Ομορφιά

Ομορφιά ευεξία : Τάσεις 2021 και πως θα της πετύχετε

Ομορφιά ευεξία : Τάσεις 2021 και πως θα της πετύχετε

Ομορφιά ευεξία : Μεταξύ των πολύχρωμων χρωστικών, των προσώπων και των νέων τελετουργιών , η τελευταία μελέτη ανακοινώνει ότι θα είναι ένα πνευματικό και δημιουργικό έτος το 2021.

Αυτή η τάση μιας απλής και αποτελεσματικής ρουτίνας ομορφιάς επηρεάζεται αναμφίβολα από τον περιορισμό και τη φθορά της μάσκας . Στην πραγματικότητα, το 2020, οι πωλήσεις ορισμένων προϊόντων μακιγιάζ , όπως το κραγιόν , παρουσίασαν σημαντική μείωση. Ταυτόχρονα, η έρευνα που σχετίζεται με τη φροντίδα του δέρματος έχει αυξηθεί σημαντικά.

  • Αυτό συμβαίνει επειδή η αναζήτηση για  φυσικά λαμπερό δέρμα, έχει τετραπλασιαστεί σε σύγκριση με το 2019. . Εάν η περιποίηση της επιδερμίδας αυξάνεται, το μακιγιάζ δεν παραγκωνίζεται. Ωστόσο, γίνεται πιο διακριτικό, λιγότερο «βαρύ», ώστε το δέρμα να αναπνέει και να έχει ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Η έρευνα “καθημερινό φυσικό μακιγιάζ »αυξήθηκε κατά 180%. Μια τάση που επιβεβαιώνει την έλξη των τοξικομανών για μακιγιάζ χωρίς στυλ μακιγιάζ και γυμνό μακιγιάζ που εγγυάται μια υγιή λάμψη. Παρακάτω ακολουθούν συμβουλές για την ομορφιά και την ευεξία σου

Ύπνος ότι καλύτερο για την ευημερία της επιδερμίδας σου

  • Το να κοιμάσαι καλά βοηθά στη μείωση του άγχους και της γενικής ευεξίας. Με ένα έτος γεμάτο πρωτοφανείς και ανησυχητικές καταστάσεις, δεν ήταν πάντα εύκολο να αποκτήσετε ξεκούραστο ύπνο .  Οι« ασκήσεις που πρέπει να κάνετε πριν πάτε για ύπνο  ή ακόμα και «η γιόγκα στον ύπνο είναι επίσης πολύ επιτυχημένοι. Μια στιγμή της ημέρας που τώρα εμφανίζεται ως πραγματικό τελετουργικό που απηχεί την αύξηση της έρευνας που σχετίζεται με την πνευματικότητα, όπως αυτή των προστατευτικών κρυστάλλων  ή  τεχνικών αυτοεπιβεβαίωσης  αλλά και του αυξανόμενου ενδιαφέροντος για το μπάνιο

Κάντε  indie μακιγιάζ

  • Μαζί με την αύξηση της έρευνας για μια πιο φυσική εμφάνιση ομορφιάς, παρατηρούμε την εμφάνιση του indie μακιγιάζ . Δηλαδή ένα πολύχρωμο, εντυπωσιακό μακιγιάζ το οποίο, πολύ συχνά, μειώνεται ακόμη και στα νύχια . Έτσι, η αναζήτηση για « αυθεντικά νύχια » πολλαπλασιάστηκε επί 21.  Η αναζήτηση για « πρωτότυπο μακιγιάζ » έχει τετραπλασιαστεί όπως για παράδειγμα, το « μακιγιάζ ματιών πεταλούδας », το οποίο έχει έξι φορές μεγαλύτερη ζήτηση από ό, τι το 2019 ή ακόμα και το άγγιγμα χρώματος στη γωνία των ματιών το οποίο αυξήθηκε κατά 45%. Μια αφθονία από ποπ χρώματα, χαμογελαστά πρόσωπα και τόλμη που φαίνεται να φέρεται από τη Generation Z και την επίδραση του ιαπωνικού πολιτισμού kawaii. Το μακιγιάζ γίνεται ένα μέσο έκφρασης που αντισταθμίζει την ατμόσφαιρα του περιβάλλοντος. Σημειώνουμε επίσης ότι τα φρύδια δεν μένουν με την εντυπωσιακή αύξηση κατά 160% για τα  αποχρωματισμένα φρύδια  ή ακόμη και το 120% για τα  γοτθικά φρύδια .

