Τεχνολογία

Google Pay: Η υπερεσία ανέπαφων συναλλαγών από το κινητό σου διαθέσιμη ευρέως και στην Ελλάδα

Google Pay: Η υπερεσία ανέπαφων συναλλαγών από το κινητό σου διαθέσιμη ευρέως και στην Ελλάδα

Google Pay: Η Google επισημαίνει ότι η εφαρμογή Google Pay, που είναι ήδη διαθέσιμη σε περισσότερες από 30 χώρες, έχει υιοθετήσει ένα πολυδιάστατο σύστημα ασφαλείας.

Την ευρεία διάθεση της υπηρεσίας Google Pay στην Ελλάδα σε όλους τους χρήστες και χρήστριες Android ανακοίνωσε η Google. Η υπηρεσία Google Pay επιτρέπει τις ανέπαφες συναλλαγές διαμέσου της χρήσης του κινητού σας τηλεφώνου. Αυτό γίνεται μέσα από την προσθήκη στην εφαρμογή μιας χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας από τις συνεργαζόμενες τράπεζες.

Η υπηρεσία Google Pay είναι μία έξυπνη λύση που στην ουσία απλοποιεί τις ανέπαφες πληρωμές και μέχρι πρόσφατα ήταν διαθέσιμη στη χώρα μας μέσω των εφαρμογών συνεργαζόμενων τραπεζών. Σήμερα πρόσβαση στην υπηρεσία Google Pay έχουν άμεσα όλοι όσοι έχουν στην διάθεσή τους κινητά Android. Χρειάζεται απλώς να κατεβάσετε την εφαρμογή από το Google Play στο κινητό σας.

  • Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή

Θα χρειαστεί να προσθέσετε απλώς στην εφαρμογή μια πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα (Visa, Mastercard) των συνεργαζόμενων τραπεζών και το Android κινητό σας θε είναι σε θέση να πραγματοποιεί ανέπαφες συναλλαγές. Κανένα άγχος μην ξεχάσετε το πορτοφόλι σας!

  • Ποιες είναι οι συνεργαζόμενες τράπεζες

Η υπερεσία Google Pay είναι ήδη διαθέσιμο από την Alpha Bank, ενώ σύντομα η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη και από τη Eurobank.

Η νέα εφαρμογή Google Pay θα προσφέρει χρήσιμες υπηρεσίες, όπως το «tap and pay» -για εύκολες ανέπαφες συναλλαγές σε καταστήματα ή μέσα μαζικής μεταφοράς- κάνοντας απλούστερη τη χρήση πολλών καρτών.

Σημειώνεται ότι μαζί με την εφαρμογή για Android θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και το Google Pay for Wear OS για «έξυπνα» ρολόγια (smartwatches), ενώ η εφαρμογή θα εμπλουτιστεί σταδιακά και με άλλες υπηρεσίες, διαθέσιμες και σε περισσότερες πλατφόρμες.

Η Google επισημαίνει ότι η εφαρμογή Google Pay, που είναι ήδη διαθέσιμη σε περισσότερες από 30 χώρες, έχει υιοθετήσει ένα πολυδιάστατο σύστημα ασφαλείας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Μπαίνουν στο μικροσκόπιο για fake κριτικές προϊόντων η Amazon και η Google

Το καλοκαίρι έρχεται το πρώτο φυσικό κατάστημα της Google

99 εκατομμύρια παραπλανητικές διαφημίσεις για τον κορωνοϊό μπλόκαρε η Google

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πώς η ψηφιακή τεχνολογία ενισχύει την υγειονομική περίθαλψη;

Ψηφιακή υγεία: Ο ψηφιακός μετασχηματισμός στην υγειονομική περίθαλψη έχει επιταχύνει τη χρήση τεχνολογιών όπως οι εφαρμογές για κινητά, η τεχνητή νοημοσύνη και η εικονική πραγματικότητα, προκειμένου να λυθούν μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στην παροχή υγειονομικής περίθαλψης.

Οι εταιρείες ιατρικής τεχνολογίας επισημαίνουν το μέλλον των εμφυτευμάτων

Έξυπνα εμφυτεύματα: Από την πανδημία, ο ενθουσιασμός για συσκευές απομακρυσμένης παρακολούθησης ασθενών έχει αυξηθεί, αλλά δεν υπάρχουν γενικές οδηγίες για τον τρόπο διαχείρισης των δεδομένων που δημιουργούνται από αυτές τις συσκευές.

Νέα τεχνολογία μπορεί να διαγνώσει γλαύκωμα πρώιμου σταδίου

Γλαύκωμα: Μια νέα, μη επεμβατική μέθοδος οφθαλμικής απεικόνισης μπορεί να ανιχνεύσει έγκαιρα έναν πρώιμο δείκτη γλαυκώματος για να αποτρέψει την εξέλιξη της νόσου και την απώλεια όρασης, σύμφωνα με νέα μελέτη από το New York Eye and Ear Infirmary of Mount Sinai (NYEE). Η μελέτη δημοσιεύτηκε στο τεύχος Ιουλίου/ Αυγούστου του Ophthalmology Glaucoma.

Η τεχνητή νοημοσύνη ένα βήμα πιο κοντά στην κλινική πρακτική

Υγειονομική περίθαλψη: Αν και η εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης σε περιβάλλοντα υγειονομικής περίθαλψης είναι στα σπάργανα, μια νέα εργασία προσφέρει ένα πρώτο βήμα προς την οικοδόμηση ενός χρήσιμου μοντέλου ΤΝ για την πρόβλεψη των αποτελεσμάτων των ασθενών.

Ανάπτυξη της εφαρμογής laser στην ιατρική

Ιατρική: Η εφαρμογή της οπτικής ίνας αξιολογεί το μέγεθος του κλάδου, την ιστορική ανάπτυξη, τις ευκαιρίες, τις επερχόμενες τάσεις, τις μελλοντικές προκλήσεις και τις επιχειρηματικές στρατηγικές.

Το Ισραήλ ανοίγει το δρόμο για ανανεωμένες αίθουσες έκτακτης ανάγκης

Τεχνολογία: Τα κινητά ρομπότ θα βοηθήσουν τους ασθενείς να βρουν το τμήμα που χρειάζονται και μια εφαρμογή θα τους πει τι ακριβώς συμβαίνει με τις εξετάσεις, τα αποτελέσματα και τη θεραπεία τους.