Ρεπορτάζ Υγείας

900 ευρώ για … κουλουράκια με απευθείας ανάθεση σε catering από το Υπ. Υγείας

900 ευρώ για … κουλουράκια με απευθείας ανάθεση σε catering από το Υπ. Υγείας

Της Νικολέτας Ντάμπου

Με απευθείας ανάθεση σε catering δίνει το υπουργείο Υγείας περί τα 900 ευρώ για … κουλουράκια και χυμούς για εκδήλωση που θα λάβει χώρα σήμερα και αύριο με θέμα την « Εκπαίδευση Διοικητών & Αναπληρωτών Διοικητών 1ης & 2ης ΥΠε στα θέματα Οικονομικών, Προμηθειών, Ποιότητας, Επικοινωνίας, Ψηφιακών Συστημάτων Νοσοκομείων, Διαχείρισης Κρίσεων, ΕΣΠΑ και Δημόσιας Υγείας».

Αναλυτικότερα, αντικείμενο του εν λόγω έργου είναι η παροχή υπηρεσιών catering (διαλείμματος καφέ και συνοδευτικών με ελαφρύ γεύμα-σνακ) για τη διοργάνωση εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί από Υπ. Υγείας στο αμφιθέατρο του ΕΚΑΒ με τη συμμετοχή το πολύ 90 ατόμων (ομιλητές, προσκεκλημένοι, συνεργάτες του γρ. Γεν. Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας, Διοικητές & Υποδιοικητές των ΥΠΕ, άτομα από το χώρο της υγείας κ.λ.π.).

Ειδικότερα στις δύο ημέρες – όπως προβλέπεται από το σχετικό έγγραφο – θα προσφερθούν στους συμμετέχοντες, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα, τα εξής: για την 1η μέρα: χυμός, τσάι, νερό, και καφές με …συνοδευτικά κουλουράκια ή και κέικ, καθώς και ελαφρύ γεύμα- σνακ με σάντουιτς και για την 2η μέρα: χυμός, τσάι, νερό, και καφές με συνοδευτικά κουλουράκια ή και κέικ.

Η συνολική δαπάνη για τη παροχή υπηρεσιών catering δεν θα υπερβαίνει το ποσό των εννιακοσίων τριών ευρώ και ενενήντα έξι λεπτών (903,96€), συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ και των νόμιμων κρατήσεων, και θα καλυφθεί από πιστώσεις του προϋπολογισμού του προγράμματος συγχρηματοδοτούμενων ενεργειών Τεχνικής Βοήθειας (Υποπρόγραμμα Α) του ΕΣΠΑ, στο έργο με MIS 5001240 με ενάριθμο 2016ΣΕ49110000 και συγκεκριμένα στην Κατηγορία «Γ’ – Γ1 Οργάνωση Εκδηλώσεων-συνεδριάσεων-συσκέψεων».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η τελευταία κλινική αμβλώσεων του Μιζούρι προσελκύει διαδηλωτές που αποδοκιμάζουν την απαγόρευση

25/06: Ο χάρτης της διασποράς των κρουσμάτων του κορωνοϊού

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Κορωνοϊός Κρούσματα 25/06: 12.082 νέα κρούσματα - 8 νεκροί - 88 διασωληνωμένοι

Κορωνοϊός Κρούσματα 25/06: 12.082 νέες λοιμώξεις από τον ιό εντοπίστηκαν σήμερα στη χώρα. Οι διασωληνωμένοι ανέρχονται στους 88, ενώ το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 8 νέοι θάνατοι.

Το CDC συνιστά εμβόλια covid για μωρά και παιδιά κάτω των 5 ετών. Ακολουθούν 6 πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς

Λιγότερος απολυταρχισμός και περισσότερη ταπεινότητα από τους υπαλλήλους της δημόσιας υγείας θα συνέβαλλε πολύ στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού.

Το ξέσπασμα μηνιγγιτιδόκοκκου στη Φλόριντα μεταξύ ομοφυλόφιλων και αμφιφυλόφιλων ανδρών είναι ένα από τα χειρότερα στην ιστορία των ΗΠΑ

Οι άνθρωποι μπορούν να βρουν ένα εμβόλιο για μηνιγγιτιδόκοκο επικοινωνώντας με το ιατρείο, το φαρμακείο, το κοινοτικό κέντρο υγείας ή το τοπικό τμήμα υγείας.

Κορωνοϊός Κρούσματα 24/06: 11.972 νέα κρούσματα - 13 νεκροί - 86 διασωληνωμένοι

Κορωνοϊός Κρούσματα 24/06: 11.972 νέες λοιμώξεις από τον ιό εντοπίστηκαν σήμερα στη χώρα. Οι διασωληνωμένοι ανέρχονται στους 86, ενώ το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 13 νέοι θάνατοι.