Ακολουθεί βίντεο με πληροφορίες για τις τάσεις ομορφιάς

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Ομορφιά επιδερμίδα : Αυξήθηκε το προσδόκιμο ζωής της

Ωκεάνια ζώα της Εδιακρανικής εποχής είναι οι αρχαίοι μας πρόγονοι

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε φυσικά το ξηρό σας δέρμα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΟΜΟΡΦΙΑ : Συμβουλές για σωστό μακιγιάζ

Ομορφιά : Σου βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε συμβουλές για να έχεις μία υγιή και λαμπερή επιδερμίδα και να μπορεί το πρόσωπό σου να δέχεται καλύτερα τα προϊόντα ομορφιάς.

Η φυσική λύση για την αντιμετώπιση των ραγάδων

Ραγάδες Αντιμετώπιση: Η ανάπτυξη ραγάδων στο δέρμα είναι ένα φυσιολογικό και πολυ συνηθισμένο φαινόμενο. Εάν ωστόσο θέλετε να διαχειριστείτε την εμφάνισή τους ή να περιορίσετε την περαιτέρω εξάπλωσή τους, μπορείτε να δοκιμάσετε τις συνταγές που ακολουθούν με βασικό συστατικό το λάδι καρύδας.

Η βραδινή ρουτίνα που θα βελτιώσει την υγεία των μαλλιών σας

Μαλλιά: Υπάρχουν μερικά tips που αφορούν συνήθειες που κάνουμε πριν τον ύπνο και μπορούμε να ακολουθήσουμε, οι οποίες θα κάνουν τη διαφορά στην υγεία των μαλλιών μας και στο χρόνο που τους αφιερώνουμε. Ακριβώς όπως και με την επιδερμίδα μας έτσι και με τα μαλλιά, κάθε γυναίκα έχει τον δικό της τύπο με τις δικές του εξειδικευμένες ανάγκες.

Μακιγιάζ ματιών : Σας δείχνουμε την τεχνική βήμα-βήμα

Μακιγιάζ ματιών : Η εφαρμογή σκιάς ματιών είναι σχετικά εύκολη. Ωστόσο, η εκμάθηση του μακιγιάζ των ματιών με τον σωστό τρόπο δεν είναι απλή δουλειά. Πώς επιλέγετε τη σωστή απόχρωση για το χρώμα των ματιών και τον τόνο του δέρματος

Eye-Lashes : Η τεχνική καταστρέφει τις φυσικές βλεφαρίδες

Eye-Lashes : Οι επεκτάσεις των βλεφαρίδων και μόνο δεν θα καταστρέψουν τις βλεφαρίδες σας, Η ζημιά στις φυσικές βλεφαρίδες είναι αποτέλεσμα ακατάλληλης εφαρμογής ή του στιλίστα που δεν επιλέγει τον σωστό τύπο βλεφαρίδας για μια υπάρχουσα φυσική βλεφαρίδα

Λίφτινγκ : Αυτή είναι η σωστή ηλικία για να ξεκινήσετε

Λίφτινγκ : Η απόφαση να κάνουμε λίφτινγκ είναι πολύ προσωπική και εξαρτάται από το τι διαφορετικές εμπειρίες ζωής όπως(κάπνισμα, διατροφή), επίπεδα έκθεσης στον ήλιο ή γενετικά χαρακτηριστικά (όπως λιπαρό ή ξηρό δέρμα) που θα επηρεάσουν την κατάσταση του δέρματος και τη «γενετική ηλικία».