Τεχνολογία

Τεχνολογία: Πώς οι εταιρείες τεχνολογίας υγείας μειώνουν την εξάντληση του εργατικού δυναμικού

Τεχνολογία: Πώς οι εταιρείες τεχνολογίας υγείας μειώνουν την εξάντληση του εργατικού δυναμικού

Τεχνολογία: Το burnout του εργατικού δυναμικού αρχίζει να αποτελεί παρελθόν χάρη στις καινοτόμες πλατφόρμες των τεχνολογιών ψηφιακής υγείας.

Για να διευκολύνουν την εξουθένωση του εργατικού δυναμικού στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, οι εταιρείες τεχνολογίας υγείας μπορούν να σχεδιάσουν τις πλατφόρμες τους έχοντας κατά νου την ευκολία, την απλότητα και την τυποποίηση. Η νέα συμβουλή του γενικού χειρουργού των ΗΠΑ, που δημοσιεύθηκε στις 23 Μαΐου, δίνει συγκεκριμένες αλλαγές πολιτικής και προτάσεις σε διάφορους διαφορετικούς υποτομείς της βιομηχανίας υγειονομικής περίθαλψης, από τους πληρωτές έως τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, σε μια προσπάθεια να μειωθεί η εξουθένωση των εργαζομένων στον τομέα της υγείας.

5 προτάσεις που δόθηκαν σε εταιρείες τεχνολογίας υγείας για την ανακούφιση της εξάντλησης του εργατικού δυναμικού:

  • Οι εταιρείες  θα πρέπει να συνεργάζονται με εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης για να σχεδιάσουν συστήματα που είναι εύκολα στη χρήση, όχι χρονοβόρα που δεν προσθέτουν στο γνωστικό τους φορτίο.
  • Οι οργανισμοί τηλευγείας και ψηφιακής ιατρικής πρέπει επίσης να συνεργαστούν με εργαζόμενους στον τομέα της υγείας για να συν-σχεδιάσουν υπηρεσίες.
  • Σχεδιάστε όλες τις πλατφόρμες με βασικό στόχο τη διαλειτουργικότητα, με απλή επικοινωνία μεταξύ κλινικών ομάδων, συστημάτων και προσωπικού.
  • Τα δεδομένα υγείας θα πρέπει να ενσωματώνονται αυτόματα σε πλατφόρμες για να παρέχουν μια πιο ισχυρή εικόνα του ταξιδιού φροντίδας ενός ασθενούς.

  • Εργαστείτε για την υιοθέτηση μιας τυπικής μορφής για την αποθήκευση δεδομένων υγείας για να εξασφαλίσετε απρόσκοπτη πρόσβαση σε όλες τις ομάδες.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η ρομποτική συμβάλλει στην υγειονομική περίθαλψη των ασθενών

Ακριβέστερο το app ελέγχου κοπράνων από την κρίση του ασθενούς

Καινοτομία στη νοσοκομειακή φροντίδα των νεογέννητων

Η πιο σύγχρονη αντιμετώπιση της κήλης των αθλητών

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

4 ιατρικές τεχνολογίες του 2022

Τεχνολογία:Το 2020 και το 2021, η πανδημία του Covid-19 ανάγκασε την υγειονομική περίθαλψη στο μέλλον και, ως εκ τούτου, πολλές υποσχόμενες ιατρικές τεχνολογίες δοκιμάστηκαν σε μαζική κλίμακα. Το 2022, το ερώτημα είναι πώς αυτές οι τεχνολογίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί σε έναν κόσμο μετά την πανδημία.

Ακριβής διάγνωση όγκων εγκεφάλου με χρήση τεχνητής νοημοσύνης

Τεχνητή νοημοσύνη: Η ταξινόμηση των όγκων του εγκεφάλου - και επομένως η επιλογή των βέλτιστων επιλογών θεραπείας - μπορεί να γίνει πιο ακριβής μέσω της χρήσης τεχνητής νοημοσύνης σε συνδυασμό με φυσιολογική απεικόνιση. Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας εκτενούς μελέτης που δημοσιεύτηκε στο Cancers και διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο Karl Landsteiner για Επιστήμες Υγείας (KL Krems).

Κατανόηση της συναπτικής διαβίβασης με υπερυπολογιστή

Εγκέφαλος: Ο εγκέφαλός μας έχει δισεκατομμύρια νευρικά κύτταρα ή νευρώνες και κάθε νευρώνας έχει χιλιάδες συνδέσεις με άλλους νευρώνες. Οι βαθμονομημένες αλληλεπιδράσεις αυτών των νευρώνων είναι αυτό από το οποίο αποτελούνται οι σκέψεις. Στόχος του Jose Rizo-Rey, καθηγητή Βιοφυσικής στο Southwestern Medical Center του Πανεπιστημίου του Τέξας είναι κατανοήσει πώς συμβαίνει η ενεργοποίηση της σκέψης.

Η εικονική σωματική άσκηση μπορεί να μειώσει το ψυχοκοινωνικό στρες και το άγχος

Εικονική σωματική άσκηση: Τα αποτελέσματα έδειξαν μειωμένη απόκριση στο ψυχοκοινωνικό στρες και χαμηλότερα επίπεδα άγχους μετά την εικονική προπόνηση, συγκρίσιμα με αυτό που συμβαίνει μετά την πραγματική άσκηση.

Τι είναι η Τεχνολογία Υγείας και ποια τα πλεονεκτήματά της;

Health Tech: Λόγω της τεχνολογικής ανάπτυξης, η ενσωμάτωση τόσο των φυσιολογικών ενδείξεων όσο και της αλγοριθμικής ανάλυσης μείωσε τη συχνότητα εμφάνισης ψευδών συναγερμών. Ως συνέπεια των μεγαλύτερων επενδύσεων στην τεχνολογία υγείας, προκύπτουν λιγότερα ιατρικά λάθη.

Πρόγραμμα τεχνολογίας βελτιώνει την ψυχική υγεία & την παραγωγικότητα

Εργαζόμενοι: Η μελέτη διαπίστωσε ότι οι συμμετέχοντες έχασαν λιγότερες ημέρες εργασίας και ήταν πιο παραγωγικοί στη δουλειά, με αποτέλεσμα να εξοικονομούν κατά μέσο όρο 7.000$ ανά συμμετέχοντα.