Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

Κ3 – Κέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών: Συμμετοχή στον 16ο κύκλο Accelerator στο Higgs

Κ3 – Κέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών: Συμμετοχή στον 16ο κύκλο Accelerator στο Higgs

Κ3 – Κέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών: Οχτώ οργανώσεις συμμετέχουν σε ένα εντατικό ταξίδι δύο εβδομάδων γεμάτο γνώσεις, συνεργασία και δικτύωση!

Συνεχίζεται η εκπαίδευση των ΜΚΟ στο Higgs κατά τον 16ο κύκλο του Accelerator! Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Κ3 – Κέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών, “ένα εντατικό ταξίδι γνώσεων, συνεργασιών & δικτύωσης συνεχίζεται με εντατικό ρυθμό. Η υποστήριξη που λαμβάνουμε για να υλοποιήσουμε το όραμά μας και να πετύχουμε τον μεγαλύτερο κοινωνικό αντίκτυπο, μας είναι εξαιρετικά πολύτιμη: Ερωτηματολόγια, Συνεντεύξεις, Συναντήσεις, Προσωπικές παρεμβάσεις με τους επαγγελματίες της ομάδας του HIGGS μας «εξοπλίζουν» με πληροφορίες και εργαλεία. Οχτώ οργανώσεις συμμετέχουμε σε ένα εντατικό ταξίδι δύο εβδομάδων γεμάτο γνώσεις, συνεργασία και δικτύωση!”

“Η ομάδα του HIGGS και οι πολύτιμοι συνεργάτες τους μας βοηθούν να εξελιχθούμε σε θέματα Στρατηγικής & Διαχείρισης #ΜΚΟ.
Μαζί μας βρίσκονται και άλλα μέλη από τις ομάδες του Incubator & GSE Incubator που θέλουν να φρεσκάρουν τις γνώσεις τους”, καταλήγει το Κ3.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Κ3: Προσωπικός Βοηθός Ογκολογικού Ασθενούς - Κινητή Μονάδα Πρόληψης & Αντιμετώπισης

Ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στη διασφάλιση των δικαιωμάτων των ευπαθών ομάδων

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Επίδειξη μόδας ΑΜΕΑ για 6η χρονιά στον Άλιμο

Άλιμος ΑμεΑ: Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αλίμου, ενώ ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης τόνισε πόσο σημαντική είναι κάθε δράση που βοηθά τα άτομα με αναπηρία να απολαμβάνουν δικαιώματα κι ελευθερίες χωρίς διακρίσεις.

Βγες από το κάδρο: Εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης

Βγες από το κάδρο: Στόχος της εκστρατείας είναι η ενημέρωση του κοινού για τη τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρίες, την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την προώθηση της κατανόησης σε θέματα αναπηρίας.