Ρεπορτάζ Υγείας

Θεαγένειο: ΕΔΕ διέταξε ο Άδωνις Γεωργιάδης για περιστατικό στη Γαστρεντερολογική Κλινική

Θεαγένειο: ΕΔΕ διέταξε ο Άδωνις Γεωργιάδης για περιστατικό στη Γαστρεντερολογική Κλινική

Θεαγένειο: "Δεν θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια κατά του ΕΣΥ, ταλαιπωρώντας τους ασθενείς. Πρόκειται περί ντροπής. Ο υπεύθυνος θα τιμωρηθεί παραδειγματικά", δήλωσε ο υπουργός.

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης διέταξε τη διενέργεια ΕΔΕ για περιστατικό που έλαβε χώρα στο Θεαγένειο νοσοκομείο και είδε το φως της δημοσιότητας. Όπως σχολίασε με ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter) ο Υπουργός μεταξύ άλλων είπε πως: “Δεν θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια κατά του ΕΣΥ, ταλαιπωρώντας τους ασθενείς. Πρόκειται περί ντροπής. Ο υπεύθυνος θα τιμωρηθεί παραδειγματικά”.

Θεαγένειο: Ελλείψεις καταγγέλουν οι γιατροί

Πιο συγκεκριμένα, ο διευθυντής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Θεαγένειου, Δημήτρης Τζιλβές, είχε δημοσιοποιήσει φωτογραφία με ασθενή του νοσοκομείου, όπου ξάπλωνε σε τρεις πλαστικές καρέκλες στον χώρο αναμονής του 4ου ορόφου. Ο ασθενής, όπως αναφέρει ο διευθυντής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Θεαγένειου, είχε υποβληθεί σε ενδοσκόπηση και ξαπλώνει στις καρέκλες και όχι σε κρεβάτι ή έστω ράντζο. προκειμένου να συνέλθει από τη μέθη. Αντί για την αίθουσα ανάνηψης, οι ασθενείς είναι υποχρεωμένοι να προσπαθούν να συνέλθουν στην αίθουσα αναμονής, όπου περιμένουν άλλοι ασθενείς και οι συνοδοί τους για εξετάσεις.

Τι απάντησε ο υπουργός Υγείας;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

ΚΑΠΑ 3: 3 μήνες λειτουργίας της Κινητής Μονάδας Ενημέρωσης και Διαχείρισης εντός του ΠΓΝΑ

Τα μέτρα για τον εκσυγχρονισμό της υγείας ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ - Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις για βασικές ασθένειες

Έκτακτες προσλήψεις υγειονομικών για εμβολιασμούς

Κινητοποιήσεις σε Αττική, Βόρεια Ελλάδα και Δυτική Μακεδονία

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Το οικονομικό βάρος της παιδικής λεκτικής κακοποίησης από ενήλικες υπολογίζεται σε 300 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως

Η αντιμετώπισή της μας δίνει ένα ισχυρό μοχλό πρόληψης των διαταραχών ψυχικής υγείας και του τεράστιου κόστους τους τόσο για το Ηνωμένο Βασίλειο όσο και για την παγκόσμια οικονομία.

Οδηγίες καταλληλότητας οδηγών με καρδιολογικές παθήσεις από την Καναδική Καρδιαγγειακή Εταιρεία

"Εάν ένας γιατρός πιστεύει ότι ένας οδηγός είναι επικίνδυνος, σε ορισμένες επαρχίες του Καναδά, η αναφορά στις αρχές μεταφορών είναι υποχρεωτική. Αυτή είναι μία από τις κατευθυντήριες γραμμές που εκδόθηκαν για την ασφάλεια των ασθενών και επίσης για την ασφάλεια των γύρω τους ."

Ντελέκος: Ένα πλαίσιο για να μοιραστούμε το ρίσκο από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής

Ντελέκος (Gallagher Re): Πώς οι τράπεζες, οι ασφαλιστικές εταιρείες και οι ρυθμιστικές αρχές στον κόσμο, την Ευρώπη αλλά και την Ελλάδα αντιμετωπίζουν τις επιπτώσεις αλλά και τις ευκαιρίες που δημιουργεί η κλιματική αλλαγή.

Οι ειδικοί δίνουν συστάσεις για μεγαλύτερη και καλύτερη ζωή σε ασθενείς με κολπική μαρμαρυγή

Μια χαμηλή επιβάρυνση με κολπική μαρμαρυγή σχετίζεται με χαμηλά ποσοστά εγκεφαλικού και καρδιακής ανεπάρκειας. Η μείωση της επιβάρυνσης της κολπικής μαρμαρυγής ΚΜ εξελίσσεται σε θεραπευτικό στόχο σε ασθενείς με κολπική μαρμαρυγή ΚΜ».