Ομορφιά

Ομορφιά χείλη : Τεχνική για τέλειο κόκκινο κραγιόν

Ομορφιά χείλη : Τεχνική για τέλειο κόκκινο κραγιόν

Ομορφιά χείλη : Το κόκκινο κραγιόν αναμφίβολα αποτελεί την τέλεια λύση για τα χείλη σας, επειδή είναι σέξυ, εντυπωσιακό και πολύ ωραίο και επειδή αναμένετε να γίνει η τοπ επιλογη του καλοκαιριού σου δείχνουμε την τέλεια τεχνική για να το πετύχεις.

Επειδή το κόκκινο κραγιόν είναι διαχρονικό και όλες οι γυναίκες επιλέγουμε να το φοράμε όλες τις εποχές του χρόνου με απλή διακύμανση στις αποχρώσεις του, αφού συνήθως τις πιο σκούρες τις φοράμε τον χειμώνα και τις πιο ανοιχτές το καλοκαίρι. Γι αυτό και εμείς σου βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε την τέλεια τεχνική για κόκκινα χείλη. Αναμφισβήτητα το κόκκινο κραγιόν αποτελεί την τοπ τάση του καλοκαιριού και επιλέγετε να φοριέται πάρα πολύ και από τους αστέρες του Hollywood, αφού συνήθως στο κόκκινο χαλί γίνετε χαμός και εμείς τις βλέπουμε και λέμε ότι πέρα από τις τέλειες αποχρώσεις θα θέλαμε ν το φοράμε κι τόσο ωραία. Αν ανήκεις και εσύ σε αυτήν την κατηγορία δες παρακάτω για την τοπ τεχνική.

Πως θα πετύχετε εφαρμογή κόκκινου κραγιόν

  • Σίγουρα για να καταφέρετε να πετύχετε μία τέλεια εφαρμογή του κόκκινου κραγιόν, τότε θα πρέπει να διαθέτετε και ανάλογα προιόντα πέρα από το κραγιόν και το μολύβι τα οποία θα καταφέρουν να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα που θα σας απογειώσει.

Προετοίμασε τα χείλη σου με προιόντα που λειτουργούν ως βάση

  • Γι αυτό ξεκίνα ναι προετοιμάζεις τα χείλη σου με ένα προϊόν το οποίο θα δώσει την τέλεια ενυδάτωση όπως είναι τα προιόντα όπως είναι τα balm, προκειμένου να δημιουργήσετε μια πολύ καλά ενυδατωμένα χείλη, τα οποία θα δημιουργήσουν την βάση.

Βάλε το κόκκινο κραγιόν στα χείλη σου

  • Στη συνέχεια προσπάθησε να διορθώσεις και να τόνισες το περίγραμμα των χειλιών με το μολύβι της αρεσκείας σου σύμφωνα με το τι σου ταιριάζει και στην συνέχεια πέρασε το κόκκινο κραγιόν επίσης της αρεσκείας σου και θα έχεις το τέλειο λουκ .

ΕΧΤΡΑ TIPS

  • Για πολύ δυνατά αποτελέσματα θα ήταν καλό να ζητήσετε την συμβουλή κάποιου ειδικού για να καταφέρετε να βρείτε την απόχρωση που σας ταιριάζει, τόσο στο κραγιόν, όσο και στο μολύβι.

Ακολουθεί βίντεο με προτάσεις για το κόκκινο κραγιόν

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η συμβολή της Ένωσης Ασθενών Ελλάδας στην καινοτόμο θεραπεία για την σπάνια ασθένεια α-Μαννοσίδωση

Ευεργετικοί τρόποι για να αντιστρέψετε τη γήρανση του προσώπου σας

Το καλό σενάριο της πανδημίας για την άγρια φύση και το κλίμα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα