Πολιτική Υγείας

Εμβόλια COVID: Πώς να αναζητήσετε παρόχους και να βρείτε τη διαθεσιμότητα

Εμβόλια COVID: Πώς να αναζητήσετε παρόχους και να βρείτε τη διαθεσιμότητα

Ωστόσο, τα εμβόλια ενδέχεται να μην είναι ευρέως διαθέσιμα σε τοπικά νοσοκομεία ή ιατρεία σε ορισμένες περιοχές, επομένως ο έλεγχος του ιστότοπου της κυβέρνησης είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε ραντεβού.

Εμβόλια COVID: Βρείτε την πιο βολική τοποθεσία και τα διαθέσιμα ραντεβού στο Vaccines.gov Η Αμερική πλησιάζει το σημαντικό ορόσημο των 50% πλήρους εμβολιασμού COVID-19, και η εύρεση μιας δόσης εμβολίου δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων έδωσαν ευρέως διαθέσιμα εμβόλια τον Απρίλιο με το Ομοσπονδιακό Πρόγραμμα Φαρμακείων Λιανικής να συνεργάζεται με σχεδόν δύο δωδεκάδες εθνικά φαρμακεία και ανεξάρτητα δίκτυα φαρμακείων. Τα εμβόλια διατίθενται στα CVS, Rite Aid και Walgreens, καθώς και σε μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης, συμπεριλαμβανομένων των Kroger, Walmart και Albertsons.

Τα άτομα μπορούν να βρουν την πιο βολική τοποθεσία και τα διαθέσιμα ραντεβού χρησιμοποιώντας το ομοσπονδιακό εργαλείο στο Vaccines.gov. Η λήψη του εμβολίου είναι δωρεάν για όλους.

Το CDC σημειώνει επίσης έναν αριθμό διαθέσιμων πόρων για να βοηθήσει τους γονείς και τα άτομα να διαχειριστούν πώς μπορούν να κάνουν ένα εμβόλιο, όπως μεταφορά μέσω Uber και Lyft και φροντίδα παιδιών από το YMCA και το KinderCare.

Ορισμένες περιοχές παρέχουν εμβόλια σε ειδικές τοποθεσίες: Η Νέα Υόρκη έχει χρησιμοποιήσει το Jacob Javits Center για τη διανομή εμβολίων και μπορεί να βρεθεί σε ορισμένα ταξιδιωτικά κέντρα, συμπεριλαμβανομένων των σιδηροδρομικών σταθμών και των αεροδρομίων όπως το Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο και το LAX.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι ιστότοποι εμβολίων στα κέντρα ταξιδιού θα χρησιμοποιούν το εμβόλιο Johnson & Johnson, ώστε τα άτομα να μην χρειάζεται να επιστρέψουν για τη δεύτερη λήψη.

Οι βετεράνοι και οι οικογένειές τους μπορούν ακόμη και να εμβολιασθούν στο ιατρικό τους κέντρο.

Ωστόσο, τα εμβόλια ενδέχεται να μην είναι ευρέως διαθέσιμα σε τοπικά νοσοκομεία ή ιατρεία σε ορισμένες περιοχές, επομένως ο έλεγχος του ιστότοπου της κυβέρνησης είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε ραντεβού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ορισμένα νοσοκομεία των ΗΠΑ αναφέρουν ρεκόρ ή σχεδόν καταγεγραμμένου όγκου ασθενών

Ασθενείς με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα δεν ανταποκρίνονται στον εμβολιασμό COVID-19

Η παραλλαγή Delta έχει εντοπιστεί σε τουλάχιστον 111 χώρες και είναι πιθανό να γίνει το κυρίαρχο στέλεχος παγκοσμίως τους επόμενους μήνες

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Δημιουργία πίεσης για τον προσδιορισμό της προέλευσης του κορωνοϊού

"Η Κίνα έχει πολύ μεγάλο κίνητρο και είναι σε θέση να μας αρνηθεί αυτές τις πληροφορίες", δήλωσε ο Κίτσεν. «Έχουν κίνητρο να μας αρνηθούν αυτές τις πληροφορίες γιατί ό, τι και να είναι - είτε ήταν υγρή αγορά είτε βιολογική εγκατάσταση ως προέλευση - είναι ντροπιαστικό για το Κινέζικο Κομμουνιστικό Κόμμα".

Θεμιστοκλέους: Οι δέκα περιοχές με τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού-Με Pfizer το 74,6% των εμβολιασμών

Μάριος Θεμιστοκλέους: Όπως επεσήμανε ο ΓΓ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στις περιοχές αυτές αναπτύσσονται στοχευμένες δράσεις για την ενίσχυση των εμβολιασμών.

Μαρία Θεοδωρίδου: Ηπιότερες οι παρενέργειες της τρίτης δόσης-Ξεκινά ο εμβολιασμός κατά της γρίπης

Μαρία Θεοδωρίδου: Τους επόμενους μήνες αναμένεται να κυκλοφορεί παράλληλα πλειάδα άλλων αναπνευστικών λοιμώξεων και του ιού της γρίπης. Ο εμβολιασμός για την γρίπη είπε ξεκινά τις επόμενες εμβομάδες, ενώ από 1η Οκτωβρίου εκκινεί η συνταγογράφηση. Ο εμβολιαμός είναι επιβεβλημένος για ευάλωτες ομάδες και δεν απαιτείται χρονική απόσταση μεταξύ εμβολίων Covid, γρίπης και άλλων αναπνευστικών λοιμώξεων. Όπως είπε, η μειωμένη κινητικότητα της γρίπης πέρισυ δεν θα πρέπει να εφησυχάζει. 

Τρεις χώρες που νίκησαν στη μάχη με τον κορωνοϊό

Ο Αντόνιο Κόστα σε συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα: «Καθώς οι περισσότεροι από τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν από τον νόμο αίρονται, εισερχόμαστε σε μια φάση που θα βασίζεται στην υπευθυνότητα καθενός. Η Πορτογαλία αλλάζει σελίδα».

Η διευθύντρια των CDC αρνείται ότι αψηφά τη συμβουλευτική επιτροπή λόγω συστάσεων ενίσχυσης έναντι της COVID-19

Με τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης για άλλη μια φορά στη μέγιστη χωρητικότητα, η Walensky είπε ότι ήταν δουλειά της να αναγνωρίσει πού οι ενέργειες μπορούν να έχουν τον μεγαλύτερο αντίκτυπο και ότι οι συστάσεις για ενισχυτικά εμβόλια έγιναν με την «πρόθεση να κάνουν το μεγαλύτερο καλό, ακόμη και σε ένα αβέβαιο περιβάλλον».

Τα σχέδια των Καναδών για ταξίδια ανατρέπονται γιατί δεν θεωρούν όλες οι κυβερνήσεις κάποιον με δύο διαφορετικές δόσεις εμβολίου ως πλήρως εμβολιασμένο.

Η Ταμ είπε ότι ο Οργανισμός Δημόσιας Υγείας του Καναδά (PHAC) έχει παρουσιάσει δεδομένα σε συναδέλφους διεθνώς σχετικά με την αποτελεσματικότητα του προγράμματος μικτών δόσεων, οπότε έχει πλέον στα χέρια του υπαλλήλους υγείας σε άλλες χώρες να μελετήσουν τα δεδομένα και να κάνουν τους προσδιορισμούς τους.