Τεχνολογία

Τεχνολογία: Η ρομποτική συμβάλλει στην υγειονομική περίθαλψη των ασθενών

Τεχνολογία: Η ρομποτική συμβάλλει στην υγειονομική περίθαλψη των ασθενών

Τεχνολογία: Η Medical Microinstruments επεκτείνεται με τη νέα αίθουσα καθαρισμού ρομποτικής.

Η Medical Microinstruments (MMI), μια εταιρεία ρομποτικής αφιερωμένη στη βελτίωση των κλινικών αποτελεσμάτων για ασθενείς που υποβάλλονται σε μικροχειρουργική επέμβαση, ανακοίνωσε τα εγκαίνια της νέας της εγκατάστασης στην Πίζα της Ιταλίας. Η MMI ενοποίησε τοποθεσίες σε όλη την περιοχή της Πίζας σε μια μοναδική τοποθεσία 3.000 τ.μ. σχεδιασμένη για να εξυπηρετεί την ανάπτυξη της εταιρείας. Η υπερσύγχρονη εγκατάσταση θα χρησιμεύσει ως το παγκόσμιο “Κέντρο Αριστείας” για τη μικροχειρουργική χειρουργική ρομποτική, που θα περιλαμβάνει την ανάπτυξη, την κατασκευή και τη διοίκηση. “Η νέα μας εγκατάσταση στην Πίζα σηματοδοτεί την αρχή μιας συναρπαστικής νέας εποχής για την MMI”, δήλωσε ο Mark Toland, Διευθύνων Σύμβουλος της MMI.

Η ρομποτική στα χέρια της κλινικής καθαριότητας

“Αυτός ο νέος χώρος αντανακλά την εστίασή μας στην καινοτομία, τη συνεργασία και την ανάπτυξη. Το διευρυμένο κατασκευαστικό κέντρο θα διασφαλίσει ότι είμαστε έτοιμοι να απευθυνθούμε σε νέες αγορές και να προσεγγίσουμε περισσότερους ασθενείς με το Symani System και τα NanoWrist Instruments.” Το υπερσύγχρονο κέντρο παραγωγής 900 τμ περιλαμβάνει καθαρό δωμάτιο Το κτίριο ανακαινίστηκε πλήρως σε 12 μήνες και θα χρησιμεύσει ως το κύριο γραφείο για τους υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης ομάδας επαγγελματιών Ε&Α με πρόσβαση σε πέντε νέα προηγμένα εργαστήρια Ε&Α. “Η συνεργασία όλων μαζί στη νέα εγκατάσταση βελτιώνει την επικοινωνία και την ανατρεπτική καινοτομία, η οποία είναι ιδανική για τις ερευνητικές, μηχανολογικές και κλινικές προσπάθειές μας”, δήλωσε ο Massimiliano Simi, Αντιπρόεδρος Ε&Α της MMI. “Με τα νέα μας εργαστήρια, είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε την ταχεία ανάπτυξη και τον σχεδιασμό προϊόντων υψηλής ποιότητας που περίμενε ο χειρουργός μας”.

Ο χώρος σχεδιάστηκε για να προωθήσει την ομαδική εργασία και να φιλοξενήσει την ταχεία ανάπτυξη της εταιρείας με 40 επιπλέον προσλήψεις να αναμένονται μέχρι το τέλος του 2022. Το υπερσύγχρονο κέντρο παραγωγής 900 τ.μ. περιλαμβάνει ένα καθαρό δωμάτιο και με ικανότητα να ανταποκρίνεται στην παγκόσμια ζήτηση για τουλάχιστον τα επόμενα 5 χρόνια. Σας αρέσει αυτή η ιστορία; Εγγραφείτε στο περιοδικό Cleanroom Technology για αναλυτική ανάλυση των τελευταίων ειδήσεων και εξελίξεων στις βιομηχανίες υψηλής τεχνολογίας που κατασκευάζουν σε ελεγχόμενα περιβάλλοντα. “Οι εγκαταστάσεις μας αιχμής διαφημίζουν τις πιο προηγμένες τεχνολογίες παραγωγής και διαδικασίες παραγωγής, πολλές από τις οποίες έχουμε κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας”, δήλωσε ο Giancarlo Testaverde, Αντιπρόεδρος Επιχειρήσεων της MMI. “Είμαστε εξοπλισμένοι και έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις αυξημένες απαιτήσεις καθώς επεκτείνουμε την εγκατεστημένη βάση μας και αντιμετωπίζουμε νέες αγορές.”

