Πολιτική Υγείας

Εμβόλια COVID: Πώς να αναζητήσετε παρόχους και να βρείτε τη διαθεσιμότητα

Εμβόλια COVID: Πώς να αναζητήσετε παρόχους και να βρείτε τη διαθεσιμότητα

Ωστόσο, τα εμβόλια ενδέχεται να μην είναι ευρέως διαθέσιμα σε τοπικά νοσοκομεία ή ιατρεία σε ορισμένες περιοχές, επομένως ο έλεγχος του ιστότοπου της κυβέρνησης είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε ραντεβού.

Εμβόλια COVID: Βρείτε την πιο βολική τοποθεσία και τα διαθέσιμα ραντεβού στο Vaccines.gov Η Αμερική πλησιάζει το σημαντικό ορόσημο των 50% πλήρους εμβολιασμού COVID-19, και η εύρεση μιας δόσης εμβολίου δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων έδωσαν ευρέως διαθέσιμα εμβόλια τον Απρίλιο με το Ομοσπονδιακό Πρόγραμμα Φαρμακείων Λιανικής να συνεργάζεται με σχεδόν δύο δωδεκάδες εθνικά φαρμακεία και ανεξάρτητα δίκτυα φαρμακείων. Τα εμβόλια διατίθενται στα CVS, Rite Aid και Walgreens, καθώς και σε μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης, συμπεριλαμβανομένων των Kroger, Walmart και Albertsons.

Τα άτομα μπορούν να βρουν την πιο βολική τοποθεσία και τα διαθέσιμα ραντεβού χρησιμοποιώντας το ομοσπονδιακό εργαλείο στο Vaccines.gov. Η λήψη του εμβολίου είναι δωρεάν για όλους.

Το CDC σημειώνει επίσης έναν αριθμό διαθέσιμων πόρων για να βοηθήσει τους γονείς και τα άτομα να διαχειριστούν πώς μπορούν να κάνουν ένα εμβόλιο, όπως μεταφορά μέσω Uber και Lyft και φροντίδα παιδιών από το YMCA και το KinderCare.

Ορισμένες περιοχές παρέχουν εμβόλια σε ειδικές τοποθεσίες: Η Νέα Υόρκη έχει χρησιμοποιήσει το Jacob Javits Center για τη διανομή εμβολίων και μπορεί να βρεθεί σε ορισμένα ταξιδιωτικά κέντρα, συμπεριλαμβανομένων των σιδηροδρομικών σταθμών και των αεροδρομίων όπως το Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο και το LAX.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι ιστότοποι εμβολίων στα κέντρα ταξιδιού θα χρησιμοποιούν το εμβόλιο Johnson & Johnson, ώστε τα άτομα να μην χρειάζεται να επιστρέψουν για τη δεύτερη λήψη.

Οι βετεράνοι και οι οικογένειές τους μπορούν ακόμη και να εμβολιασθούν στο ιατρικό τους κέντρο.

Ωστόσο, τα εμβόλια ενδέχεται να μην είναι ευρέως διαθέσιμα σε τοπικά νοσοκομεία ή ιατρεία σε ορισμένες περιοχές, επομένως ο έλεγχος του ιστότοπου της κυβέρνησης είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε ραντεβού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Ορισμένα νοσοκομεία των ΗΠΑ αναφέρουν ρεκόρ ή σχεδόν καταγεγραμμένου όγκου ασθενών

Ασθενείς με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα δεν ανταποκρίνονται στον εμβολιασμό COVID-19

Η παραλλαγή Delta έχει εντοπιστεί σε τουλάχιστον 111 χώρες και είναι πιθανό να γίνει το κυρίαρχο στέλεχος παγκοσμίως τους επόμενους μήνες

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Μάριος Θεμιστοκλέους: Πώς διαμορφώνονται τα ποσοστά εμβολιασμών ανά ηλικιακή ομάδα

