Ρεπορτάζ Υγείας

ΦΣΛ: Συμμετοχή των Φαρμακοποιών στις κινητοποιήσεις ενάντια στο άδικο καθεστώς φορολόγησης

ΦΣΛ: Συμμετοχή των Φαρμακοποιών στις κινητοποιήσεις ενάντια στο άδικο καθεστώς φορολόγησης

ΦΣΛ: Σήμερα Τετάρτη 6/12/2023 στις 18.00 θα ξεκινήσει μεγάλη πορεία μηχανοκίνητων οχημάτων από τη σκεπαστή αγορά της Νεάπολης στην οποία καλούν τα μέλη τους και τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν.

Οι φαρμακοποιοί της Λάρισας συμμετέχουν ενεργά στον αγώνα των ελεύθερων επαγγελματιών ενάντια στο άδικο καθεστώς φορολόγησης και το προς ψήφιση φορολογικό νομοσχέδιο, που ορίζει τεκμήρια για τη φορολόγηση, λειτουργώντας ισοπεδωτικά έναντι όλων των μικρών επιχειρήσεων και επιτρέποντας στους μεγαλοφοροφυγάδες να συνεχίσουν να φοροδιαφεύγουν και στις μεγάλες επιχειρήσεις να συνεχίσουν να απολαμβάνουν εξαιρετικών προνομίων.

Το νομοσχέδιο αυτό θα αποδειχθεί εξοντωτικό αρχικά για τους πιο αδύναμους και κατ’ αυτό τον τρόπο καταπατά κάθε έννοια ισονομίας και δικαιοσύνης. Σήμερα Τετάρτη 6/12/2023 στις 18.00 θα ξεκινήσει μεγάλη πορεία μηχανοκίνητων οχημάτων από τη σκεπαστή αγορά της Νεάπολης στην οποία καλούν τα μέλη τους και τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν. Αύριο Πέμπτη 7/12/2023, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου, στις 8 το πρωί θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στην Εφορία Λάρισας, στην οποία, επίσης, θα συμμετέχουν.

ΦΣΛ: Τι ζητούν οι Φαρμακοποιοί

  • Κατάργηση του φορολογικού νομοσχεδίου και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, ακόμη, κι αν γίνει νόμος του Κράτους.
  • Φορολόγηση με βάση το πραγματικό εισόδημα για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και κατάργηση των τεκμηρίων στις επιχειρήσεις, καθώς και των τεκμηρίων διαβίωσης.
  • Θέσπιση αφορολογήτου ορίου για τους μικρούς ελεύθερους επαγγελματίες.
  • Μείωση των εξοντωτικών έμμεσων φόρων που πληρώνουν ανεξαιρέτως όλοι οι πολίτες της χώρας στα καύσιμα, στο ρεύμα, στο φπα και αλλού.
  • Στόχευση στις πραγματικά μεγάλες επιχειρήσεις με τα λιμνάζοντα κεφάλαια εκατομμυρίων ευρώ και τα αποδιδόμενα αφορολόγητα μερίδια.
  • Κατάργηση των μνημονιακών εισπρακτικών μεθόδων που εφαρμόζονται στα φαρμακεία με το rebate, το clawback και το 0,8%.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Τέλος στα μετρητά για τις αγοραπωλησίες ακινήτων

Οι 22 αλλαγές στη φορολογία από την 1η Ιανουαρίου 2024 - Ανάλυση

Χειρόφρενο για 48 ώρες τραβούν τα ταξί 5-6 Δεκεμβρίου

Τι αλλάζει στην φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Είναι τα λασπώδη ποτά πραγματικά βλαβερά για την υγεία των μικρών παιδιών;

Αλλά για ένα μικρό παιδί, λόγω του μεγέθους του, θεωρήθηκε ότι ο κίνδυνος κρίθηκε αρκετά υψηλός ώστε να εκδοθούν προειδοποιήσεις. Ωστόσο, η απάντηση και οι συστάσεις του Οργανισμού Προτύπων Τροφίμων για περιορισμό της παροχής γλυκερίνης σε μικρά παιδιά θα μπορούσαν να ωφεληθούν από τη σαφέστερη ενημέρωση και την αποτελεσματικότερη εφαρμογή τους.

Κωστής Χατζηδάκης: Υπεβλήθη σε χολοκυστεκτομή στο Αττικό Νοσοκομείο ο ΥΠΕΘΑ

Κωστής Χατζηδάκης: Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κ. Χατζηδάκης υποβλήθηκε στο Νοσοκομείο μας σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή λόγω οξείας χολοκυστίτιδας. Η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία και ο Υπουργός αναρρώνει ομαλά.

ΦΣΘ: Στάση εργασίας με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την τραγωδία στα Τέμπη

ΦΣΘ: Κήρυξη στάσης εργασίας για αύριο Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, από τις 11:30 έως τις 14:30, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ανείπωτη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Τι είναι η μετωποκροταφική άνοια

Ομάδες υποστήριξης και ιατρικοί σύλλογοι για τις διάφορες διαταραχές του μετώπιου κροταφικού εκφυλισμού μπορούν να βοηθήσουν τους ασθενείς, τις οικογένειές τους και τους συνεργάτες φροντίδας να τις αντιμετωπίσουν. «Η καθιέρωση μιας έγκαιρης και ακριβούς διάγνωσης της FTD είναι το πρώτο βασικό βήμα», λέει ο Δρ Boeve.