Το Symani System είναι το μόνο ρομποτικό χειρουργικό σύστημα που προσφέρει μικροεργαλεία με καρπό που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την ικανότητα του χειρουργού να έχει πρόσβαση και να ράβει μικρή, λεπτή ανατομία. Η πλατφόρμα παρέχει κλιμάκωση κίνησης και μείωση τρόμου για να επιτρέπει στους χειρουργούς να εκτελούν ακριβείς μικροκινήσεις. Με το Symani, οι χειρουργοί μπορούν να πραγματοποιήσουν συρραφή, αναστομώσεις και συντομεύσεις που απαιτούνται σε πολλές πολύπλοκες μικροχειρουργικές επεμβάσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ποια είναι η σχέση της ρομποτικής με την οδοντιατρική;

Νέες ρομποτικές στεφανιαίες αγγειοπλαστικές με σύστημα Robocath στη Γερμανία

Σετ εκπαιδευτικής ρομποτικής αξίας 30 εκατομμυρίων ευρώ αποκτούν νηπιαγωγεία, δημοτικά και γυμνάσια

Ο δρόμος για μια πλήρως αυτοματοποιημένη χειρουργική στο μέλλον άνοιξε...στις ΗΠΑ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η έλλειψη κλινικών στοιχείων αποτελεί μεγάλο κενό στην ψηφιακή υγεία

Ιατρική περίθαλψη: Η χρηματοδότηση των αμερικανικών εταιρειών ψηφιακής υγείας αυξήθηκε πέρυσι παρά τις μελέτες που βρήκαν μικρή κλινική επικύρωση και έλλειψη ισχυρών αποδεικτικών στοιχείων ότι οι λύσεις ψηφιακής υγείας είναι αποτελεσματικές.

5 επιδράσεις της τεχνολογίας στη σωματική υγεία και τι πρέπει να κάνετε γι' αυτές

Υγεία τεχνολογία: Είναι αδύνατο να αποφευχθεί η τεχνολογία στην καθημερινή ζωή και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχει κάνει μεγάλο μέρος της ζωής πιο διαχειρίσιμο. Ωστόσο, ορισμένες πτυχές του μπορεί να επηρεάσουν το σώμα σας με δυνητικά αρνητικούς τρόπους.

Αλματώδης αύξηση ενδιαφέροντος για τεχνολογία διαχείρισης πένθους

Startups πένθος: Ένας αυξανόμενος αριθμός νεοφυών επιχειρήσεων αναπτύσσει τεχνολογικές λύσεις και υπηρεσίες για την υποστήριξη των οικογενειών που έχουν πενθεί, χρησιμοποιώντας μια σειρά από επιχειρηματικά μοντέλα.

4 ιατρικές τεχνολογίες του 2022

Τεχνολογία:Το 2020 και το 2021, η πανδημία του Covid-19 ανάγκασε την υγειονομική περίθαλψη στο μέλλον και, ως εκ τούτου, πολλές υποσχόμενες ιατρικές τεχνολογίες δοκιμάστηκαν σε μαζική κλίμακα. Το 2022, το ερώτημα είναι πώς αυτές οι τεχνολογίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί σε έναν κόσμο μετά την πανδημία.

Ακριβής διάγνωση όγκων εγκεφάλου με χρήση τεχνητής νοημοσύνης

Τεχνητή νοημοσύνη: Η ταξινόμηση των όγκων του εγκεφάλου - και επομένως η επιλογή των βέλτιστων επιλογών θεραπείας - μπορεί να γίνει πιο ακριβής μέσω της χρήσης τεχνητής νοημοσύνης σε συνδυασμό με φυσιολογική απεικόνιση. Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας εκτενούς μελέτης που δημοσιεύτηκε στο Cancers και διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο Karl Landsteiner για Επιστήμες Υγείας (KL Krems).

Κατανόηση της συναπτικής διαβίβασης με υπερυπολογιστή

Εγκέφαλος: Ο εγκέφαλός μας έχει δισεκατομμύρια νευρικά κύτταρα ή νευρώνες και κάθε νευρώνας έχει χιλιάδες συνδέσεις με άλλους νευρώνες. Οι βαθμονομημένες αλληλεπιδράσεις αυτών των νευρώνων είναι αυτό από το οποίο αποτελούνται οι σκέψεις. Στόχος του Jose Rizo-Rey, καθηγητή Βιοφυσικής στο Southwestern Medical Center του Πανεπιστημίου του Τέξας είναι κατανοήσει πώς συμβαίνει η ενεργοποίηση της σκέψης.