Μάριος Θεμιστοκλέους: Τα ποσοστά των εμβολιασμένων ανά ηλικιακή ομάδα ανακοίνωσε σήμερα (26/07) στην ενημέρωση της Δευτέρας, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Μάριος Θεμιστοκλέους: Την Παρασκευή 30/07 ανοίγει η πλατφόρμα για εμβολιασμούς παιδιών άνω των 12 ετών

Μάριος Θεμιστοκλέους: Ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ανέφερε ότι τα ραντεβού μπορούν να επιλεγούν στο emvolio.gov.gr μέσω των κωδικών Taxisnet από οποιονδήποτε από τους γονείς ανήκει στην ίδια οικογενειακή μερίδια με το παιδί. Εναλλακτικά, οι γονείς μπορούν να απευθυνθούν στα ΚΕΠ και στα φαρμακεία.

Μαρία Θεοδωρίδου: Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών γνωμοδοτεί θετικά για τον εμβολιασμό παιδιών 12-15

Μαρία Θεοδωρίδου: Όπως διευκρίνισε η κα Θεοδωρίδου, ο εμβολιασμός των παιδιών είναι εθελοντικός και είναι απαραίτητη η συγκατάθεση μετά την ενημέρωση των γονέων.

Εμβόλια Κορωνοϊός : Αντιμετωπίζουν σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα

Εμβόλια Κορωνοϊός : Είναι προφανές ότι ο κίνδυνος για την έλευση νέων στελεχών κορωνοϊών που θα προκαλούν σοβαρό αναπνευστικό σύνδρομο είναι διαρκής. Ενδυναμώνεται έτσι η ανάγκη και η λογική ανάπτυξης εμβολίων που θα μπορούν να αντιμετωπίσουν ένα ευρύτερο ρεπερτόριο κορωνοϊών.

Τζέφρυ Πάιατ : Το δημόσιο ευχαριστώ στον Βασίλη Κικίλια και τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τζέφρυ Πάιατ : Ο Πρέσβεις των ηνωμένων εθνών, συγχάρηκε δημοσίως τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Βασίλη Κικίλια για επειδή κατάφεραν να διαχειριστούν με άψογο τρόπο την πανδημία του Κορωνοιού.

Υπεγράφη από τα 53 κράτη του Π.Ο.Υ. Ευρώπης η Διακήρυξη της Συνόδου των Αθηνών

Διακήρυξη Συνόδου Αθηνών: Υπουργοί Υγείας και εκπρόσωποι των κρατών-μελών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στην Ευρωπαϊκή Περιφέρεια, καθώς και εμπειρογνώμονες στον τομέα της Ψυχικής Υγείας και εκπρόσωποι της κοινωνίας πολιτών, υιοθέτησαν ομόφωνα την Διακήρυξη της Συνόδου των Αθηνών.

ΚΕΤΕΚΝΥ : Η επίσκεψη του Παντελή Μεσσαρόπουλου στην Λευκωσία

ΚΕΤΕΚΝΥ : Με κύριο άξονα τις προοπτικές του συστήματος και το κοινό πεδίο  συνεργασίας μεταξύ ΚΕ.ΤΕ.Κ.Ν.Υ και ΓΕΣΥ, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους δύο οργανισμούς  και αναγνωρίστηκε ομόφωνα από τις δύο πλευρές η τεχνολογική αρτιότητα των μεθοδολογιών που εφαρμόζει το ΚΕ.ΤΕ.Κ.Ν.Υ,

Γιατροί και Φαρμακοποιοί στη μάχη με την παραλλαγή δέλτα έναντι χρημάτων λέει ο Υπουργός Υγείας

«Η κυβέρνηση δείχνει εμπιστοσύνη στους υγειονομικούς και καλεί όλους τους συμπολίτες μας να πάνε να εμβολιαστούν, καθώς η μετάλλαξη Δέλτα είναι επιθετική και διασπείρεται εύκολα», τόνισε ο υπουργός Υγείας και πρόσθεσε ότι ο εμβολιασμός λειτουργεί, γι’ αυτό και δεν είναι γεμάτες σήμερα οι ΜΕΘ.