Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

Κ3 – Κέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών: Συμμετοχή στον 16ο κύκλο Accelerator στο Higgs

Κ3 – Κέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών: Συμμετοχή στον 16ο κύκλο Accelerator στο Higgs

Κ3 – Κέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών: Οχτώ οργανώσεις συμμετέχουν σε ένα εντατικό ταξίδι δύο εβδομάδων γεμάτο γνώσεις, συνεργασία και δικτύωση!

Συνεχίζεται η εκπαίδευση των ΜΚΟ στο Higgs κατά τον 16ο κύκλο του Accelerator! Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Κ3 – Κέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών, “ένα εντατικό ταξίδι γνώσεων, συνεργασιών & δικτύωσης συνεχίζεται με εντατικό ρυθμό. Η υποστήριξη που λαμβάνουμε για να υλοποιήσουμε το όραμά μας και να πετύχουμε τον μεγαλύτερο κοινωνικό αντίκτυπο, μας είναι εξαιρετικά πολύτιμη: Ερωτηματολόγια, Συνεντεύξεις, Συναντήσεις, Προσωπικές παρεμβάσεις με τους επαγγελματίες της ομάδας του HIGGS μας «εξοπλίζουν» με πληροφορίες και εργαλεία. Οχτώ οργανώσεις συμμετέχουμε σε ένα εντατικό ταξίδι δύο εβδομάδων γεμάτο γνώσεις, συνεργασία και δικτύωση!”

“Η ομάδα του HIGGS και οι πολύτιμοι συνεργάτες τους μας βοηθούν να εξελιχθούμε σε θέματα Στρατηγικής & Διαχείρισης #ΜΚΟ.
Μαζί μας βρίσκονται και άλλα μέλη από τις ομάδες του Incubator & GSE Incubator που θέλουν να φρεσκάρουν τις γνώσεις τους”, καταλήγει το Κ3.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Κ3: Προσωπικός Βοηθός Ογκολογικού Ασθενούς - Κινητή Μονάδα Πρόληψης & Αντιμετώπισης

Ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στη διασφάλιση των δικαιωμάτων των ευπαθών ομάδων

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Έκθεση χειροτεχνίας από άτομα με αναπηρία

Στην έκθεση χειροτεχνίας από άτομα με αναπηρία που διοργανώνει το Κέντρο Εργασίας ΑΜΕΑ Α. Λιοσίων στο Μετρό Συντάγματος, βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

ΕΣΑμεΑ: Η έλλειψη αίματος και οι υπομεταγγίσεις κοστίζουν ζωές!

ΕΣΑμεΑ: "Η Αιμοδοσία θα πρέπει να ληφθεί υπόψη στον Εθνικό Σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της κρίσης ώστε να μην διακινδυνεύσουν ζωές ή να υπάρξουν παράπλευρες απώλειες λόγω κορωνοϊού", αναφέρει μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή της η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία.

ΕΣΑμεΑ: Επιτέλους η ΕΡΤ να μεταδώσει ειδήσεις για ΟΛΟΥΣ τους πολίτες!

ΕΣΑμεΑ: Επιστολή στη διοίκηση της ΕΡΤ και στο αρμόδιο υπουργείο απέστειλε η ΕΣΑμεΑ, διαμαρτυρόμενη για πολλοστή φορά για την αιφνίδια διακοπή της μετάδοσης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ στην ελληνική νοηματική γλώσσα το 2019.

Greece Race for the Cure® 2022: Οι εγγραφές άνοιξαν

Greece Race for the Cure® 2022: Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου είμαστε και πάλι ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ από τον καρκίνο του μαστού. Για σένα, για μένα, για όλους και όλες μας!