ανάμεσα στα νοσοκομεία του Ομίλου και στο κοινό που δεν έχει άμεση πρόσβαση σε αυτά, […]

Πεζοπορία στο Δάσος Υμηττού με μήνυμα αισιοδοξίας για τον καρκίνο του προστάτη

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκστρατεία ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης που έτρεξε η Astellas Ελλάδος με την υποστήριξη της ΕΛΛΟΚ.Συνδυάζοντας τον συμβολισμό με την ελπίδα, η Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου επελέγη για την κορύφωση των δράσεων της καμπάνιας.

Ιουλία Τσέτη: Γιατί ο ΣΕΒ δεν προτείνει την υβριδική ψηφοφορία εάν πρεσβεύει πραγματικά το «μαζί»;

Ιουλία Τσέτη: Δυστυχώς το βασικό ερώτημα έμεινε αναπάντητο σχετικά με τους λόγους για τους οποίους το ΔΣ αποφάσισε την ψηφοφορία των Μελών μόνο με φυσική παρουσία.

Close Icon