Τεχνολογία

Apple emoji: Η εταιρεία αλλάζει το εικονίδιο της σύριγγας λόγω των εμβολίων Covid

Apple emoji: Η εταιρεία αλλάζει το εικονίδιο της σύριγγας λόγω των εμβολίων Covid

Apple emoji: Η Apple αλλάζει τα emoji σύριγγας για να αφαιρέσει το αίμα που στάζει, καθώς χρησιμοποιείται ευρέως από τους χρήστες που θέλουν να μιλήσουν για το εμβόλιο του Covid-19. Η νέα έκδοση της Apple δεν έχει τίποτα μέσα στη βελόνα.

Η Apple αλλάζει τα emoji σύριγγας για να αφαιρέσει το αίμα που στάζει, καθώς χρησιμοποιείται ευρέως από τους χρήστες που θέλουν να μιλήσουν για το εμβόλιο του Covid-19. Η νέα έκδοση της Apple δεν έχει τίποτα μέσα στη βελόνα.

«Αυτό κάνει τα emoji πιο ευπροσάρμοστα όταν χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν τον εμβολιασμό κατά της Covid-19», εξήγησε η Emojipedia, ένας ιστότοπος που καταγράφει τα σχετικά εικονίδια. Κατά τον ίδιο ιστότοπο, καταγράφεται αλματώδης αύξηση στη χρήση των συγκεκριμένων emoji από την έναρξη των εμβολιασμών σε αρκετές χώρες.

Η Apple δεν έχει προβεί σε κάποιο επίσημο σχόλιο για την αλλαγή στο εικονίδιο, σύμφωνα με το BBC. Η αλλαγή εντοπίστηκε στην έκδοση beta για το τελευταίο λειτουργικό σύστημα iOS 14.5 της Apple, το οποίο πιθανώς θα είναι διαθέσιμο σύντομα στους χρήστες.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

«Έξυπνο» ρολόι για την ανίχνευση της εξέλιξης της νόσου του Πάρκινσον

Amazon υγειονομική περίθαλψη: Επεκτείνει την εικονική κλινική των υπαλλήλων της

Τα ‘έξυπνα’ γυαλιά της Google και η εξαγορά της North

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η υγεία στην εποχή της τεχνολογίας

Για παράδειγμα, οι μηχανές ακτινογραφίας και μαγνητικής τομογραφίας υψηλής τεχνολογίας επιτρέπουν στους γιατρούς να εντοπίζουν όγκους σε πρώιμο στάδιο και να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικότερα τους καρκίνους.

Η Google καταργεί τα κατασκοπευτικά cookies

Google: Σε μία κίνηση που σύμφωνα με αναλυτές θα αλλάξει το μοντέλο λειτουργίας των online διαφημίσεων, η Google ανακοίνωσε ότι δε θα χρησιμοποιήσει νέα εργαλεία για την παρακολούθηση των χρηστών, όταν καταργήσει τη σημερινή τεχνολογία των cookies στον Chrome browser.

Ενίσχυση των έξυπνων υπηρεσιών τεχνολογίας υγείας στο Ντουμπάι

Πιστεύεται ότι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μπόρεσαν να αναβαθμίσουν την τεχνολογία πιο γρήγορα λόγω της «καλής τεχνολογικής υποδομής και των επενδύσεών τους σε τεχνολογία αιχμής όπως η ιατρική τεχνητή νοημοσύνη τα τελευταία χρόνια».

Bill Gates: Η Amazon, η Apple και το Facebook θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην μελλοντική τεχνολογία

Bill Gates: Η social media εφαρμογή Clubhouse έχει γνωρίσει μεγάλη και ταχεία άνθηση, μεταξύ άλλων και εξαιτίας των διάσημων ονομάτων που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα της. Ανάμεσα τους ο Elon Musk, ο Mark Zuckerberg και ο Bill Gates, ο οποίος σε σχετική συνέντευξη που παραχώρησε στο Clubhouse αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον λόγο που προτιμά τις Android συσκευές έναντι των iOS.

Σημαντικές αλλαγές στην παγκόσμια βιομηχανία συμπληρωμάτων διατροφής

Η Supreme Pharmatech και ο καθηγητής M.R.Mozafari καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να φέρουν σημαντικές αλλαγές στην παγκόσμια βιομηχανία συμπληρωμάτων διατροφής και αναβαθμίζουν την εικόνα της Ταϊλάνδης ως μιας από τις κορυφαίες χώρες στον κόσμο στη νανοτεχνολογία.

Ηχητικά μηνύματα: Η hot τάση στην τηλεπικοινώνια εν μέσω πανδημίας

Τεχνολογία Ηχητικά μηνύματα: Εξαιτίας της πανδημίας η χρήση ηχητικών "κειμένων" έναντι του γραπτού λόγου έχει αυξηθεί σημαντικά. Χρήστες εφαρμογών αποστολής ηχητικών μηνυμάτων μιλούν για το πόσο σημαντική είναι η δυνατότητα να ακούς και να ακούγεσαι από τους αγαπημένους σου ανθρώπους, ειδικά αυτόν τον καιρό που η φυσική επαφή και συνεύρεση είναι περιορισμένη και σε κάποιες περιπτώσεις απαγορευμένη. Τα ηχητικά μηνύματα έχουν γίνει καθημερινή ρουτίνα για πολλούς ανθρώπους ανά τον κόσμο και το νεό στοίχημα των ομίλων επικοινωνίας και τεχνολογίων είναι να δημιουργήσουν εφαρμογές που θα διευκολύνουν την επικοινωνία διαμέσου ηχητικών ανταλλαγών μεταξύ των χρηστών.

Έξυπνο λογισμικό απολύμανσης και καθαριότητας δημόσιων χώρων στη μάχη κατά της covid-19

«Αυτό που ξεχωρίζει τις λύσεις μας είναι η ικανότητα γρήγορης και αποτελεσματικής αντίδρασης σε περιστατικά, επιτρέποντας στα νοσοκομεία και τις κλινικές να προλαμβάνουν και να ενεργούν γρήγορα για να προστατεύσουν τον εαυτό τους και τους ασθενείς».