Ρεπορτάζ Υγείας

ΕΟΠΥΥ: Συνεχίζεται η αγαστή συνεργασία με τις Ένοπλες Δυνάμεις

ΕΟΠΥΥ: Συνεχίζεται η αγαστή συνεργασία με τις Ένοπλες Δυνάμεις

ΕΟΠΥΥ: Με τον αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη και τον υπαρχηγό Αντιστράτηγο Ανδρέα Κορωνάκη συναντήθηκε η κα Θεανώ Καρποδίνη στο γραφείο του αρχηγού.

Με τον αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη και τον υπαρχηγό Αντιστράτηγο Ανδρέα Κορωνάκη συναντήθηκε την Παρασκευή 31 Απριλίου η Διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ, κα Θεανώ Καρποδίνη στο γραφείο του αρχηγού, στο Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Κατά τη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συζητήθηκε το θέμα των πληρωμών του ΕΟΠΥΥ σε στρατιωτικά νοσοκομεία. Ο Αντιστράτηγος Χουδελούδης εξέφρασε στη Διοικήτρια την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι την τελευταία διετία για πρώτη φορά προβλέφθηκε ειδική επιχορήγηση από το ΓΛΚ για τα στρατιωτικά νοσοκομεία και υπερδιπλασιάστηκε το συνολικό ποσό πληρωμών.

Η Διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ ευχαρίστησε για την τιμητική πρόσκληση και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία των Ενόπλων Δυνάμεων και του ΕΟΠΥΥ που πάντα πρωτοπορούν και συμμετέχουν σε κάθε πιλοτική δράση που υλοποιεί ο Οργανισμός. Στη Διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ, Θεανώ Καρποδίνη, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από το ΓΕΣ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

ΕΟΠΥΥ: Ηλεκτρονική έγκριση 15 φαρμάκων για σοβαρές παθήσεις

ΕΟΠΥΥ: Νόμιμη η αντικατάσταση Γενικού Διευθυντή Οικονομικών σύμφωνα με Καρποδίνη

Στηρίζει τις ενέργειες της Διοικήτριας το ΔΣ του ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ: Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Το νοσοκομείο Καβάλας κατασκευάζει υβριδική αίθουσα χειρουργείου

Νοσοκομείο Καβάλας: Το νοσοκομείο Καβάλας επισκέφτηκε η γενική γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας, Λίλιαν Βιλδιρίδη η οποία συνεχάρη τον διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας για την καθιέρωση χειρουργείου ημέρας.

Εγκέφαλος Υγεία - Ο ρόλος της διατροφής και της άσκησης στην ανάσχεση νευροεκφυλιστικών παθήσεων

Όπως επισήμανε ο Καθηγητής του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ΤΕΦΦΑ, Χαράλαμπος Τσορμπατζούδης, η άσκηση συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάσχεση νευροεκφυλιστικών παθήσεων και μπορεί να καθυστερήσει την έναρξη του Αλτσχάιμερ.

Ο θηλασμός συνδέεται με χαμηλότερα επίπεδα σωματικού λίπους στην ηλικία των εννέα ετών

«Τα πρότυπα διατροφής των βρεφών, ειδικά η μικρότερη διάρκεια θηλασμού, η πρώιμη εισαγωγή σόδας και η κοινή τους επίδραση, μπορεί να επηρεάσουν τα επίπεδα σωματικού λίπους αργότερα στην παιδική ηλικία».

Ανακαλύφθηκαν ιοί ως νέα θεραπευτική επιλογή της ατοπικής δερματίτιδας

Ενώ αυτό καθιστά πρόκληση για τους επιστήμονες να εντοπίσουν τον τύπο του φάγου που απαιτείται για έναν συγκεκριμένο σκοπό, τους δίνει επίσης τη δυνατότητα να τους χρησιμοποιούν στοχευμένα.