Επιχειρήσεις

Bill Gates: Ο λόγος που προτιμά τα Android από τα iOS [vid]

Bill Gates: Ο λόγος που προτιμά τα Android από τα iOS [vid]

Bill Gates: Η social media εφαρμογή Clubhouse έχει γνωρίσει μεγάλη και ταχεία άνθηση, μεταξύ άλλων και εξαιτίας των διάσημων ονομάτων που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα της. Ανάμεσα τους ο Elon Musk, ο Mark Zuckerberg και ο Bill Gates, ο οποίος σε σχετική συνέντευξη που παραχώρησε στο Clubhouse αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον λόγο που προτιμά τις Android συσκευές έναντι των iOS.

Η social media εφαρμογή Clubhouse έχει γνωρίσει μεγάλη και ταχεία άνθηση, μεταξύ άλλων και εξαιτίας των διάσημων ονομάτων που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα της. Ανάμεσα τους ο Elon Musk, ο Mark Zuckerberg και ο Bill Gates, ο οποίος σε σχετική συνέντευξη που παραχώρησε στο Clubhouse αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον λόγο που προτιμά τις Android συσκευές έναντι των iOS.

Η ανακοίνωση της συμμετοχής του Bill Gates στο Clubhouse – το οποίο είναι προς το παρόν αποκλειστικά διαθέσιμο σε iOS συσκευές – έκανε πολλούς να αναρωτηθούν αν όντως ο Gates έχει iPhone. Ο ίδιος βέβαια εξήγησε πως έχει ένα Android κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιεί καθημερινά και μια iPhone συσκευή προκειμένου να παρακολουθεί τις τρέχουσες εξελίξεις.
Αναφορικά με τον λόγο που επιλέγει να χρησιμοποιεί κυρίως ένα Android τηλέφωνο, ο Bill Gates δήλωσε: “Κάποιοι από τους Android κατασκευαστές προεγκαθιστούν το λογισμικό της Microsoft με έναν τρόπο που το κάνει ευκολότερο για μένα και είναι πιο ευέλικτοι στους τρόπους που συνδέεται το πρόγραμμα με το λογισμικό και έτσι το έχω συνηθίσει.
Στην ίδια συνέντευξη ο Bill Gates αποκάλυψε επίσης πως σε όλα τα social media έχει έναν επίσημο και έναν κρυφό προσωπικό λογαριασμό “για πλάκα”, ενώ στο ερώτημα που του τέθηκε αναφορικά με το εάν επιλέγει την Google ή την Bing αποκρίθηκε εμφατικά πως είναι ένας “πιστός, πιστός, πιστός χρήστης Bing”. Είπε βέβαια πως χρησιμοποιεί την Google προκειμένου να συγκρίνει ανταγωνιστικά τις επιδόσεις.

Επιπλέον, στη διάρκεια της συνέντευξης ανέφερε ότι θεωρεί πως η Amazon, η Apple και το Facebook θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην τεχνολογία του μέλλοντος.

“Αλλά σε όρους πραγματικά καινοτόμων πρακτικών στην επιστήμη των υπολογιστών, της αρχιτεκτονικής και της τεχνητής νοημοσύνης, θα έλεγα πως η Google και η Microsoft έχουν πολύ ισχυρό R&D κομμάτι – και στα πράγματα που μοιράζονται ανοιχτά και στα πράγματα που επικεντρώνονται για τα δικά τους προϊόν”, επεσήμανε ο Gates.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε αναλυτικά την συνέντευξη που παραχώρησε ο Bill Gates στο Clubhouse παρακάτω:

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ηχητικά μηνύματα: Η hot τάση στην τηλεπικοινώνια εν μέσω πανδημίας

Τα βιντεοπαιχνίδια μπορεί να βοηθούν την ψυχική υγεία των αγοριών

Τεχνολογία: Ανησυχίες για το μέλλον της "παγκοσμιότητας" του Παγκόσμιου Ιστού

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η Amazon Care επεκτείνεται στο χώρο της εικονικής πρωτοβάθμιας υγείας

Amazon Υπάλληλοι: Η εταιρεία επεκτείνει την πιλοτική υπηρεσία εικονικής υγειονομικής περίθαλψης Amazon Care που είχε δημιουργήσει το 2019 για εργαζόμενούς της και σε άλλες επιχειρήσεις στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ. Την ίδια στιγμή, η Amazon σχεδιάζει να δώσει σε όλους τους υπαλλήλους της πρόσβαση στην υγειονομική πλατφόρμα σε εθνικό επίπεδο.

Hellenic Health Care: Το νέο παιδί του ομίλου

Hellenic Healtcare Group:Το νέο "παιδί" του ομίλου Hellenic Healthcare group στοχεύει να σπάσει τους εκπαιδευτικούς φραγμούς και να αποτελέσει μία καινοτομία στον ιατρικό κόσμο που όμοια της δεν υπάρχει στην Ελλάδα και γι αυτό την κάνει μοναδική και πολλά υποσχόμενη.

Παράδειγμα προς μίμηση πρωτοβουλία μεταφορικής εταιρείας υπέρ κακοποιημένων ανθρώπων εν μέσω πανδημίας

Πριν από 5 χρόνια, μια άλλη μεταφορική εταιρεία, η Meathead Movers, άρχισε να προσφέρει τις ίδιες υπηρεσίες σε κακοποιημένους πολίτες. Πέρυσι μόνο πρόσφερε υπηρεσίες αξίας άνω των  $150,000, συνεργαζόμενο με 5 καταφύγια για θύματα ενδοοικογενειακής βίας στην Κεντρική και Νότια Καλιφόρνια.

Η Alpha Bank υποστηρίζει της ελληνικές επιχειρήσεις μέσω του Ταμείου Εγγυοδοσίας

Alpha Bank: Τη συμμετοχή της στο Β' Κύκλο του Ταμείου Εγγυοδοσίας Επιχειρήσεων Covid-19 της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας ανακοίνωσε η Alpha Bank, η οποία έχει ως στόχο να υποστηρίξει με ενεργό τρόπο τις επιχειρήσεις της χώρας, να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης.

Η πανδημία COVID-19 έχει κάνει τις επιχειρήσεις πιο ευάλωτες σε κυβερνοεπιθέσεις

Μπορεί η πανδημία να ώθησε τους οργανισμούς να επιταχύνουν τις προσπάθειές τους για ψηφιακό μετασχηματισμό, αυτό έχει επίσης αυξήσει τελικά το μέγεθος και την πολυπλοκότητα της διαχείρισης επιφανειών επιθέσεων, οδηγώντας σε κινδύνους ασφαλείας.

Έτοιμο για έγκριση μέσα στον Δεκέμβριο το εμβόλιο covid-19 της Moderna

Η Μοderna χρησιμοποιεί στην ανάπτυξη του εμβολίου της παρόμοια τεχνολογία με τη Pfizer, ενώ ειδικοί έχουν υπογραμμίσει ότι πιθανώς θα χρειαστεί παραπάνω από ένα εμβόλιο για να τεθεί υπό έλεγχο η πανδημία.

Έρευνα για τον εθισμό στο πορνό

Η αντικειμενική διάγνωση του εθισμού στην πορνογραφία συνιστά πρόκληση για τους ειδικούς δεδομένου ότι συναρτάται κυρίως από την προσωπική αντίληψη του ίδιου του ατόμου για τη χρήση πορνογραφικού υλικού εκ μέρους του και τη σεξουαλικότητα εν γένει -με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις να αποτελούν καθοριστικό παράγοντα στην εξίσωση. Ερευνητές του Πανεπιστημίου Bowling Green, με επικεφαλής τον […]