Επιχειρηματικά

Νέα διοικητική αλλαγή στην AstraZeneca Ελλάδας

Νέα διοικητική αλλαγή στην AstraZeneca Ελλάδας

Η AstraZeneca τηρώντας την πάγια δέσμευση της απέναντι στους εργαζομένους της να παρέχει ευκαιρίες ανάπτυξης και επαγγελματικής εξέλιξης δίνει την θέση του Medical Affairs Director αναλαμβάνει στον κ. Γρηγόρης Ντάκουλα.

Ο κ. Γρηγόρης Ντάκουλας είναι πτυχιούχος Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με ειδικότητα στην Ακτινολογία. Ξεκίνησε την καριέρα του στην φαρμακοβιομηχανία το 2007, ενώ εντάχθηκε στο δυναμικό της AstraZeneca τον Ιούλιο του 2015 ως Medical Affairs Manager της Ογκολογίας.

Στην περίοδο αυτή έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια της AstraZeneca να αναδειχθεί μια από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στο χώρο της Ογκολογίας, ακολουθώντας το όραμά μας σε παγκόσμιο επίπεδο «να επαναπροσδιορίσουμε τα θεραπευτικά πρότυπα για να εξαλείψουμε τον καρκίνο ως αιτία θανάτου».

Η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της AstraZeneca Ελλάδας και Κύπρου κα Έλενα Χουλιάρα δήλωσε: «Παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να παρέχουμε ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης στους εργαζομένους της AstraZeneca. Είμαστε σίγουροι ότι η προσωπικότητα του Γρηγόρη σε συνδυασμό με την εμπειρία και εξειδίκευσή του στις στρατηγικές θεραπευτικές μας κατηγορίες θα ενδυναμώσουν περαιτέρω την AstraZeneca Ελλάδας.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

H Fujifilm επεκτείνεται σε νέα παραγωγική μονάδα

Ο μικρότερος μαγνητικός τομογράφος απεικόνισης ολόκληρου του σώματος

Πώς η νανοτεχνολογία αποτρέπει τους πρόωρους τοκετούς

Η κολπικά χορηγούμενη θεραπεία περιέχει νανοσωματίδια (δισεκατομμυριοστό του μέτρου) σωματίδια φαρμάκων που διαπερνούν εύκολα το κολπικό τοίχωμα για να φθάσουν στους μύες της μήτρας και να τους εμποδίσουν να συστέλλονται.

DEMO: 18 υποτροφίες και 9 έμμισθες πρακτικές ασκήσεων για το 2021

Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO, δίνει σταθερά ευκαιρίες σε νέους επιστήμονες χωρίς εμπειρία για να ξεκινήσουν την καριέρα τους. Στο πλαίσιο του Προγράμματος Υποτροφιών και Πρακτικής Άσκησης «Start Your Journey», για 3η συνεχόμενη χρονιά, προσέφερε  Υποτροφίες και τη δυνατότητα Έμμισθης εργασίας σε τελειόφοιτους και αποφοίτους συγκεκριμένων πανεπιστημιακών σχολών της ανώτατης εκπαίδευσης.

Σπύρος Φιλιώτης: Η φαρμακοβιομηχανία για να επενδύσει χρειάζεται βεβαιότητα και ασφάλεια

H βεβαιότητα και η ασφάλεια που προκύπτει από ένα σταθερό πλαίσιο κανόνων και λειτουργίας αποτελούν  ουσιαστικά  κίνητρα για την φαρμακοβιομηχανία ώστε να επενδύσει περισσότερο στην Ελλάδα ,  λέει  στο www.healthweb.gr ο κ. Σπύρος Φιλιώτης Αντιπρόεδρος & Γενικός Διευθυντής της Φαρμασέρβ-Λίλλυ.

Καινοτομία Μεξικανών επιχειρηματιών για την προστασία του περιβάλλοντος

Το οικολογικό δέρμα από φύλλα κάκτου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ρούχα, αξεσουάρ (τσάντες και παπούτσια), έπιπλα και αξεσουάρ αυτοκινήτου. Είναι ευέλικτο, δροσερό και ανθεκτικό. H αφή και η αίσθησή του είναι παρόμοια με το δέρμα που ξέρουμε ως τώρα.

Ο νέος απολογισμός βιωσιμότητας της ΔΕΠΑ

Σε δημοσίευση του νέου Απολογισμού Βιωσιμότητας προχώρησε η ΔΕΠΑ, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του GRI και τις Αρχές του Οικουμενικού Συμφώνου του Ο.Η.Ε.