Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Αποκλειστικά

ΕΟΠΥΥ Αποκλειστικό : Καθαιρέθηκε ο Κωνσταντίνος Μπαρούς

ΕΟΠΥΥ Αποκλειστικό : Καθαιρέθηκε ο Κωνσταντίνος Μπαρούς

Καθαιρέθηκε ο Κωνσταντίνος Μπαρούς από την θέση Προϊσταμένου Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υποθέσεων του ΕΟΠΥΥ, με απόφαση της Διοικήτριας , σύμφωνα με το ρεπορτάζ του www.healthweb.gr.

Ο μόνιμος  υπαλλήλος του ΕΟΠΥΥ Κ.  Μπαρούς ο οποίος εργαζόταν  από την πρώτη ημέρα ίδρυσης του οργανισμού , καθαιρέθηκε από τα καθήκοντα του Προϊσταμένου Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υποθέσεων του ΕΟΠΥΥ και μετακινήθηκε στην Περιφερειακή Διεύθυνση ΕΟΠΥΥ Δυτικής Αθήνας Α΄ και  ανέλαβε προσωρινά  καθήκοντα  Προϊσταμένου της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του www.healthweb.gr πρόκειται για μια απόφαση που έλαβε η διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ και η αιτιολογία φαίνεται να είναι η συνταξιοδότηση της διευθύντριας στην ΠΕΔΙ Δυτικής Αττικής άρα η κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών.

  • Στο παρασκήνιο ο  ο υπουργός Υγείας δεν  γνώριζε την απόφαση αυτή .
  • Ο κ. Μπαρούς επρόκειτο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας , να ήταν μέλος στη νέα 7μελη σύνθεση του ΔΣ του ΕΟΠΥΥ, ίσως και αντιπρόεδρος. Θα ισχύσει αυτό και μετά τη μετακίνησή του;

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Αυξάνεται το όριο δαπάνης του ΕΟΠΥΥ στην κατηγορία «υπηρεσίες διαγνωστικών εξετάσεων και πράξεων» αναδρομικά για το 2022

Γ.Πισσάκας στο healthweb:Η ολοήμερη λειτουργία των ακτινοθεραπευτικών κέντρων βελτίωσαν την θεραπεία

Μίνα Γκάγκα στο healthweb: Θα δώσουμε αντιφυματικά φάρμακα χωρίς συμμετοχή

Επισημάνσεις της Φαρμακοβιομηχανίας για την παραγωγή και διανομή φαρμάκων διεθνώς και στην Ελλάδα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα προϊόντα κάνναβης

Το φυτό της κάνναβης και ειδικά η ουσία CBD είναι γνωστή σε ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών στην χώρα μας, τόσο μέσα από τις θεραπευτικές τους χρήσεις όσο και από διάφορα βρώσιμα προϊόντα αλλά και καλλυντικά.

Αποκλειστικό : Μετατίθεται για 1 Ιουλίου η λειτουργία της  ηλεκτρονικής πλατφόρμας προμήθειων της ΕΚΑΠΥ

Μετατίθεται για την 1 Ιουλίου η λειτουργία της  ηλεκτρονικής πλατφόρμας που έφτιαξε η  Εθνική Κεντρική Αρχή Προμηθειών Υγείας ( Ε.Κ.Α.Π.Υ. ) ώστε   να πραγματοποιούνται κεντρικά οι προμήθειες φαρμάκων αλλά και ιατροτεχνολογικων στα Δημόσια Νοσοκομεία, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.healthweb.gr.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ στην ΧΡΩΠΕΙ: Η Καθυστέρηση τριών ετών και ο υπερδιπλασιασμός του κόστους

Όταν ξεκίνησε το μεγάλο στοίχημα της Πολιτείας Καινοτομίας στην ΧΡΩΠΕΙ τον Δεκέμβριο του 2020 είχε δοθεί ένας πανηγυρικός χαρακτήρας και όλοι θεωρούσαν ότι θα γινόταν με ΣΔΙΤ και ότι θα συμμετείχαν πολλές εταιρείες του χώρου ΄με προϋπολογισμό  100.000.000 ευρώ .Είχαν καταθέσει φάκελο τέσσερα (4) κοινοπρακτικά σχήματα και θα υπήρχε και χρηματοδότηση από  το ταμείο ανάκαμψης.

Στ.Κυμπουρόπουλος στο healthweb: Έχουμε μία κρίσιμη ευκαιρία να διαμορφώσουμε το μέλλον της υγείας στην Ευρώπ

Ο κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος Ευρωβουλευτής και ψυχίατρος παραχώρησε συνέντευξη στο www.healthweb.gr και την δημοσιογράφο Νικολέτα Ντάμπου , μιλώντας για τις Σπάνιες παθήσεις και την νωτιαία μυϊκή ατροφία αναδεικνύοντας την ανάγκη να δημιουργηθεί μια ενιαία λίστα υποχρεωτικών νεογνικών ελέγχων στην Ε.Ε αλλά και για τις ελλείψεις φαρμάκων και πως μπορεί να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα σε ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και συγκεκριμένα στην Ελλάδα .

Close Icon