Επιχειρηματικά

Merck: Ι. Βλόντζος ο νέος επικεφαλής του Intercontinental Region

Merck: Ι. Βλόντζος ο νέος επικεφαλής του Intercontinental Region

Μέλος της Παγκόσμιας Ηγετικής Ομάδας της Merck Serono είναι πλέον ο Ιωάννης Βλόντζος ο μέχρι χθες Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της φαρμακευτικής εταιρείας στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο Ιωάννης Βλόντζος αναδείχθηκε ως νέος επικεφαλής του Intercontinental Region, που περιλαμβάνει τη Ρωσία, την περιοχή του Καυκάσου, την Τουρκία, την Κεντρική Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, με ισχύ από την 1η Μαΐου 2014.

Στο πλαίσιο αυτής της δομής, ο Ι. Βλόντζος θα έχει υπό την ευθύνη του συνολικά 69 χώρες. Η νέα αυτή θέση δικαιώνει απόλυτα την τρέχουσα πορεία της σταδιοδρομίας του και την αφοσίωσή του στη Merck Serono για περισσότερα από 13 χρόνια και αυξάνει σημαντικά το επίπεδο των καθηκόντων του.

Καθώς πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες γεωγραφικές περιοχές που εξυπηρετεί η Merck Serono, το Intercontinental Region έχει στρατηγική σημασία για την εταιρεία σε ό,τι αφορά τις χώρες που περιλαμβάνει. Με τεράστιους πληθυσμούς, αφθονία σημαντικών πόρων και μεγάλες αγορές, οι χώρες αυτές βρίσκονται ανάμεσα στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι κλάδοι του φαρμάκου και ειδικότερα της υγειονομικής περίθαλψης, υπόκεινται σε πολύ δυναμικό μετασχηματισμό και ταχεία ανάπτυξη στις χώρες αυτές. Η Διοίκηση της Merck Serono είναι πεπεισμένη ότι ο Ι. Βλόντζος θα συνεχίσει να προσθέτει σημαντική αξία στην εταιρεία μέσω του καινούργιου του ρόλου.

Ως Διευθύνων Σύμβουλος της Merck Ελλάδας, ο Ι. Βλόντζος συνέβαλε σημαντικά στην επιχειρηματική επιτυχία της γονιμότητας, της νευρολογίας και της ογκολογίας. Με την ανανέωση της ομάδας του τμήματος νευρολογίας, η φαρμακευτική αγωγή με υποδόρια ιντερφερόνη β-1α άρχισε να κερδίζει σημαντικό μερίδιο αγοράς και έγινε ηγέτης στο χώρο της Πολλαπλής Σκλήρυνσης. Επιπλέον, ο Ι. Βλόντζος, εστίασε στο να συμπεριλάβει τα προϊόντα Καρδιομεταβολικών παθήσεων και Γενικής Ιατρικής στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, η άδεια των οποίων ανήκε σε τρίτους. Εν μέσω μίας άνευ προηγουμένου οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, ο Ι. Βλόντζος, όχι μόνο διατήρησε αλλά και βελτίωσε σημαντικά την κερδοφορία της θυγατρικής, υιοθετώντας ένα καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο.

Η Merck Serono είναι πεπεισμένη ότι με τη νέα ηγετική ανάδειξη, το Intercontinental Region θα θέσει τις βάσεις για ένα επιτυχημένο μέλλον, τηρώντας τη συνεχή δέσμευσή μας να μετασχηματίζουμε τις ζωές των ασθενών, προσφέροντας καινοτόμα εξειδικευμένα φάρμακα και λύσεις υψηλής αξίας, με έμφαση σε τομείς με σημαντικές ανεκπλήρωτες ιατρικές ανάγκες και στόχο τη βελτίωση της ζωής των ασθενών.

Η διαδικασία επιλογής του νέου Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Merck στην Ελλάδα έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί σύντομα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η Novartis Hellas έλαβε για 3η συνεχή χρονιά Πλατινένια Διάκριση

H Takeda Hellas αναδείχθηκε στα φετινά βραβεία Best Workplaces 2022

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

C-ity Connect: Πρωτοβουλία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την έγκαιρη διάγνωση της ηπατίτιδας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ηπατίτιδα –  C-ity Connect –  πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα οδοιπορικό σε 3 πόλεις της βορείου Ελλάδας.Νέο οδοιπορικό σε Καβάλα, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη.

Pfizer: Με 400 εργαζόμενους και ισχυρή στήριξη του ΑΕΠ, το Center for Digital Innovation (CDI)

Έχοντας κατακτήσει το ορόσημο των 400 εργαζομένων στις εγκαταστάσεις του στη Θεσσαλονίκη, το οποίο αποτελούσε έναν από τους βασικούς στόχους που είχε θέσει η διοίκησή του, και συνεισφέροντας σημαντικά τόσο στην τοπική όσο και στην εθνική οικονομία, το Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας (CDI) της Pfizer επιβεβαιώνει ότι ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην ελληνική αγορά εργασίας και στο πεδίο της ψηφιακής καινοτομίας, έχοντας πλέον εισέλθει στον τρίτο χρόνο λειτουργίας του στην Ελλάδα. 

Οδηγός για την ασφαλή χρήση των φαρμάκων

Ένας ψηφιακός χώρος ενημέρωσης για την κατανόηση των θεμάτων που μπορεί να προβληματίζουν και να απασχολούν έναν ασθενή.H Bayer Ελλάς πιστή στην αποστολή της, Επιστήμη για μια καλύτερη ζωή, τοποθετεί τον ασθενή στο επίκεντρο παρουσιάζοντας έναν πρωτοποριακό Ενημερωτικό Οδηγό με στόχο την καλύτερη ενημέρωσή των ασθενών σχετικά με την ασφαλή χρήση των φαρμάκων.

Παιδική και εφηβική παχυσαρκία: #PameNaXasoume την αρνητική πρωτιά στην Ευρώπη

Η Novo Nordisk Hellas, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας καθώς και της συνεισφοράς της, στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού της Ελλάδος για τη σημασία της πρόληψης της παιδικής και εφηβικής παχυσαρκίας, προχώρησε σήμερα στην υλοποίηση της 1ης ενέργειας του μνημονίου συνεργασίας με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.).

Οι δράσεις της Μenarini Hellas για την εκπαίδευση επαγγελματιών Υγείας και ενημέρωση ασθενών για την Αρτηριακή Υπέρταση

1 στους 3 Έλληνες τα τελευταία χρόνια πάσχουν από αρτηριακή υπέρταση και πολλές φορές χωρίς να το γνωρίζουν . Οι δράσεις της Μenarini Hellas για την εκπαίδευση επαγγελματιών Υγείας και ενημέρωση ασθενών για την Αρτηριακή Υπέρταση .

Περιβαλλοντική δράση με πρωτοβουλία των φαρμακευτικών συλλόγων

«Μόνο μια Γη» είναι το κεντρικό  σύνθημα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος Είναι ζωτικής σημασίας να διαφυλάξουμε την υγεία της ατμόσφαιράς της, τον πλούτο και την ποικιλομορφία της ζωής στη Γη, τα οικοσυστήματά της και τους πεπερασμένους πόρους της.

H Allergan Aesthetics δημιουργεί το μέλλον στην Αισθητική Ιατρική ενισχύοντας το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της  

Allergan Aesthetics: Κορυφαία brands συνθέτουν το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας με ενέσιμες θεραπείες προσώπου1 και θεραπείες body contouring.Η υβριδική ενέσιμη θεραπεία διπλής δράσης HArmonyCa™ 3με λιδοκαΐνη αποτελεί τη νέα, καινοτόμα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο.