Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

ΝΟΣΗΛΕΙΑ: 2o Δωρεάν Webinar “Ανακουφιστική φροντίδα & νοσηλεία στο σπίτι”

ΝΟΣΗΛΕΙΑ: 2o Δωρεάν Webinar “Ανακουφιστική φροντίδα & νοσηλεία στο σπίτι”

ΝΟΣΗΛΕΙΑ: To Webinar διεξάγεται σήμερα, Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, και ώρα 17:00 – 20:00.

Έπειτα από το εξαιρετικό ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε για το 1ο Webinar με θέμα: «Ανακουφιστική φροντίδα και νοσηλεία στο σπίτι», η ΝΟΣΗΛΕΙΑ, μας προσκαλεί στο 2ο σχετικό Webinar, την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 και ώρα 17:00 – 20:00.

Η μετάδοση θα πραγματοποιηθεί μέσω YouTube και Facebook.

To webinar θα χαιρετίσουν η Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, κα Μίνα Γκάγκα και ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας, κος Μάριος Θεμιστοκλέους.

Στόχος – όπως και στο 1ο μας webinar- είναι η ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας, των ασθενών αλλά και των φροντιστών τους, προκειμένου να αναδείξουμε την αξία των υπηρεσιών αυτών για τους ασθενείς, την οικογένεια και το κράτος αλλά και η προσέλκυση εθελοντών και υποστηρικτών που αποτελούν το θεμέλιο για τις δράσεις της ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ.

Η παρακολούθηση είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Webinar με θέμα "Ανακουφιστική φροντίδα και νοσηλεία στο σπίτι"

Οι στρατηγικοί στόχοι και το όραμα του Υπουργείου Υγείας για 2021-2023

Κέντρο oλοκληρωμένης ογκολογικής και ανακουφιστικής φροντίδας στο Μetropolitan Hospital

Εγκεφαλικό: Λίγοι είναι οι ασθενείς που δέχονται ανακουφιστική φροντίδα κατά τη νοσηλεία

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΕΣΑμεΑ: Να μπει τέλος στη δυσμενή μεταχείριση των πολιτών με αναπηρία

ΕΣΑμεΑ: Διάταξη νόμου που θα απαγορεύει εκδηλώσεις δημοσίων αρχών και φορέων που δεν πληρούν προδιαγραφές προσβασιμότητας, φυσικής και ψηφιακής ζητά η Συνομοσπονδία από τον Πρωθυπουργό.

Έντονη διαμαρτυρία της ΕΣΑμεΑ στον Χατζηδάκη για την προκήρυξη ΔΕΔΔΗΕ

ΕΣΑμεΑ: Η Συνομοσπονδία ΑμεΑ ζητά από τον υπουργό την ανάκληση της προκήρυξης ΑΡΙΘΜΟΣ 1/2022 πλήρωσης τριακοσίων ενενήντα τριών (393) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών από τις 16.06.2022 έως τις 06.07.2022.

Η ΕΣΑμεΑ χαιρετίζει την ίδρυση γραφείου του ΠΟΥ στην Αθήνα

ΕΣΑμεΑ: Το «πολιτοκεντρικό» μοντέλο που προωθεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός τα τελευταία χρόνια χαίρει της εκτίμησης του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου αναπηρικού κινήματος, αναφέρει μεταξύ άλλων, η Εθνική Συνομοσπονδία ατόμων με αναπηρία σε ανακοίνωση της αναφορικά με την ίδρυση γραφείου ΠΟΥ στην Αθήνα.

O Πανελλήνιος Σύλλογος Κυστικής Ίνωσης στο  45ο ECFS στο Ρότερνταμ

Πανελλήνιος Σύλλογος Κυστικής Ίνωσης: Η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου, Κωνσταντίνα Γιαννάκη παρευρέθηκε στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Κυστικής Ίνωσης CF Europe και στο Επιστημονικό Συνέδριο ECFS που πραγματοποιήθηκαν από τις 7 έως 11 Ιουνίου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, εκπροσωπώντας τους Έλληνες ασθενείς με Κυστική Ίνωση.